Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα συναγωνιστες...δύσκολη στιγμή τώρα καθώς καλούμε να γράψω κριτική για την μακράν χειρότερη εμπειρία μου σε οίκο ανοχής..μετα απο μια τεράστια Καταδρομικη βόλτα σε στούντιο και οίκους ανοχής του κέντρου αποφάσισα να πάω στον γνωστό μου οίκο κ166β...στην αρχή σκεφτομουνα να μη μπω γιατί έχω κάποιες τρομερές αναμνήσεις απο αυτόν τον οίκο καθώς εκεί δούλευε μέχρι τον Ιούνιο η θεα βικτωρια,για τους παλιούς Ευα απο ιασωνος 1β..μπενοντας μέσα βρήκα την αρκετά γνωστή μου και πααααρα πολυ καλη τσατσα η οποία όσες φορές Κιαν έχω παει ποτε δεν χτύπησε την πόρτα η δεν έβγαλε κακια..τέλος πάντων μπαίνω μέσα και αφού της κάνω την μεγάλη ερωτιση"που είναι η βικτωρια?"και μ λέει είναι στην πατρίδα της και δεν έχει γυρίσει ακομα,μου λέει με ένα χαμόγελο...την Ευα έχουμε σήμερα!την είχα ξαναδεί στο παρελθόν όμως δεν είχα ασχοληθεί αλλα τώρα που την προσεξα τυφλόθηκα απο την ομορφιά της!εμιαζε πααααρα πολυ στην βικτωρια και ήταν τόσο όμορφη...πραγματικά ίσως και η ωραιότερη που έχω δει στη ζωή μου....δεινώ τα λεφτά και με χαρά περνω στο δωμάτιο..πρώτη ήττα!το δωμάτιο μάγκες σκυλοβρωμουσε ποδαριλα ύδρωτιλα και πακιστανιλα!!στην κολονου ήταν πεντακάθαρα μπροστά τους!τελος πάντων απαράδεκτη η καθαριότητα για οίκο των 20 εύρω και απομονωμένο απο το βρωμερο κέντρο..όμως είπα δεν πειράζει...μπαίνει η Ευα μέσα με χαμόγελο και αρχίζει δυο τρία γλυψηματα στην κοιλιά και τα μπαλακια και πριν σηκωθεί τέλειος το πουλι μου κάνει"άντε έλα να με γαμισεις"μα......."πως γενετ αυτο???"που θα λέγε και ο ογκουνσοτο!αφού καταλαβαίνει ότι δεν γίνετε αυτο ξεκινάει μια....αγαρμπη πιπα η οποία καθόλου ευχαρίστηση δεν μου έδωσε παρά με ποναγε!της λέω "σε παρακαλώ μην την κανείς έτσι γιατί με πονας"εντάξει μου κάνει και συνεχίζει ακριβώς την ίδια πιπα!!"ρε συ όχι έτσι μη βάζεις τόσο δόντι και μην κατεβαζεις έτσι το πετσακι"της λέω και μ κάνει"ετσυ εντω πληρώνεις γκαμισεις εμένα όχι εγκω γκαμισω σένα"οοοο ρε πουστη λέω απο μέσα μου παει το 20αρικο..καλα της λέω έλα να σε γκαμισω με μισοκαυλομενο πουλι...είχα ξενερωσει και μ έπεσε πάλι και με νεύρα μ κάνει"αααα εσύ δεν μπορεί γκαμισει μόνο για πιπα ήρθε"την κοιτάζω και δεν μίλησα καθόλου να δώ που θα φτάσει την μαλακια που την εδερνε βγάζει την καποτα και την πετάει με δύναμη στο κρεβάτι...συνεχίζει πάλι με πιπα όπου έκανε πααααλι την ίδια σκατα αγαρμπη πιπα..αφού σηκώνεται το αντρικό μόριο μου κάνει "που πήγε γκαμωτο η μαλακια"εννοούσε το προφυλακτικο και έψαχνε δυο λεπτά να βρει που την πέταξε!οχι ρε φίλε λέω και με έπιασε νευρικό γελοίο....ήξερα πως τα λεφτά χάθηκαν!!αλλα είπα να το διασκεδασω...μετα ξεκίνησε πάλι την πιπα της ξαναπα πάλι πως με ενοχλεί και είπε "γάμω την πουτανα μου ρε πουστη μου" σε απτεστα ελληνικά!!μετα τα πήρα στο κρανίο είπα να μην της ρίξω δυο χρηστους,και της είπα αστο δεν πειραζει καλη φυγε..με κοιτάει μετα για κανά λεπτό και μου δεινει το χέρι της για χειραψία...της δεινώ και γω το δικό μου και μετα με περνει μια αγκαλιά για κανά 3λεπτο...σαν βλάκας ψαρωσα και γω και της κάνω"είσαι καλα καλη μου??πες μου και θα καταλάβω...και μ λέει το θεεικο!εγω καλα είμαι εσύ δεν μπορεσες να με γαμισεις!!!!ε νταξει λέω δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και της λέω την αλήθεια"είσαι η ομορφότερη κοπέλα που χω δει και μ κάνει για 4 φορά "ναι αλλα δν με γκαμισες δεν σε καυλωσε εγκω ρε γμτ εντω εσυ γαμας εμενα οχι εγω εσενα χαρη σου εκανα γαμωτο...μου δίνει ένα φίλη και φευγει....ήξερα πως είχε χεστει μην πάω και τα πω ολα στην τσατσα αλλα σαν βλάκας και γω δεν είπα τίποτα...κρυφτικε πίσω απο την κουρτίνα και περίμενε να φύγω...την κοιτάω και της κάνω"γεια σου Ευα.." γεια μου κάνει.....τα συμπεράσματα δικά σας........ήταν ένα όνειρο πως θα ήταν το στανταρακι μου..να της δώσω τελευτεα ευκαιρία?????
ΥΓ.γυρνα πίσω ρε βικτωρια να δούμε άσπρη μερααααααααααααααα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2007
Όνομα κοπέλας
Εύα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2012
Τα συμπεράσματα λοιπόν τα δικά μας προσωπικά είναι με κάθε επιφύλαξη ότι τρολάρεις κι ότι η κριτική σου είναι άκυρη.
08 Αυγούστου, 2012
Με όλη την εκτίμηση που σου έχω έχεις κάθε δικαίωμα αλλα άμα ήσουν μπροστά θα καταλαβενες...δεν αμφισβητω την Ευα όμως έκανε μαλακια γιατί δεν ξέρω και γω τι πρόβλημα είχε και έκανε έτσι...ίσως να νομίζεις ότι τρολαρο επειδη δεν ζήτησα λεφτά πίσω??απλα δεν έχω τα αρχιδια να κάνω φασαρία όταν η κοπέλα πέρασε πάνω απο 12 λεπτά με μένα στο δωμάτιο....
09 Αυγούστου, 2012
Θαψε κι αλλο τυπε! Να ειναι αδειο το ντελο να την χαιρομαστε εμεις! ΧαμόγελοΧαμόγελο

Οταν ειναι ανοιχτα τα γαμιδια! Θυμός
09 Αυγούστου, 2012
είσαα σίγουρος ότι μπήκες σε αυτόν τον οίκω?
ή γάμησες απο το σπίτι σου Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4