Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 70 10
Μπουρδέλα
74972
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
μετα απο βολτιτσα και μη βρισκωντας καποια στανταρακια που εχω και μη βρισκωντας κατι αξιαγαμητο κατεβηκα τα σκαλια του συγκεκριμενου ρδελου..μιας και εδω παλιοτερα εχω κανει καλα γαμησια....οσο περιμενα την πορνη να βγει απ το δωματιο ακουσα εντονες φωνες καυλας σαν να ειχε χρονια να γαμηθει το πουτανακι για να ειμαι ειλικρηνεις αυτος ηταν και ο λογος που τελικα περασα στο δωματιο μιας και τα βογκητα ηταν ασταματητα και πολυ καυλωτικα!!!γεματα τα δωματια,προφανος κι αλλοι συναγωνιστες επεσαν στην παγιδα...δυστυχως δεν ειπωθηκε το ονομα της κοπελας και δεν ρωτησα κιολας...δουλευει συνηθως απογευμα ειναι μελαγχροινη γυρω στο 1.65 μακρι μαλι σωμα με λιγα πιασηματακια μικρο βυζι και φατσα αλβανιδας αν και μου ειπε πως ειναι ρουμανα... στα του δωματιου τωρα οτι τρελα διαφημιζανε στο σαλονι στο δωματιο ειχε γινει καπνος .....μπαινωντας την περιμενα ορθιος και πηγα να την παρω αγκαλια μιασ και μου αρεσει να ξεκιναω ετσι...μου λεει περιμενε και παιρνει χαρτι απ το ρολο και αρχισε να χτυπαει διαφορα κουνουπια που υπηρχαν στον τοιχο ...αστα τωρα αυτα της λεω και ελα να ξεκινησουμε.......πεναει καποτα σε πεσμενο πουλακι και ξεκιναει μια πιπα για γελια....που κρατησε 30¨μετα ξαπλωνει τ ανασκελα και περιμενε...εγω δεν ειχακαυλωσει ΚΑΘΟΛΟΥ...ελα της λεω συνεχισε...εκει ψιλοστραβωσε και μου την ειπε κιολας γιατι δεν εχω καυλωσει...αν δεν με καυλωσεις της λεω πως θα γινει??αν ειναι ετσι καλυτερα να φυγεις λεω..εκει σαν να το ξανασκεφτηκε και τον ξαναπηρε στο στομα για αλλα 30΄΄ και με ξυνισμενη μουρη..καλα της λεω αστο κ δωσε μου πισω τα χρηματα,εφυγε τρεχοντας απ το δωματιο και βγαινωντας πηρα το 10 ευρω πισω...αν βρεθειτε στο οικημα και σας καυλωσουν τα βογκητα μη μασησετε το πιο πιθανο ειναι να ειναι κρυμενη στο χωλακι και να βογκαει μονη της...μαυρο απο μενα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού