Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Μπουρδέλα
175046
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθεσινή-απογευματινή τσάρκα! Αφού για μια ακόμα φορά έπαιζαν οι ίδιες και οι ίδιες,πήγα στο μικρό μπουρδελάκι... Βγήκε η τσατσά και παρουσίασε την Σούζη,ψηλή μαυρισμένη κτλ! Σε ερώτηση μου αν κάνει 69,μου είπε ότι το έκοψαν..... Έκανα μια βόλτα Φωκαίας και γύρισα πίσω,έδωσα τα 20€ και μπήκα! Από που είσαι της λέω? Τσεχία μου απάντησε (για Ρουμάνα την έκοψα). Ηλίθιο τσιμπούκι με χτυπήματα στο πρόσωπο και την γλώσσα αλλά αντικαυλωτικό! Το μουνί της είναι σαν πηγάδι και είχε βάλει 1 λίτρο κρέμα (τι είναι αυτό το πράγμα να πούμε)....καμία αίσθηση δηλαδή.... Τέλος πάντων την γύρισα πισωκολλητό και την πήδηξα 10 λεπτά ακόμα,ώσπου τελείωσα! Το μόνο καλό ήταν ένα σκουλαρίκι πάνω από το χείλος,που με καύλωνε.....αλλιώς "βράσε ρύζι"......... Την κρητική την ανεβάζω επειδή έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο....και φέρνουν πλέον την όποια να'ναι,ειδικά στο Φυλής 66Α...που έφερνε και κάτι ωραία μωράκια! Δεν τους ξαναδίνω φράγκα ώσπου να βάλουν μυαλό....βαρέθηκα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Σούζη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2012
Ναι οντως η Φυλης ειναι πλεον πολυ μονοτονη με τις ιδιες και τις ιδιες συνεχεια...Δεν τα αξιζει τα 20 ευρω πιστευω πλεον και απο οσο ειδα εχει πεσει και ο κοσμος αρκετα.Στο Μεταξι εχει μεγαλυτερη κινηση εχω την εντυπωση και οχι μονο απο Πακια και λοιπους κανιβαλους αλλα και απο Ελληνες πλεον..
Tsarkalakos
28 Ιουλίου, 2012
η γνωστή σούζη και έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα ή άλλη?
n.smirni76
28 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν ξέρω...... Πάντως Ελληνικά μιλάει πάρα πολύ καλά................
B
billy13
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3