Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σας συναγωνιστες!απογευματινη επίσκεψη στο έν λόγω σπουδαστηριο όπου βρήκα αυτό που έψαχνα την μια και μοναδική Αλεξάνδρα!μπαινοντας μέσα για κακή μου τύχη αντίκρισα την κλασική Ελληνίδα τσατσα η οποία είναι πολύ ευγενική και ευχάριστη αλλά δεν παύει να χτυπάει την κωλοπορτα στο 7'..τέλος πάντων ήμουν αποφασισμένος να μπω καθώς ως πιστός πελάτης της συγκεκριμένης κοπέλας γνώριζα πως ήταν το τελευτεο απογευματης στον ιερό δρόμο της φυλής,και ίσως στην ελλάδα αν και απο την αρκετή κουβέντα που είχαμε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο comeback κατα τα Τελη Σεπτέμβρη.Στα ενδοτερα λοιπόν μπαίνει μέσα το μωρό ευδιαθετο και χαρούμενο όπως πάντα και ξεκίνησε με τα προκαταρκτικα που μόνο αυτή κατέχει τόσο καλά(δαγκωματα,ρουφιχτα φιλία στο λαιμό πεταχτα στο στόμα και γλυκό λόγια)αφού λοιπόν προήλθε η πρεπον στυση της πρότεινα να ανεβεί απο πάνω σαν πρώτη στάση καθώς θυμάμαι απο άλλους συναγωνιστες ότι θεωρούσαν μειονέκτημα την έν λόγω στάση με την κοπέλα..εμένα πάντως μου φάνηκε αρκετά καλή και μου άρεσε!στη συνέχεια συνεχίσαμε με ιεραποστολικο το οποίο είχε ανταλλαγή φιλιων και μετά με πισωκολλητο όπου το τέλος πήγε να έρθει αλλά κάποια κυρία διέκοψε τη συνεύρεση λέγοντας "έλα μωρο έξω"ξενερωνωντας με στο φουλ..τέλος πάντων η Αλεξάνδρα μας δεν πτοηθηκε και προσφέροντας μου μια ωραία πιπα με αρκετό χέρι με έκανε να τελειώσω....συνοπτικά ήταν μια αρκετά καλή συνεύρεση με ένα πανέμορφο και γοητευτικοτατο στανταρακι της περιοχής όπου και λόγο του κοντινου της ηλικιας μας υπήρχε μια ιδιαίτερη επικοινωνία...αυτό που με τρελαίνει ομολογώ πολλές φορές είναι ότι κατα τη διάρκεια της Πιπας η Αλεξάνδρα,Σταματάει σε κοιτάει με χαμόγελο και σου στέλνει πεταχτα φιλακια!!τέλος πάντων επόμενος στόχος πλέον αποτελεί η μονικα απο το φωκαιας 25β την οποία έχω δει δυο τρεις φορές χωρίς να την τιμήσω ακόμη και ελπίζω να βρω στο πρόσωπο της την αξία αντικαταστατρια της Αλεξάνδρας εώς ότου ξανάρθει! Ps:συμμετοχή θα έβαζα 9 αν μου το επέτρεπε το site!Bye men!keep fucking!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού