Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 110 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεψη κατα τις 20:00 το απογευμα στο εν λογω τσαρδι.Η τσατσα μας παρουσιαζει την Ιωαννα μια κοπελα ξανθια(αν δεν απατωμαι απ τον κακο φωτισμο του σαλονιου)αδυνατο ωραιο σωμα ,σχετικα ψηλη και ωραιο φτιαχτο βυζακι.Επισης μεσα στο δωματιο μου ειπε οτι ειναι Κινεζα Χμμμ; Για 10ευρω λεω οκ ας την τιμησω τι εχω να χασω?Τελικα ουτε εχασα ουτε κερδισα κατι απλα ολοκληρωσα μια καταθεση τυπικη και μετρια.Ο χωρος ηταν σε καλα σχετικα επιπεδα για Μεταξι με την απαιτουμενη μινιμουμ καθαριοτητα.Ηρθε στο δωματιο γρηγορα καθως ειχε ησυχια στο μαγαζι εβγαλε το στρινγκ της και χωρις προκατ. καθολου αρχισε λιγο να μου το παιζει ενω παραλληλα ψιλοκαναμε καποιες συστασεις(απο που εισαι-ειμαι κλπ).Μολις αρπαξε λιγο μου εβαλε σκουφο και αρχισε μια πιπα μηχανικη θα ελεγα η οποια δεν με καβλωσε τρελα αλλα τεσπα ειχαμε καποια ανορθωση και ετσι εκατσε σε ιεραποστολικη σταση να την γαμησω.Εγω αρχισα το σφυροκοπι αλλα λιγο οτι δεν ειχα γινει και τουρμπο λιγο και η κακια αισθηση του μουνιου της λογω πολυς κρεμας ισως, δεν ηταν και οτι καλυτερο.. Τεσπα συνεχισα το σφυροκοπι ενω παραλληλα της εγλυφα τα βυζακια της για να φτιαχτω οσο μπορω και να καταφερω να τελειωσω οπως και εγινε μετα απο λιγο.

Εν ολιγης μια αοσμη και αγχρωμη καταθεση που θα ξεχαστει γρηγορα...
Το μονο θετικο οτι με ενα 10 ευρω εβαλα αλλο ενα καλο πιπινακι στη συλλογη μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού