Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αννα ειναι ενα πιπινι 18 χρονων απο ρουμανια και το μικρο της ηλικιας της φαινεται και απο το αθωο προσωπο της.
Στα υποψην οτι δεν φαινεται να εχει σχεση με την κοπελα που περιγραφει ο συναγωνιστης BmwPower για μια κοπελα με το ιδιο ονομα
καθως ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα,οπως και με τα οσα μου ειπε αργοτερα.
Η Αννα εχει μακρια μαυρα μαλλια και σωμα τυπου Λαρίσας, αλλα με την αννα να εχει πιο μεγαλο και στητο βυζι και ακομα πιο ωραιο απαλο
και σκουρο δερμα.Εχει το κακο να βαζει αρκετο λιπαντικο στο μουνι της (αλλη βαλερια μας βρηκε) οπου χανεται λιγο η αισθηση οτι γαμας.
Το προσωπο της ειναι αρκετα γλυκο και ομορφο.Στο δωματιο δε βιαζετε καθολου..σε αλλο συναγωνιστη η υπηρεσια χτυπησε δυο φορες την πορτα,
αυτη βγηκε εξω με χαμογελο και δεν εδειχνε καθολου ενοχλημενη.
Στο κρεββατι η ιδανικη σταση ειναι στα τεσσερα λογω ομορφης θεας κωλου οπου στο σφυροκοπημα βγαζει ηχους πονου αλλα δε λεει σταματα ή οχι τοσο δυνατα μωρο μου.
Η πιπα της με καποτα μετρια συνηθισμενη μια απο τα ιδια.
Με την κοπελα μετα το γαμησι υπηξε παρεξηγηση οπου εφυγε ενοχλημενη απο το δωματιο .Ο διαλογος ειχε ως εξης:

Εγω: κοπελια απο που εισαι? για ρουμανα σε κοβω..
Aυτη: ναι ειμαι απο κοσταντζα
Εγω: δουλευεις και αλλου γιατι δε εχω πετυχει σε καποιο αλλο
Aυτη: οχι μονο εδω, τωρα ηρθα...ειχα σχεση με να παιδι στη ρουμανια και οταν χωρισαμε ηρθα εδω.
Εγω: εισασταν πολυ καιρο μαζι ?
Aυτη: ναι μονο αυτον ειχα δεν ειχα αλλον πιο πριν !!
Εγω: δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις παει με ενα μονο αντρα στη ζωη σου και μετα ηρθες εδω και εγινες πουτανα ?
Aυτη: ναι και δεν ειμαι πουτανα απλα δουλευω εδω για να βγαλω λεφτα !!
Εγω: κοπελια εμεις εδω το εχουμε οποια γαμιεται για λεφτα να τη λεμε πουτανα
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα σου λεω απλα δουλευω εδω !!
Εγω: γινεται να δουλευεις σε μπουρδελο και να μην εισαι πουτανα ?
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα !! (με ενταση)
Εγω: καλα λεγε οτι θες μια πουτανα εισαι παντως

Εβαλε το στρινγκ της βιαστικα εφυγε χωρις φιλακι η αγκαλιτσα και χτυπησε την πορτα βγαινοντας....

Την προτεινω για το μικρο της ηλικιας αλλα μην την πειτε πουτανα πριν το γαμησι τουλαχιστον γιατι σας βλεπω να κλαιτε το δεκαρικο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Εκλεκτικός, LanciaRallye037 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5