Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πέρασα Κυριακή μεσημέρι με ντάλα ήλιο μαγκίτες από το χομόσπιτο. Δεν υπίρχε ούτε ψιχή γύρο.
Παρασιρμένος από την κριτική του νεοσμιρνιότη για την ξεφτιλισμένη

http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkamenous-113/#jr_review_30759

νόμισα οτι θα περάσο καλά με το γκομενάκι. Τρίχες κατσαρές. Στην υποδοχή όλα καλά και ορέα αλλά μόλις μπήκε στο δομάτιο την καλοσόρισα και με τρόπο να τις δήξο να καταλάβη οτι έχο διαβάση πολί καλές κριτικές και γιαυτό πέρασα στο δομάτιο. Αυτή ψηχρή σήκοσε τα μαλιά της ψιλά και έκατσε στο κρεβάτι σαν να μούλεγε 'τέλιονε ψοριάρη'. Μαγκίτες αυτό ήτανε . Σταμάτισα και τι ρότησα στα ίσια , να δο αν θάνε ξεπετουά η κυρά.

Δεν πίστευα στα μάτια και τα αφτιά μου μαγκίτες, οταν η ξεκολίαρα χορίς τσίπα με άδιασε κανονικότατα. Και μου κάνει στο τέλος μια γκριμάτσα λέγοντας "εγό δεν έχω πρόβλημα". Ηταν σα να μουλεγε οτι έχη πολούς πελάτες και με γράφη στο μουνί της κιαν δεν πάω μαζί της. Τι λες της λέο που δεν έχη πατήση άνθροπος και μου κάνης την ντίβα και αποπάνο. Εχω πρόβλιμα έγω της λέο και κάνο μεταβολή και πάο να ξαναντιθό . Ξεκουμπίστικε από το δομάτιο και με το που ξεμπουκάρα καιγό η τσατσά με ρόταγε μα τι έγινε με πολί καλούς τρόπους για να ιρεμίση το πράγμα. Πήρα πίσω το 20ρικο , τις είπα πόσο ψιλομίτα και ντίβα είνε και κοπάνισα την πόρτα φέβγοντας.

Μαγκίτες ανάθεμα την ανάγκη μου που δεν έχο άλλα φράγκα για περάσο τέλια με τις λαδοκόρες στα μασαζίδικα, και πρέπη να ανέχομε την κάθε ντίβα που στο πέζη και ιστορία και αποπάνο.

Με πολή δισκολία το βγάζο το 20'αρι για να περάσο καλά, όχι να μου βγάζη την πίστι η κάθε καβαλημένι .

Βρε ούστ να πα να χαθή κάθε βαλέρια και κάθε ξεκολιάρα. Αν θέλετε την ιρεμία σας ΜΑΚΡΙΑ μαγκες μου !!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2012
με πία Βαλέρια πέρασες?
την ξανθιά ή την καστανή?
σε κόβω να πέρασες με την καστανή....
η κριτική που έχεις βάλει απο Αλκαμένους είναι για την ξανθιά....για αποσαφηνισετο
24 Ιουλίου, 2012
Μεγαλε δε νομιζεις οτι πρεπει να γινεις λιγο πιο σαφης? Τι παει να πει σε αδειασε? Δε μας λες καθολου τι εκανες με την κοπελα!
Παλι καλα να λες που πηρες πισω το 20αρικο παντως!!!!!!
24 Ιουλίου, 2012
Αυτή ψηχρή σήκοσε τα μαλιά της ψιλά.....Πηρες αλλη βαλερια,την λεπτη και ψηλη που δουλευει διδυμου 20.Αν εκανες λιγο υπομονη μια χαρα θα περναγες.Απ οτι καταλαβα δεν εκανες σεξ,ετσι ειναι το στυλ της ομως,λιγο ψυχρο,και να φανταστεις οτι τα γλωσσοφιλα δινουν και παιρνουν.Να εισαι πιο χαλαρος και υπομονετικος οχι μονο με τις πουτανες αλλα και με τις γυναικες γενικοτερα και θα δεις πως θ αλλαξουν τα πραγματα επειδη σε κοβω και μικρο στην ηλικια.Επισης της ειπες οτι διαβασες πως εχει καλες κριτικες,καλο θα ειναι να μη λεμε τιποτα, για να εχει και η κριτικη αφου αποφασιζεις να γραψεις μια σχετικα αντικειμενικη οπτικη
24 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βαλέρια καστανόξανθο μακρί ίσιο μαλί με ίφος σαν 100 βασίλισες, τιν ρότισα αν θα περάσουμε πολί όμορφα όπος στις κριτικές που διάβασα και μου κάνει τσού και σηκόνη το κεφάλι αρνιτικά με τουπέ η βρομιάρα. Οταν τοδα αυτό τρελάθικα. Ξαναντίθικα αμέσος πριν κάνο οτιδίποτε.
24 Ιουλίου, 2012
Πάντως από ορθογραφία σκίζεις!
24 Ιουλίου, 2012
εχεις γραψει τεραστιο κατεβατό απο αφορισμούς αλλα δε καταλαβα τι ρωτησες τι κοπελα και τι σου απαντησε που σε εκανε τοσο έξαλλο. αν ο τροπος που μιλας ειναι ο ιδιος με αυτον που γραφεις τοτε δε μου φενεται περιεργο οτι και να σου απαντησε η πορνη
X
xlexlekias
25 Ιουλίου, 2012
καλησπερα σε ολους φιλε καλα εκανες και πηρες τα λεφτα σου πισω τουλαχιστον δε τα εκλαψες τωρα οσον αφορα τη γκομενα αν ειναι η ψηλη απο εμφανιση μοντελο απο υπηρεσιες χαλια μαυρα πλεον δεν αξιζει εχω αναφερθει και παλιοτερα η τυπισσα εχει ενα τρισαθλιο βαριεστημενο υφοος μεχρι που να σηκωσει το ενα ποδι εχει βρωμισει το αλλο μακρια συναδελφοι μην πετατε τα φραγκα σας σε μια το δυσκολη εποχη
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7