Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Το όνομα της κοπέλας δεν το συγκράτησα αλλά ανομίζω ότι την έχω πετύχει και στο Φ66,αυτό με μια κατεστραμένη γριά που είναι τρίτη βάρδια!
Στα της κοπέλας τώρα,γύρω στο 1,70 μαύρα μαλλιά,αδύνατη πολύ,ξεφούσκωτο στήθος πλατσουκωτό...μουνάρα να τρελαθείς μια φορά δεν την λές αλλά φόραγε ένα συμπαθητικό σετάκι εσώρουχα με ζαρτιέρες και κάπως το έσωνε.Τα θετικά τώρα,ότι της λές το κάνει.Θές κώλο,κώλο!!Θες ακάπωτο?Ακάπωτο!Θές χύσιμο στη μάπα?Την χύνεις στη μάπα!Θές αγάπες,γλωσσόφιλα και τα λοιπά????Τα έχεις!!!!
Εγώ προσωπικά θα την ξανατιμήσω αφού το εικοσάρικο που μου τσίμπησε κυριολεκτικά ο τσάτσος από την πορτοφόλα (πρίν καλά καλά την ανοίξω να το βγάλω...) το τιμάει η κοπελίτσα και ας μην είναι αστεράκι όπως σε άλλα μαγαζιά!
Πάντως την λυπήθηκα λιγάκι,γιατί κατά την πρωκτική μας συνουσία,εκτός που της είχα κάνει τη σούφρα σαν μπουρί μετά της είπα και να τα πάρει στο στόμα και το έκανε πνιγόμενη η καϋμένη!Περίεργο αλλά αυτή μου η επίσκεψη στο συγκεκριμένο κορίτσι μου έβγαλε κάτι το σαδίστικό αλλά συνάμα πολύ καυλωτικό εαυτό!Είμαι αγαπούλης συνήθως στα εργαζόμενα κορίτσια,αλλά ευχαρίστως θα το ξαναδοκιμάσω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2012
koulamaria
Σεβαστός
43
Πόντοι:
1.936
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2012
φιλε τι ωρα πηγες?εγω που περασα μια βολτα κατα τις 9, ειδα μια κοπελα που της εμοιαζε που λες, αλλα ο τσατσος ηταν γυναικα, οχι αντρας.μηπως πηγες πρωι?σημερα πηγες?
08 Αυγούστου, 2012
Φίλε πρέπει να είναι η Καμέλια που έχω γράψει για αυτήν στο Φυ66Δ.

Διαφωνώ με την κριτική σου γιατί δεν αναφέρεις κάτι σημαντικό:
Είναι ΑΚΩΛΗ! Δεν χρειάζεται νομίζω να εξηγήσω πόσο αρνητικό είναι αυτό έτσι;

Επίσης να τονίσω ότι τα βυζιά της είναι τα πιο τραγικά που έχω δει στην μακρόχρονη μπουρδελοκαριέρα μου!

Αυτή η κοπέλα είναι για 10Ε (με το ζόρι) και όχι για 20Ε.
08 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

απογευματινή βάρδια φίλε μου!ήταν ένας τσάτσος με αρκετά φουντωτό μαλλί.
08 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

....έχω δει και χειρότερα αγαπητέ!!
Η συγκεκριμένη τουλάχιστον προσπαθεί να αντισταθμίσει την οχι και τόσο εμφανίσιμη υπόσταση της με προθημεία στής υπηρεσίες της.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4