Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αννα ειναι ενα πιπινι 18 χρονων απο ρουμανια και το μικρο της ηλικιας της φαινεται και απο το αθωο προσωπο της.
Στα υποψην οτι δεν φαινεται να εχει σχεση με την κοπελα που περιγραφει ο συναγωνιστης BmwPower για μια κοπελα με το ιδιο ονομα
καθως ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα,οπως και με τα οσα μου ειπε αργοτερα.
Η Αννα εχει μακρια μαυρα μαλλια και σωμα τυπου Λαρίσας, αλλα με την αννα να εχει πιο μεγαλο και στητο βυζι και ακομα πιο ωραιο απαλο
και σκουρο δερμα.Εχει το κακο να βαζει αρκετο λιπαντικο στο μουνι της (αλλη βαλερια μας βρηκε) οπου χανεται λιγο η αισθηση οτι γαμας.
Το προσωπο της ειναι αρκετα γλυκο και ομορφο.Στο δωματιο δε βιαζετε καθολου..σε αλλο συναγωνιστη η υπηρεσια χτυπησε δυο φορες την πορτα,
αυτη βγηκε εξω με χαμογελο και δεν εδειχνε καθολου ενοχλημενη.
Στο κρεββατι η ιδανικη σταση ειναι στα τεσσερα λογω ομορφης θεας κωλου οπου στο σφυροκοπημα βγαζει ηχους πονου αλλα δε λεει σταματα ή οχι τοσο δυνατα μωρο μου.
Η πιπα της με καποτα μετρια συνηθισμενη μια απο τα ιδια.
Με την κοπελα μετα το γαμησι υπηξε παρεξηγηση οπου εφυγε ενοχλημενη απο το δωματιο .Ο διαλογος ειχε ως εξης:

Εγω: κοπελια απο που εισαι? για ρουμανα σε κοβω..
Aυτη: ναι ειμαι απο κοσταντζα
Εγω: δουλευεις και αλλου γιατι δε εχω πετυχει σε καποιο αλλο
Aυτη: οχι μονο εδω, τωρα ηρθα...ειχα σχεση με να παιδι στη ρουμανια και οταν χωρισαμε ηρθα εδω.
Εγω: εισασταν πολυ καιρο μαζι ?
Aυτη: ναι μονο αυτον ειχα δεν ειχα αλλον πιο πριν !!
Εγω: δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις παει με ενα μονο αντρα στη ζωη σου και μετα ηρθες εδω και εγινες πουτανα ?
Aυτη: ναι και δεν ειμαι πουτανα απλα δουλευω εδω για να βγαλω λεφτα !!
Εγω: κοπελια εμεις εδω το εχουμε οποια γαμιεται για λεφτα να τη λεμε πουτανα
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα σου λεω απλα δουλευω εδω !!
Εγω: γινεται να δουλευεις σε μπουρδελο και να μην εισαι πουτανα ?
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα !! (με ενταση)
Εγω: καλα λεγε οτι θες μια πουτανα εισαι παντως

Εβαλε το στρινγκ της βιαστικα εφυγε χωρις φιλακι η αγκαλιτσα και χτυπησε την πορτα βγαινοντας....

Την προτεινω για το μικρο της ηλικιας αλλα μην την πειτε πουτανα πριν το γαμησι τουλαχιστον γιατι σας βλεπω να κλαιτε το δεκαρικο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Εκλεκτικός, LanciaRallye037 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

xlexlekia
και γω αναρωτηθηκα, γιατι τετοιο μενος ???? Νομιζω οτι οι χαρακτηρισμοι σου δεν προσθετουν τιποτα σε αυτη τη συζητηση, απλα βγαζουν τον "κακο" εαυτο σου και σε εκθέτουν. Ειναι προτιμοτερο να μην επικοινωνεις τετοιες σκεψεις. Μου προκαλει μεγιστη απεχθεια (νομιζω και σε αλλους) οταν καποιος "πυροβολα" αδιακριτως πισω απο την "προστασια" ενος μονιτορ. Βγαζει ανασφάλεια και κομπλεξ. Προκειται περι Δειλιας, τουλαχιστον !!!
Δεν ειναι προσωπικο το θεμα...
25 Ιουλίου, 2012

Φιλε lsh, εγω παλι εμαθα να σεβομαι οχι μονο τις πορνες! Ποιοι γνωριζουν το θεμα για να σεβαστω την αποψη τους?
Μονο οι ιδιες κι νταβαδες!
Εμεις, που το μονο που μας νοιαζει ειναι να περασουμε καλα? Ποσοι εχουμε αναρωτηθει πως βρεθηκαν εκει, και κυριως τι καναμε γι αυτο οταν διαπιστωσαμε κατι μη φυσιολογικο? Στα λεω εγω, που εχω ερωτευτει πορνη Λύπη
Μερικες φορες βλεπεις καλυτερα οταν εισαι εξω απ΄το δασος.
Γι αυτο θα ακουσω και την αποψη της Laura και την αποψη του xlexlekia, του οποιου το σχολιο ηταν, αν μη τι αλλο, προσβλητικο!
"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες" Βολταιρος.
25 Ιουλίου, 2012

Συμφωνω απολυτα με το Hagem και με προλαβε με το ρητο του Βολταιρου,που ηθελα να παραθεσω...Ισως ειναι η τελευταια φορα που συμμετεχω,γιατι βλεπω οτι δε με σηκωνει το κλιμα,γιατι σάς "σοκαρει" η παρουσια μου...Επειδη λοιπον παρατηρω οτι υπαρχουν οι υπερμαχοι της υπαρξης του trafficking και αυτοι που αμφισβητουν τη σημερινη υπαρξη του,θα πω το εξης και θα αποχωρησω αναμενοντας το επομενο διαδικτυακο μου λιντσαρισμα απο τους "παντελονατους" (???????) του bou-...Ειτε υπαρχει το trafficking ειτε οχι,ειτε οι εκδιδομενες ειναι πουτανες στο κορμι ή όχι,τονιζω οτι ΔΕ θα υπηρχε η ΠΡΟΣΦΟΡΑ εκδιδομενων(οικειοθελως ή μη),αν δεν υπηρχε η αναλογη ΖΗΤΗΣΗ!!!!Αντε,ορμηξτε μου!!!!Χμμμ; Καλο μας απογευμα!Laura123
25 Ιουλίου, 2012

Παντως εγω, δεν παρατηρησα "τους υπερμαχους της υπαρξης του trafficking"
Οσον αφορα την υπαρξη της ζητησης, τι να κανουμε, υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων.
Ακομα και στα ζωα εχει παρατηρηθεί. Μπαμπουινες, προσφερουν sex με αντάλλαγμα τροφη!.
Απολύτως θεμιτη συναλλαγή Χαμόγελο
Δεν εχει παρατηρηθεί βέβαια στα ζωα η έννοια του trafficking, πράγμα, που σαφως θετει προβληματισμο, για το ποιο ειναι ανωτερο ειδος Λύπη
25 Ιουλίου, 2012

Εννοείται πως όλες οι απόψεις σεβαστές είναι, και εγώ Βολταιρικός είμαιΧαμόγελο Δεν χρειάζεται να φύγεις Λάουρα, δεν υπάρχουν προσωπικά εδώ, γνώμες λέμε.

Εννοείται ότι η ζήτηση καθορίζει την προσφορά, πανάρχαιος νόμος του εμπορίου. Αυτό για εμένα είναι καλό αφού είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι ο αγοραίος έρωτας είναι υγιές πράγμα εφόσον γίνεται μεταξύ ενηλίκων με κοινή συναίνεση.

Και πριν τελειώσω (γιατί γαμήσαμε και την κριτική του ανθρώπου) για εμένα το trafficking είναι μικρό ποσοστό (5% -10% θα έλεγα) του αγοραίου έρωτα, και πρέπει να το ψάξεις εσύ δεν σε βρίσκει εκείνο. Καμία σχέση με studio bourdela, call girls κ.λπ. Τώρα αν κάποιες κοπέλες τις ανάγκασε η ζωή (όχι όλες, για κάποιες είναι 100% επιλογή) και προτίμησαν αντι να καθαρίζουν σκάλες να γίνουν ιερόδουλες αυτό δεν είναι trafficking.
lsh
lsh
26 Ιουλίου, 2012

Hagem,εισαι power!Ιδιως το τελευταιο για τους μπαμπουινους και το ποιος ειναι το ανωτερο ειδος με ενθουσιασε!!!Καλο μας βραδυ!
27 Ιουλίου, 2012
ελλεηνιδες και αγαπουληδες μην ανησυχηται... μου καθονται μια οι ελλεηνιδες ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΩΚουλ
X
xlexlekias
27 Ιουλίου, 2012
και εσύ την είπες πουτανα ! ντροπή σου..πουτανιτσα δεν θα είχε στραβώσει …Ρε μεγάλε
44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5