Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αναζήτηση ξαλαφρώματος μιας και η στάθμη σπέρματος είχε ανέβει επικίνδυνα! Ήθελα κάτι καλό να ξεμπουκώσω για τα καλά, να το φχαριστηθώ ρε αδελφέ! Τελικά μετά από μια γύρα σε Φυλής και περίχωρα, κατέληξα στην Γκαμπριέλα. Σε αυτό έβαλε και το χεράκι της η τσατσά, μιας και προτιμώ πιο νεανικά μουνάκια! Θα εξηγήσω πως παρακάτω!
Η Γκαμπριέλα είναι μια μελαχροινή ρουμάνα, με μακριά, σπαστά, μαύρα μαλλιά, βυζάρα πολύ καλή, γύρω στο 3-3.5 γεμάτα, κωλάρα ελαφρώς μεγάλη αλλά πολύ σφιχτή, φάτσα όχι όμορφη αλλά ούτε άσχημη, θυμίζει όντως πορνοστάρ όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής πιο κάτω, μουνάκι γλόμπος! Ήταν κι εκεί ο κλασσικός τσάτσος που έλεγε "πέρνα, μιλάμε για ΤΟ μουνί και ΤΟ τσιμπούκι!". Δεν έδωσα σημασία σε αυτόν μιας και τον ξέρω τι λέρας είναι! Την απόλυτη φόλα να έχει το μαγαζί αυτός σου λέει ότι θα σε ξετινάξει στο γαμήσι! Κι εκεί ήρθε η τσατσά! Με έπιασε, μου μίλησε, χωρίς βιασύνες, μου εξήγησε το πρόγραμμα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τσιμπούκι (περιγράφοντάς το ως το καλύτερο του κόσμου κιόλας!). Δεν ανέφερε ακά και κώλο. Δεν με ενδιέφερε όμως το ακά (ο κώλος ναι, αλλά τι να κάνουμε!) μιας και μετά τα τελευταία γεγονότα έχω κόψει αρκετά τα ακά τσιμπούκια!
Δίνω λοιπόν το μπλε εισιτήριο και μπαίνω στο δωματιάκι δεξιά. Έτσι κι έτσι το δωμάτιο, η LCD τηλεόραση έπαιζε τσόντα, νιπτήρας, σαπουνάκι, τα κλασσικά. Σεντόνια καθαρά. Μπαίνει λοιπόν η Γκαμπριέλα με χαμόγελο και πάω κοντά της. Αρχίζουμε να κωλοτριβόμαστε, χούφτωνα βυζάρες και κωλάρα, αυτή με φίλαγε στο λαιμό και έπαιζε με τον πούτσο μου ο οποίος σιγά-σιγά θέριευε!!! Γυρίζει πλάτη ενώ ήμασταν ακόμη όρθιοι κι αρχίζει να τρίβει την κωλάρα της στον πούτσο μου! Της λέω να στηθεί στα 4 να της γλύψω την κωλότρυπα! Μου λέει "να βάλουμε προφυλακτικό πρώτα!", μάλλον φαντάστηκε ότι ήθελα να την καρφώσω! Μου βάζει προφυλακτικό κι αρχίζει ΤΟ τσιμπούκι παίδες... Λυσσαλέο ρούφηγμα, το κεφάλι της πάνω-κάτω σαν κομπρεσέρ, να χτυπιούνται τα μαλλιά της πάνω-κάτω όπως με πίπωνε κι εγώ τα έβλεπα αυτά στον καθρέφτη, λες κι έβλεπα τον εαυτό μου σε τσόντα! Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έβλεπα τσόντα-live παρά την τσόντα στην τηλεόραση!!! Μιλάμε για τρελό τσιμπούκι, με ρούφηγμα, νεύρο, ταχύτητα! Εμένα όμως δεν μου είχε φύγει η κάβλα να της γλύψω την σούφρα και την γυρίζω στα 4. Εκεί, της κάνω ένα γλυφοκώλι άνευ προηγουμένου!!!! Γούσταρα τρελά, πεντακάθαρο σουφράκι! Μετά την έβαλα 69 όπου συνέχιζα να γλύφω το κωλοτρυπίδι της κι αυτή να με τσιμπουκώνει με μανία. Σε κάποια φάση άρχισα να της γαμάω το στόμα με πολύ ταχύτητα και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου.
Με αυτά και με αυτά, ήρθε η ώρα να την πηδήξω! Την γυρίζω στα 4 και την αρχίζω στο σφυροκόπημα. Δεν λέει όχι ούτε στα κωλοσκάμπιλα. Την κοπάνησα καλά σε αυτή την στάση και για το τέλος επέλεξα το κλασσικό ιεραποστολικό όπου την έσπρωχνα σαν μανιασμένος με εκείνη να έχει πολύ καλή ανταπόκριση! Εκεί ήρθε και το τέλος!
Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, άξιζε το 20άρικο και σίγουρα θα ξαναπάω.

Το 10 στο πάρκινγκ λόγω μηχανής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Υπηρεσίες
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2012
είναι καλό στανταράκι γιατί είναι φιλότιμη.Εχει βυζάρα,κωλάρα αλλα δεν είναι πολύ όμορφη,είναι όμως ζεστή όπως την περιγράφεις.
Ο τσάτσος ανυπόφορος,τα δωματιάκια είναι σαν κλουβιά...αυτό με χαλάει πολύ στο εν λόγω σπιτάκι της υδονής.Λύπη
08 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι, ακριβώς γι' αυτά τα στοιχεία που είπες κι εσύ φίλε μου, θα ξαναπάω. Στανταράκι δεν ξέρω αν γίνει, αλλά σίγουρα θα της τον δώσω άλλες 2-3-4 φορές. Εξαρτάται και πόσο θα κάτσει κιόλας, έχουμε συχνά αλλαγές στην Φυλής τελευταία. Ίσως και λόγω διακοπών!!!

Κρίμα πάντως που δεν πρόλαβα ακάποτο με αυτήν. Κάποιοι άλλοι είχαν πει ότι το έκανε. Πολύ θα ήθελα να μου πάρει την πίπα που μου πήρε ακάποτα και να την ταΐσω στον λάρυγγα! Εσύ την πρόλαβες να σου κάνει ακά? Εντυπώσεις?
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
11 Αυγούστου, 2012
μ αρεσει ρε μεγαλε που "μετα τα τελευταια γεγονοτα" εχεις κοψει τα ακαποτα τσιμπουκια, αλλα ΓΛΥΦΟΚΩΛΙ της εκανες ........ επειδη η σουφρα της πουτανας ειναι απο της καθαροτερες της αγορας ε?
ΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
Ρε δεν πατε καλα ρε......... και μετα πας και φιλας την γκομενα σου στοκαπακι η κανεις καμμια γαργαρα πρωτα?
α ρε ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν βαζει μυαλο με τιποτα
11 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν την πρόλαβα ακάπωτο αλλα μου έκανε η εύα μια σούπερ πίπα εχτες στο κων/λεως 166α...
όλα τα λεφτα.
Η πιθανότητα να κολλήσεις Aids απο ακάπωτο (ο άντρας) είναι 0.005%.
Μπήκα εχτές κ το googlαρα.Εντάξει ανοιχτή πληγή εσύ,ανοιχτή πληγή αυτή τι συζητάμε κλάιν(άσε που κ να μπεί ο ιος μέσα σου μπορεί να τον καταστρέψει το ανοσοποιητικό σου σύστημα το οποίο λόγω καλής διατροφής κ ζωής είναι πολύ καλύτερο απο αυτό των υποσαχάρειων) αλλά η πιθανότης-πιθανότης...Σπασίκλας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4