Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αννα ειναι ενα πιπινι 18 χρονων απο ρουμανια και το μικρο της ηλικιας της φαινεται και απο το αθωο προσωπο της.
Στα υποψην οτι δεν φαινεται να εχει σχεση με την κοπελα που περιγραφει ο συναγωνιστης BmwPower για μια κοπελα με το ιδιο ονομα
καθως ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα,οπως και με τα οσα μου ειπε αργοτερα.
Η Αννα εχει μακρια μαυρα μαλλια και σωμα τυπου Λαρίσας, αλλα με την αννα να εχει πιο μεγαλο και στητο βυζι και ακομα πιο ωραιο απαλο
και σκουρο δερμα.Εχει το κακο να βαζει αρκετο λιπαντικο στο μουνι της (αλλη βαλερια μας βρηκε) οπου χανεται λιγο η αισθηση οτι γαμας.
Το προσωπο της ειναι αρκετα γλυκο και ομορφο.Στο δωματιο δε βιαζετε καθολου..σε αλλο συναγωνιστη η υπηρεσια χτυπησε δυο φορες την πορτα,
αυτη βγηκε εξω με χαμογελο και δεν εδειχνε καθολου ενοχλημενη.
Στο κρεββατι η ιδανικη σταση ειναι στα τεσσερα λογω ομορφης θεας κωλου οπου στο σφυροκοπημα βγαζει ηχους πονου αλλα δε λεει σταματα ή οχι τοσο δυνατα μωρο μου.
Η πιπα της με καποτα μετρια συνηθισμενη μια απο τα ιδια.
Με την κοπελα μετα το γαμησι υπηξε παρεξηγηση οπου εφυγε ενοχλημενη απο το δωματιο .Ο διαλογος ειχε ως εξης:

Εγω: κοπελια απο που εισαι? για ρουμανα σε κοβω..
Aυτη: ναι ειμαι απο κοσταντζα
Εγω: δουλευεις και αλλου γιατι δε εχω πετυχει σε καποιο αλλο
Aυτη: οχι μονο εδω, τωρα ηρθα...ειχα σχεση με να παιδι στη ρουμανια και οταν χωρισαμε ηρθα εδω.
Εγω: εισασταν πολυ καιρο μαζι ?
Aυτη: ναι μονο αυτον ειχα δεν ειχα αλλον πιο πριν !!
Εγω: δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις παει με ενα μονο αντρα στη ζωη σου και μετα ηρθες εδω και εγινες πουτανα ?
Aυτη: ναι και δεν ειμαι πουτανα απλα δουλευω εδω για να βγαλω λεφτα !!
Εγω: κοπελια εμεις εδω το εχουμε οποια γαμιεται για λεφτα να τη λεμε πουτανα
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα σου λεω απλα δουλευω εδω !!
Εγω: γινεται να δουλευεις σε μπουρδελο και να μην εισαι πουτανα ?
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα !! (με ενταση)
Εγω: καλα λεγε οτι θες μια πουτανα εισαι παντως

Εβαλε το στρινγκ της βιαστικα εφυγε χωρις φιλακι η αγκαλιτσα και χτυπησε την πορτα βγαινοντας....

Την προτεινω για το μικρο της ηλικιας αλλα μην την πειτε πουτανα πριν το γαμησι τουλαχιστον γιατι σας βλεπω να κλαιτε το δεκαρικο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Εκλεκτικός, LanciaRallye037 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δηλαδή πριν έρθουν οι γυναίκες από το ανατολικό μπλοκ, δεν υπήρχαν στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα και μπουρδέλα; Για την Τρούμπα στο παρελθόν έχει πάρει τίποτα το αυτί σου; Ποιές δούλευαν σε αυτά, αν όχι Ελληνίδες; Στο τέλος λες, ότι προτιμάς να ζητιανεύεις, από το να κάνεις αυτή τη δουλειά, αλλά στη συνέχεια επιδοκιμάζεις την "ελευθερία στο σεξ" και καταδικάζεις την πορνεία ως επάγγελμα. Κοινώς μας λες, ότι προτιμάς να είσαι πουτάνα, παρά πόρνη...
24 Ιουλίου, 2012

ναι ημουν απαραδεκτος και μετανιωσα που το ειπα,αλλα ξερεις ηταν η στιγμη το υφακι και η ειρωνια της ετσι οπως τα ελεγε που δεν κρατηθηκα ηθελα να της την πω...δεν προσπαθησα να την ξεφτιλισω δεν το ειπα υποτιμητικα αυτη αραγε τη νομιζει οτι ειναι η αν θες πες μου και εσυ ...
24 Ιουλίου, 2012
πάω στοίχημα ότι απο αύριο θα μαζευτούν στο μπουρδέλο πολλοί μεσήλικες πιρφορέστηδες με σοκολατάκια στην Άννα το αθώο εργαζόμενο κορίτσι , για να το παρηγορήσουν και να το αγαπουλιάσουν.

δε θα χάσουν ευκαιρία θα το δέιτε !!!
24 Ιουλίου, 2012

Γεια σου,Stam_90.
Ειπα τη γνωμη μου και επεσες να με φας!"Πεταχτηκε τωρα και η αλλη"...Λύπη Δε νομιζω οτι μιλαω με κακια...Προβληματισμο δειχνω...Δεν ξερω...Ισως λαθος μου που συμμετειχα στη συζητηση...Εσεις που τα ζειτε,σαφως και τα ξερετε καλυτερα...Μαλλον οι μονες γυναικες που "χωρανε" εδω ειναι οι εκδιδομενες...
24 Ιουλίου, 2012

Όταν μια πορνη θίγεται που την αποκαλουν "πουτανα",εγω πως πρεπει να νιωσω που εσυ,που δε με ξερεις,με αποκαλεις "πουτανα";Θεωρω οτι δεν προσεβαλα κανενα,για να μου μιλουν ετσι!!!Αν καποια γυναικα θελει να πηγαινει για προσωπικη της ευχαριστηση με πολλους,ειναι δικαιωμα της.οπως επισης δικαιωμα καποιου αλλου να ειναι gay ή να επισκεφτεται οικους ανοχης...Ελευθερια στο σεξ δεν ειναι ολα αυτα?Όλοι ΠΟΥΤΑΝΟΙ λοιπον!!!Καταδικαζω την υποκρισια της πορνειας και οχι το αρχαιοτερο επαγγελμα,οταν γινεται απο συνειδητη επιλογη!
24 Ιουλίου, 2012

Μπηκε μια γυναικα εδω, για να γνωρισει τον κοσμο μας, κι εμεις την χαρακτηρίζουμε πουτανα???
Ενω για την επαγγελματία το σκεφτομαστε???
Μην χανουμε την αισθηση του μετρου!
Δεν λεω, σεβασμος στις ιεροδουλες -πρωτος εγω- αλλα ας ακούσουμε και την αποψη επιτελους μιας ασχετης με το χωρο γυναίκας, με τον ιδιο σεβασμο. Μπορει κατι χρησιμο να εχει να μας πει!
Και στο κατω κατω, ας διαφωνησουμε...
24 Ιουλίου, 2012
"ναι ημουν απαραδεκτος και μετανιωσα που το ειπα,αλλα ξερεις ηταν η στιγμη το υφακι και η ειρωνια της ετσι οπως τα ελεγε που δεν κρατηθηκα ηθελα να της την πω...δεν προσπαθησα να την ξεφτιλισω δεν το ειπα υποτιμητικα αυτη αραγε τη νομιζει οτι ειναι η αν θες πες μου και εσυ ..."

Λες ότι είχε ειρωνία και ότι είχε υφάκι....ένας μηχανισμός άμυνας ίσως είναι για αυτήν. Το θέμα είναι ότι δεν σε πρόσβαλλε.

Αν σε είχε προσβάλλει ή θίξει θα είχες δίκιο να αντιδράσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως.

Όντως την πουτάνα κάνει η γυναίκα. Αλλά φαντάσου κάθενας που μπαίνει μέσα και την γαμάει και την τσιμπουκώνει για 10 κολοευρώ να της το υπενθυμίζει συνέχεια, με όσο πιο ανάγωγο τρόπο μπορεί. Money Mouth

"καλα λεγε οτι θες μια πουτανα εισαι παντως" Λύπη

Μετά παραπονιόνται κάποιοι ότι η τάδε κοπέλλα ή και τσατσά ήταν ξινή, επιθετική, ψυχρή κτλ.

Λογικό δεν είναι; Ή αυτό ή θα αρχίσει να προσβάλλει και αυτή τον πελάτη με ακόμα πιο χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Με τι ψυχολογία την έδιωξες από το δωμάτιο κατάλαβες; Χμμμ;

Ας είμαστε πρώτα εντάξει εμείς και μετά κάνουμε κριτική για τις υπηρεσίες.
24 Ιουλίου, 2012
Λοιπον, ο dmtrxxx να επιστρεψει στη Ιασωνος, να ζητησει συγγνωμη απο το κοριτσι.
Η Laura να συνεχισει να σχολιαζει. Ολες οι αποψεις εχουν ενδιαφερουν και απο απο αυτα που λεγονται μπορει να αναθεωρουμε καποιες σκεψεις και να βγαινουμε σοφοτεροι.
Αν μια γυναικα επιλεγει αυτο το επαγγελμα συνειδητα η ασυνειδητα, δικαιωμα της. Πολλες γυναικες κανουν καθωσπρεπει δουλειες αλλα για να τις κρατησουν "κοιμουνται" με το αφεντικο. Το ηθος ενος ανθρωπου δεν πρεπι απαραιτητα να σχετιζεται με το εαν κανει η δεν κανει πληρωμενο σεξ.
24 Ιουλίου, 2012

Οπως και να 'χει το πραγμα απο τη στιγμη που παρεξηγηθηκε η κοπελλα δεν χρειαζοταν να το συνεχισει ο φιλος. Απο 'κει και περα οι ιεροδουλες ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και πρεπει να τις σεβομαστε. Ακομα και οταν οι ιδιες δεν σεβονται τον εαυτο τους. Αυτο επιτασει ο πολιτισμος. Στο κατω - κατω δεν κοστιζει τιποτα να πει καποιος μια καλη κουβεντα. Ποτε δεν ξερουμε τους λογους που μια γυναικα κανει αυτο το επαγγελμα. Πολυ πιθανο να συντηρει και μια οικογενεια πισω. Χρειαζεται σεβασμος λοιπον απο ολους προς ολους. Ολα τα υπολοιπα εχουν απλως μειωτικο χαρακτηρα.
24 Ιουλίου, 2012

Hagem δεν κατάλαβες προφανώς. Δεν την πέφτει γενικώς στις ιερόδουλες, στρίπερς, μασατζούδες, κλπ., που πληρώνονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αλλά ως γνήσια κομπλεξική ελλεηνίδα την πέφτει μόνο στις αλλοδαπές, που ήρθαν στην Ελλάδα και ασκούν αυτά τα επαγγέλματα. Και κρίνει χωρίς προφανώς να ξέρει, ότι πολλές δεν το κάνουν συνειδητά, αλλά έχουν πέσει θύματα trafficing, άλλες -οι περισσότερες- είχαν να αντιμετωπίσουν την πείνα και την ανεργία στην πατρίδα τους. Και επέλεξαν να κάνουν αυτές τις δουλειές, όχι επειδή τους αρέσει να πηδιούνται με άσχημους και βρωμύλους, αλλά επειδή απ' αυτές βγάζουν περισσότερο και πιο γρήγορο χρήμα, για να επιβιώσουν οι ίδιες και οι οικογένειές τους πίσω στην πατρίδα τους.
44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5