Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ωρα περιπου 8 πηγα με ενα φιλαρακι στην φυλησ...εκεινοσ πηγε σε ενα καλο μιλφ στην διδιμου...εγω ο ατυχοσ πηγα στο εν λογο δελο...στην λαουρα την ψευτρα,,,γιαυτο και ο τιτλοσ....Θυμόςεμφανηζετε η λαουρα στο σαλονι ευγενικι η υπηρεσια μου την παρουσιαζι...μαυρα μαλλια λευκο δερμα..μικρο βυζι πολυ μικρο.....ωραιο κολαρακι...ρωτησα υπαρχη ανεση χρονου ειπε ναι....δινο το εικοσαροπουλο....και μπαινο ....ερχετε σχετικα γρηγορα η λαουρα.....πεφτη πανο μου και εκανε σπασμοδικεσ κινισισ λεσ και νομιζε η καρια οτι ειχα την ορεξη να την γλυφο εδω και εκει...ελεοσσσσ.....τακανε ολα πολυ γρηγορα κια αγαρμπα.....αρχιζι πιπα με δοντι πολυ αλλα την αφηνα δεν μασαγα ....ουτε εγω ουτε το αφεντικο κατο....αλλα ετσι δεν πηγενε αλλο...τησ λεω δεν καταλαβαινεισ κοπελα μοu;;;λεει σορυ.ελα να με γαμησησ..Money Mouthστηνκανονικι σταση ανεβενο μπαινο μεσα τησ...απορισα πωσ καταφερα να διατηρησοι στηση μαγκεσ....Χμμμ;γαμουσα ενα 10 λεπτο αλλα με τραβαγε απο τα κολομερια..μετα σφυγκοτανε....μετα δεν μαφηνε να κανο καλο χοσιμο τησ πουτσασ μου μεσα τησ...μετα με σφηνονε με τα ποδιατησ και ειμασταν ενομενοι ε μορη καρια ποσ 8α γαμησο ετσι..;;;;;Θυμόςσε μια φαση ανασικονομε και εκανα καλη διυσδιση αλλα ξαφνικα μου βγαζι το καυλι μου απο το μουνι τησ και λεει ελα να το παιξουμε..Θυμόςκοντεψε να μοθ σπαση ταρχιδια....τησ λεω αστο εγω....το επαιζα κια σε μια φαση μουρχετε να χυσο και τησ λεο ελα να στο καρφοσο..λεει οχι μετα ειπε οκ...το καρφονο και εκει που μου ερχοτανε να χυσο λεει τελοσ χρονου και το βγαζει..ελεοσσσσ.....τησ λεω δεν φευγησ αν δεν χυσο...μου το πεζι αγρια τιποτα...τησ λεω αστο σε μενα παλυ..πφφφ......και βαζι το βυζι τησ μεσα στο στομα μου....και εχυσα ετσι ρουφοτσα βυζι και τοπεζα,..ελεοσσσσσσσσ.....ειπε οτι ειναι ρωσηδα...ε λογικο...μου 8υμησε κατι ρωσιδεσ εποχισ 2002..αχρηστεσ τελειοσ....τησ ειπα στο τελοσ το εξησ για να μην την βρισο...λεω εφοσον δεν χτυπαει πορτα η τσατσα μην βιαζεσε με τουσ πελατεσ σου ....να τησ λεω εγω παραδειγμα δεν 8α ξαναπατησο εδω....ρε παιδια κατσουφιασε δεν νευριασε...ελεοσσσσσ η ....μην το πω καλυτερα...τσαμπα το εικοσαρικο επρεπε να την ειχα διοξι απο τα πρωτα 5 λεπτα ....κα8οσ εφευγα ειδα 2 συναγωνηστεσ και τουσ ειπα μαγκεσ μακρυα και εφυγαν τα παιδια..παλυ καλαMoney Mouthαυτα μαγκεσ η αναζητηση ενοσ καλου gfe συνεχιζετε...Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2030
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2012
Σε έσπασε στην μαλακία η τύπισσα...
31 Ιουλίου, 2012
Φιλε σε καταλαβαινω,υπαρχει και δικη μου κριτικη με τιτλο η περιπετεια της λαουρας.Η κοπελα ειναι επικινδυνη για τη ψυχικη υγεια των πελατων,δεν ειναι καινουργια πια,μπορει να επιλεξει καποια αλλη δουλεια αφου αυτη δεν της ταιριαζει,, και ευθυνη φερει και η υπηρεσια που επειδη ειναι χρονια στη δουλεια δεν επιτρεπεται να παραμυθιαζει ετσι τον κοσμο, ενω προφανως ξερει..Μενω στη τελευταια σου φραση, η αναζητηση ενοσ καλου gfe συνεχιζετε...που ειναι και η καλυτερη ατακα για να κλεισεις τη κριτικη σου και να προχωρησεις μπροστα
31 Ιουλίου, 2012
Οπως μας εσπασες εσυ τα νευρα με τη γραμματικη σου.Money MouthΣπασίκλας
31 Ιουλίου, 2012
οπωσ το ειπεσ φιλε μου..αστα να πανε με την καρια....30-7-12 ειναι η ημερομηνια...δεν ξερο γιατι ξερω γιατι φενετε ετσι..Χμμμ;
T
tzanhs
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4