Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
γεια σασ σηναγωνηστεσΜεγάλο χαμόγελοωρα 12μιση περιπου παω στο ενλογο δελο...με σκοπο να δω αν εχει γυρηση η νικολετα αλλα τσιφοσ....ευγενικη η υπηρεσια μου παρουσιαζι την λαουρα απο ρουμανια..μαυρομαλλα μικρο στη8οσ αρκετα αδυνατη παρα πολυ 8α ελεγα..με σκουλαρικακι στην μυτηΜεγάλο χαμόγελοωραιο κολαρακι..φορουσε μαυρεσ ζατιερεσ....αυτο με τρελανε και ειπα να μπω...απο τισ εκφρασησ του προσοπου τησ και την φωνη που εχει σαν νταλικερισ...δεν 8α την τιμουσα αλλα ρισκαρα και ηταν πολυ συμπα8ισ κια η τσατσα Μεγάλο χαμόγελοπεριμενο στο δοματιο σε πεντε λεπτακια ηρ8ε η λαουρα..χα χα χα..γελαω γιατι μπαινει μεσα και λεει γεια κου,,,χα χα χα μειλισαμε λιγο στα αγγλικα..με αγκαλιασε πολυ τυπικα..Θυμόςξαπλονο και λεει ξαφνικα μαλακα μαλακα μαλακα...μονο ατο ξεο...χα χα και λεω πουτανα καριολα 8α σε γαμησοχα χα χα ......μα8ε και αυτα ...εκει παιδια ξυνησε την μουρη τησ..Μεγάλο χαμόγελοδεν μασησα μαγκεσ χαλαροσ..ξεκιναει πιπα με πολυ δοντι...αλλα εβλεπα τησ ζατιερεσ και καυλονα μονο με αυτο...Γλώσσατησ λεω μετα παμε γαμηση στα πλαγια λεει...ελα ελα και μου γυρηζη το κολαρακι τισ...λεο ετσι μου εισαι μορη...αρχιζο και σφυροκοπο με δυναμη,,,κοιταγα και στον καθρεπτη και καυλονα με τησ ζατιερεσ και το κολαρακι τισ εχει και απαλο δερμα...το μονο που μου αρεσεαπο το προγραμα τησ ηταν οτι ξαφνικα κανει κατι κυκλικεσ κυνισισ με το κολαρακι τησ λιγο πριν να χυσο και μετα απο λιγο μολισ εχυνα συνεχιζε τισ κυκλικεσ κυνισισ αυτεσ...ε μετα εχυσα,,,σκονομε να πεταξο την καποτα σηκονετε και αυτη να φτιαξει το μαλλακι τησ κια μου λεει σορυ..στα αγγλικα..και τησ λεω τι ζητασ συγνωμη καλε εισαι υπεροχι και σε ευχαρηστο πολυ ειρονικα το ειπα....Θυμόςμετα βγενοντασ απο το δοματιο μου επιασε λιγο την παρλα η υπηρεσια και ηρ8ε κοντα και η λαουρα...νακουσι...με ροταει η τσα καλη;;λεω πολυ καλη και τισ δινο μια τσιμπια στην κοιλιτσα τησ..γελασε και ειπε αχ..αχ...γελασα και εγω ..μετα βκα8οσ μειλουσα με την τσα ακομα μπαινει η λαουρα στο καμαρακι την κοιταο κια πριν τραβηξη την κουρτινα μαγγεσ και κοιταγε με δολοφονικο υφοσ..Μεγάλο χαμόγελοσημασια εχει τ=οτι την γαμησα την καριολα..και ολα καλα..Σπασίκλαςενοειτε δεν 8α την ξανατιμησο...αυτα μαγκεσ Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2001
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού