Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γράφω την κριτική γιατί πιστεύω ότι η κοπέλα αδικήται από τον μπέμπα, και εξηγώ...

Από χώρο και εμφάνιση είναι όπως τα λέει:
Το δωμάτιο μέτριο - επίπεδο μεταξιού.
Η κοπέλα γεματούλα μετρίου ύψους, με κοντό καρέ κούρεμα μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο.
Διαφήμιζε απλό με 10 και φουλ με 15 - διάλεξα το δεύτερο.

Από προκαταρκτικά δεν είχε, ξεκίνησε με πίπα η οποία δεν μου άρεσε γιατί ένιωθα τα δόντια της στην αρχή, μετά κάπως βελτιώθηκε.
Φιλιά εγώ προσωπικά δεν δίνω (σχεδόν) ποτέ σε τάνα - πόσο μάλλον στο μετάξι.
Έχοντας διαβάσει την κριτική του μπέμπα, της είπα να μη βάλει πολύ κρέμα και να στηθεί στα τέσσερα και έτσι είχα καλή αίσθηση του μουνιού της και καλή θέα του κώλου της.
Μετά από λίγο την έφερα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και μπήκα από πίσω της ιεραποστολικά αφού έβαλε κρέμα και εκεί. Η αίσθηση που είχε ήταν πολύ καλή και σύντομα ήρθε το τέλος.
Αυτό που μου άρεσε τελικά σε αυτήν ήτανε ότι είναι για να της τον χώνεις.
Και από από μπροστά και από πίσω, στήνεται όπως της πεις και τον τρώει χωρίς να φεύγει, να βάζει χέρια, να σου λέει μη έτσι, όχι αλλιώς κλπ.

Τώρα για τα ηχητικά εφέ εγώ δεν πρόσεξα κάτι υπερβολικό ή ενοχλητικό.
Για το βλέμμα μπορώ να πω ότι την περισσότερη ώρα κοίταγα την σούφρα της που παλλόταν ενώ μπαινόβγαινα και όχι το πρόσωπό της. Χύνοντας την κοίταξα στο πρόσωπο όπου μου φάνηκε πιο άσχημο ανάσκελα που τα μαλλιά είχαν πάει πίσω ίσως και λόγω βλέμματος.

Θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
seducer
Ανώτερος
78
Πόντοι:
6.135