Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το μπουρδελάκι της Φ40 έχει παράδοση σε κορίτσια που προσφέρουν και κωλαράκι. Μία από αυτές που ΔΕΝ το δίνουν συνάντησα εκείνο το πρωί. Την Αλεξάνδρα που κατάγεται από την Ρουμανία και είναι περίπου 22-25 χρονών.
Μεσαίο ύψος (1.65 περίπου), κανονική διάπλαση με όμορφο στήθος γύρω στο 2,5. Μαλλιά καστανά λίγο κάτω από τους ώμους ελαφρώς σπαστά. Αυτό που με έκανε να περάσω μαζί της (20Ε το αντίτιμο) είναι ότι όπως αναφέρει και ο professorx στην αμέσως προηγούμενη κριτική συστήνεται στον πελάτη με χειραψία, δείγμα διαφορετικότητας από τις κλασικές κοπέλες του χώρου αλλά και μιας φιλικής διάθεσης που προσδίδει αυτή η κίνηση. Διαπιστώνοντας ότι έχω να κάνω με μία κοπέλα που είναι νέα στο επάγγελμα αποφάσισα να την "τεστάρω".
Όντως όπως έχει προαναφερθεί η κοπέλα δεν μιλά Ελληνικά αλλά μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί μαζί της στα Αγγλικά. Επίσης στο ένα κωλομέρι είχε ένα μικρό στρογγυλό τσιρότο. Μάλλον θα είχε κάνει κάποιο εμβόλιο ή κάλυπτε κάποιο σπυράκι.
Δίνει ακά πίπα (αφού μου τον καθάρισε με υγρό μαντηλάκι) η οποία δεν δρέπει δάφνες. Στην διάρκεια της συνουσίας δεν διαπίστωσα ότι πονούσε. Η συμμετοχή της βέβαια ήταν μικρή αλλά, η παντελής έλλειψη εμπειρίας (πουτανίστικης εννοώ) από πλευράς, της στον χώρο του αγοραίου έρωτα, έκανε την όλη φάση να μοιάζει με πήδημα γκόμενας που μόλις γνωριστήκαμε και επειδή δεν με ήξερε πολύ καλά δίσταζε να μου "ανοιχτεί" σεξουαλικά. Όχι κάτι extreme αλλά κάπως διαφορετική ή όλη φάση...
Αλλάξαμε δύο στάσεις, ιεραποστολικό και πισωκολλητό, με το οποίο επήλθε και η τελική κατάθεση.
Χρησιμοποίησε μία φορά κρέμα πριν ξεκινήσουμε το πήδημα την οποία έβαλε και στον κόλπο της αλλά και στον πούτσο μου.

Να επιβεβαιώσω την παρατήρηση του προλαλήσαντα professorx ότι η κοπέλα έχει ένα μικρό αγοράκι (δεν την πίεσα να μου πει ηλικία) για το οποίο και βγήκε στην πιάτσα. Δυστυχώς κάποιες μανάδες κάνουν περισσότερες θυσίες από κάποιες άλλες για τα παιδιά τους. Έτσι βρίσκονται κάποια "ρεμάλια" σαν κι εμάς που τις "εκμεταλλεύονται". Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να το έκανε για να κερδίσει χρήματα μόνο για πάρτη της...
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα εάν το ήξερα, πριν αποφασίσω να περάσω στο δωμάτιο. Να μην περνούσα για να μην εκμεταλλευτώ την ανάγκη της ή να περνούσα για να την βοηθήσω να μεγαλώσει το παιδί της αξιοπρεπώς με τα χρήματα της πορνείας σκεπτόμενος ότι ούτως ή άλλως έχει πάρει τις αποφάσεις της...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2012
ειναι ασχημο να αναρωτιεσαι τι θα εκανες σε τετοια περιπτωση ... δινεις απλα 20ε για να βοηθησεις μια γυναικα(μανα) που το ξερεις οτι το κανει για το παιδι της ... αυτα ειναι τα δυσκολα της ζωης και η εννοια της λεξης μανα ... κανει τα παντα για το παιδι της .. respect .

δεν το λεω ειρωνικα για το 20ε απλα σκεψου ποσες και ποσες φορες εχουμε πεταξει 20ε και χρηματα για σεξ και οτιδηποτε αλλο και το εχουμε μετανοιωσει , τουλαχιστον τωρα τα χρηματα θα πιασουν τοπο . ειναι απο τα λαθη που θα τα ξανακαναμε για να βοηθησουμε καποιον η καποια που εχει αναγκη και ειναι σε τετοια θεση .
03 Αυγούστου, 2012
Διάβασα τις εξής φράσεις του φίλου:
"Δυστυχώς κάποιες μανάδες κάνουν περισσότερες θυσίες από κάποιες άλλες για τα παιδιά τους"
"Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να το έκανε για να κερδίσει χρήματα μόνο για πάρτη της"

και πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατηθεί κανείς σε ευγενικά πλαίσια μ'άυτά που γράφετε

δλδ , η δικιά μου η μάνα ρε φίλε ,έκανε λιγότερες θυσίες για να με μεγαλώσει και να με σπουδάσει απο τις εν λόγω που ανοίγουν τους κόλπους τους και ρουφάνε βρώμικα πέη για το χρήμα?
και στην τελική απο τις 1500 άλλες (λιγότερο ακριβοπληρωμένες) δουλειές που υπάρχουν στη γή ,μόνο με το ανοίγεις τον κώλο σου στα άρρωστημένα pak-man, μπορεί να εκφράσει μια μάνα την αγάπη και τη θυσία της στα παιδιά της?

ε όχι και να πιστεύουμε σε τέτοιες συναισθηματικές μαρθαβούρτσικες μαλακίες ρε παιδιά ,
σοβαρευτείτε λίγο και δείτε τα πράγματα με τη λογική.
03 Αυγούστου, 2012
Όσοι είναι πραγματικά ευαίσθητοι αφήνουν τα λεφτά ,χωρίς να ''εκμεταλλευτούν'' το κακόμοιρο κοριτσάκι..Το να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει την είσοδό του σκεπτόμενος ότι βοηθάει ένα παιδάκι είναι το λιγότερο ανοησία!Και όπως είπε και ο rigomortis δουλειές υπάρχουν..δουλειές που να βγάζεις στο 10λεπτο, όσα οι άλλοι βγάζουν στο 8ωρο δεν υπάρχουν..Και κάτι άλλο..Σταματήστε να πιστεύετε ότι σας σερβίρει κάθε ιεροδουλη..Κατά πάσα πιθανότητα ο μπαμπάς του παιδιού ,παίρνει τα λεφτά και κάνει dolce vita στη Ρουμανία!
03 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το ότι η δικιά σου ή η δικιά μου μάνα μπορεί να δούλευαν σε κάποιο γραφείο,σε κάποια δημόσια υπηρεσία,σε κάποιο σουμερ μαρκετ για να μας μεγαλώσουνε ΚΑΙ με την βοήθεια γιαγιάδων κτλ,δε σημαίνει ότι όλες έχουν αυτά τα "εφόδια".Εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιες μητέρες χρειάζονται ΑΜΕΣΑ χρήματα (μωρό είναι,ανάγκες θα χει) και φυσικά δουλειά ΔΕΝ παίζει να βρουν ούτε γι αστείο ακόμα και λάντζα στις μέρες μας.

Μη το βλέπεις τόσο μονόπλευρα,λες να μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και να επέλεγε την πορνεία? Χμμμ;
03 Αυγούστου, 2012
ειστε ψυχουλες ρεεεεεεεεε!!!!!
03 Αυγούστου, 2012
"λες να μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και να επέλεγε την πορνεία?"

ακόμα μια απολυτα θεϊκή ερώτηση made by gatoni9 που θα μπορούσε να γίνει μόνο στο bourdela.com , γενικότερα εκπλήσσομαι με τους πόσους διαφορετικούς τρόπους και υπο οποιαδήποτε διαφορετική περίσταση, δικαιολογούν τα μέλη, την υποθάλπουσα πουτανοκαψούρα τους.

το ότι υπάρχουν καμιά 50αριά χώρες μόνο στην ευρώπαϊκή ήπειρο για οικονομική μετανάστευση και στην κάθε μια απ'αυτές , καμιά 100στή άλλες "καθαρές" δουλειές εκτός της πορνείας (που όλως τυχαίως είναι η πιο άκοπα και τάχιστα προσοδοφόρος) , αποτελεί μάλλον μια αμελητέα λεπτομέρεια..., γιατί όπως λέει και ο φίλος μας το "gatoni 9" :

"φυσικά δουλειά ΔΕΝ παίζει να βρουν ούτε γι αστείο ακόμα και λάντζα στις μέρες μας" !!!
03 Αυγούστου, 2012
gatoni9 μη λέμε τα ίδια..όλες ξέρουνε που έρχονται και για πόσα λεφτά θα δουλεύουνε και ακόμα και δουλειά σε λάντζα ή να πλένουν σκάλες να έβρισκαν δε θα τη δέχονταν..τα υπόλοιπα είναι παραμύθια..τα περι άρρωστης μανούλας,μικρού παιδιού κτλ ισχύουν για τόσο λίγες που δεν αξίζει να μπεις στον κόπο να το σκέφτεσαι..υπολογίζουν να έρθουν εδώ ή να πάνε στη Γερμανία ή στην Ιταλία, να δουλέψουν 1-2 χρόνια και νομίζουν ότι θα φτιαχτούν για μια ζωή..στο τέλος συνηθίζουν και γλυκαίνονται από την υπεραξία που πληρώνονται για την εργασία τους και συνεχίζουν..
Πάντως αν τη λυπάστε τόσο πολύ τη συγκεκριμένη ,πείτε της ότι γνωρίζω εστιατόριο που ψάχνει άτομα 8ωροΧ6 ημέρες την εβδομάδα με 400 ευρώ..εσεις λέτε να δεχτεί?
04 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καταρχας οσον αφορα την πουτανοκαψούρα: Δεν είμαι λάτρης των μπουρδέλων,απλά σε strip πηγαίνω και μέχρι εκεί!!! προσωπική επιλογή!!

Να εξηγήσω καλύτερα το σκεπτικό μου: "απλά θεωρώ ότι ξαφνικά ένας άνθρωπος ΜΟΝΟΣ μπορεί να χρειαστεί ΤΩΡΑ λεφτά και όταν μιλάμε για παιδί θα σκεφτεί και την πορνεία.Δε ζω στον κόσμο των αγγέλων,ούτε λυπάμαι κανέναν και γενικότερα είμαι πολύ καχύποπτος με ζητιάνους , καριόλες που ζητάνε λεφτά για ερανους κτλ..όμως ΑΦΗΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

εσύ? Χμμμ; Θυμός
04 Αυγούστου, 2012
α ρε gatoni9 , δεν είσαι και πολύ "γατόνι" τελικά !!

04 Αυγούστου, 2012
Δεν εχω κανενα προβλημα με τις πουτανες.
Διορθωση: Εκτιμαω πολυ το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ τους. Αρκει να το κανουν σωστα και να μην κοιτανε να κλεψουν τον πελατη

Απ' την αλλη, με εκνευριζουν ιδιαιτερα οι ανθρωποι που αμολανε παιδια, χωρις να εχουν τα φοντα να τα μεγαλωσουν
Δεν εχεις λεφτα για καποτες? Αντε, να το δεχτω
Δεν εχεις λεφτα για το χαπι της επομενης μερας? Αντε να το δεχτω
Οταν ομως πας στο γιατρο και σου λεει πως εισαι εγγυος ΠΡΕΠΕΙ να κοψεις το λαιμο σου, να δανειστεις, να εκπορνευτεις, να ληστεψεις, προκειμενου να βρεις τα λεφτα να το ριξεις!
Διοτι, πολυ απλα, οσο αφραγκη και να εισαι, οφειλεις να σκεφτεις πως εφοσον το παιδι γεννηθει, τα εξοδα θα ειναι 100πλασια, αρα η συγκεκριμενη λυση ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ειτε ζεις στη Βουλγαρια, ειτε ζεις στις ΗΠΑ, ειτε ζεις στην Ελλαδα. (Καλα, σε κατι περιοχες της Αφρικης δεν υπαρχουν ουτε καν εκτρωσεις. Και τα παιδια δεν κοστιζουν τιποτα, γιατι πολυ απλα δεν τους παρεχεται τιποτα. Ζουν σαν θηρια της ζουγκλας).
Παντως, οπως και να'χει, δεν δεχομαι καμια δικαιολογια του τυπου "γεννησα αλλα τωρα δεν εχω λεφτα".

Κι αυτο που λεει ο αποπανω για τον συζυγο που καλοπερναει πισω στην πατριδα, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Μιλαμε για μεγαλα νταβατζιλικια. Οχι μονο απο συζυγους. Αλλα κι απο σογια. Εμεις ειχαμε μια οικιακη βοηθο 20 χρονων, που ο,τι εστελνε στους γονεις της τα μαδουσανε και μετα ζηταγαν ολο και περισσοτερα. Οι γαμιοληδες. Στο τελος τους λυποταν και ξαναεστελνε...
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2