Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αννα ειναι ενα πιπινι 18 χρονων απο ρουμανια και το μικρο της ηλικιας της φαινεται και απο το αθωο προσωπο της.
Στα υποψην οτι δεν φαινεται να εχει σχεση με την κοπελα που περιγραφει ο συναγωνιστης BmwPower για μια κοπελα με το ιδιο ονομα
καθως ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα,οπως και με τα οσα μου ειπε αργοτερα.
Η Αννα εχει μακρια μαυρα μαλλια και σωμα τυπου Λαρίσας, αλλα με την αννα να εχει πιο μεγαλο και στητο βυζι και ακομα πιο ωραιο απαλο
και σκουρο δερμα.Εχει το κακο να βαζει αρκετο λιπαντικο στο μουνι της (αλλη βαλερια μας βρηκε) οπου χανεται λιγο η αισθηση οτι γαμας.
Το προσωπο της ειναι αρκετα γλυκο και ομορφο.Στο δωματιο δε βιαζετε καθολου..σε αλλο συναγωνιστη η υπηρεσια χτυπησε δυο φορες την πορτα,
αυτη βγηκε εξω με χαμογελο και δεν εδειχνε καθολου ενοχλημενη.
Στο κρεββατι η ιδανικη σταση ειναι στα τεσσερα λογω ομορφης θεας κωλου οπου στο σφυροκοπημα βγαζει ηχους πονου αλλα δε λεει σταματα ή οχι τοσο δυνατα μωρο μου.
Η πιπα της με καποτα μετρια συνηθισμενη μια απο τα ιδια.
Με την κοπελα μετα το γαμησι υπηξε παρεξηγηση οπου εφυγε ενοχλημενη απο το δωματιο .Ο διαλογος ειχε ως εξης:

Εγω: κοπελια απο που εισαι? για ρουμανα σε κοβω..
Aυτη: ναι ειμαι απο κοσταντζα
Εγω: δουλευεις και αλλου γιατι δε εχω πετυχει σε καποιο αλλο
Aυτη: οχι μονο εδω, τωρα ηρθα...ειχα σχεση με να παιδι στη ρουμανια και οταν χωρισαμε ηρθα εδω.
Εγω: εισασταν πολυ καιρο μαζι ?
Aυτη: ναι μονο αυτον ειχα δεν ειχα αλλον πιο πριν !!
Εγω: δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις παει με ενα μονο αντρα στη ζωη σου και μετα ηρθες εδω και εγινες πουτανα ?
Aυτη: ναι και δεν ειμαι πουτανα απλα δουλευω εδω για να βγαλω λεφτα !!
Εγω: κοπελια εμεις εδω το εχουμε οποια γαμιεται για λεφτα να τη λεμε πουτανα
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα σου λεω απλα δουλευω εδω !!
Εγω: γινεται να δουλευεις σε μπουρδελο και να μην εισαι πουτανα ?
Aυτη: εγω δεν ειμαι πουτανα !! (με ενταση)
Εγω: καλα λεγε οτι θες μια πουτανα εισαι παντως

Εβαλε το στρινγκ της βιαστικα εφυγε χωρις φιλακι η αγκαλιτσα και χτυπησε την πορτα βγαινοντας....

Την προτεινω για το μικρο της ηλικιας αλλα μην την πειτε πουτανα πριν το γαμησι τουλαχιστον γιατι σας βλεπω να κλαιτε το δεκαρικο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Εκλεκτικός, LanciaRallye037 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2012
αυτα να τα βλεπουν μερικοι σωκρατηδες του μπου.κομ που λενε οτι δεν υπαρχει εξαναγκαστικη πορνεια και traficking .

Η συγκεκριμενα κοπελα μονο τα κλαματα δεν βαζει στο σαλονι, της χαμογελουσα την αλλη φορα και ειχε ενα υφος κακομοιρας..

Μην πηγαινετε...
S
stam_90
23 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σεβαστο το σχολιο σου,εμενα στο δωματιο δε μου εδειξε παντως σημαδια εξαναγκασμου για αυτο που κανει,μπορω να πω οτι ηταν ουδετερη η συμπεριφορα της,ουτε κρυο ουτε ζεστη,
αν και αυτο θα μου πεις ειναι σημαδι εξαναγκασμου.
δεν ξερω γιατι την πειραξε τοσο πολυ που την ειπα πουτανα,ισως γιατι φοβηθηκε μηπως ειναι αυτη η ζωη της απο δω και περα..και αυτη εχει αλλα ονειρα ?
η αληθεια ειναι οτι τα πηρε παντως....
23 Ιουλίου, 2012

αυτοι ειναι διαλογοι!
23 Ιουλίου, 2012
Χμμμ;

αποψη μου.....αυτα τα κοριτσια που πληρωνουμε και κανουμε σεξ μαζι τους.....περα απο λιγες εξαιρεσεις, ηρθαν εδω χωρις τη θεληση τους ειτε γιατι αλλα τους ειχαν ταξει ειτε απο αναγκη.τις πληρωνουμε και τις γαμουμε δε λεω αλλα οταν δινεις πλεον 10 ευρω οποτε τα 5 παιρνει η κοπελα υποθετω.....καλο ειναι να τις σεβομαστε λιγο. πουτανα δε λεμε αυτη που γαμιεται για λευτα. αυτη λεγεται ιεροδουλη εδω στην ελλαδα. πουτανα δεν ειναι καν ελληνικη λεξη. χωρις παρεξηγηση απλα καποια κοριτσια πργματικα μπορει να ηρθαν εδω για να χωρεψουν απλα και μετα να τις χωσανε στο κυκλωμα χωρις τη θεληση τους. αυτα απο μενα.Εμμμμ
23 Ιουλίου, 2012

ισως να φταιει και το μορφωτικο μου επιπεδο αλλα δεν καταλαβαινω τη διαφορα αναμεσα στο πουτανα και στο ιεροδουλη το ιδιο μου κανει..
23 Ιουλίου, 2012

Γεια σας!Ειμαι απλη αναγνωστρια και διαβαζω συχνα το forum...Δηλαδη ηρθαν για να χορεψουν σε στριπτιτζαδικα,οπου χορευουν σε σεξυ στασεις θεογυμνες και κανουν πριβε στον καθε απλυτο και φραπεδες...Αυτο εχει διαφορα μεγαλη απ' το μπουρδελο;Ή τις λενε οτι θα χορευουν στο θεατρο ή σε μπαλετα...;Οσο για τον ορο,σιγουρα το "πουτανα",θεωρειται βρισια...το "ιεροδουλος" ειναι αρκετα ωραιοποιημενο,το ιδανικο νομιζω ειναι το "πορνη"...Απο εκει και περα,τι σημαινει "Δουλευω εδω"????Δεν ξερουν που βρισκονται?Γονεις δεν εχουν?Που τις στελνουν?Τις πουλανε?Η αστυνομια τι κανει???Δεν ειχαν ουτε ψωμι να φανε κ ηρθαν εδω να εκδιδονται?Καλυτερα να ζητιανευω αν φτασω σε αυτο το σημειο...Αξιοπρεπεια δεν υπαρχει για τις γυναικες στο ανατολικο μπλοκ?Αλλο ελευθερια στο σεξ και αλλο η πορνεια ως ενα απλο επαγγελμα...Πως μπορουν????? Ευχαριστω.Χμμμ;
23 Ιουλίου, 2012

laura 123 θα σου πω μονο οτι αν δε ξερεις πως ηρθε η καθε κοπελα καλο ειναι να μην βγαζεις συμπερασματα. γιατι επαναλαμβανω, εκτοα απο περιπτωσεις που ειναι λιγες, οι περισσοτερες κοπελες αναγκαζονται να κανουν αυτη τη δουλεια. σιγουρα απο καπου ξεκινησαν και καποιος τους εσπρωξε εκει. αν ομως εισαι αμορφωτη με δημοτικο και γυμνασιο ορφανη ας πουμε η εχει η οικογενεια σου πολλα αδελφια και δε νεχει λεφτα και ερχεται ενας και σου προτεινει δουλεια με πολλα λεφτα....και εισαι απο χωριο και δεν εχεισ βγει απο το σπιτι σου...δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις οτι θα πας στην ιασωνος 20 και 30 για να κανεισ σεξ με πληρωμη.

εν πασει περιπτωσει, νομιζω πως καλο ειναι να σεβομαστε την καθε γυναικα οτι και αν ειναι γιατι δε εξρουμε τιποτα περα απο το οτι πληρωνεται για να κανει σεξ. το ιδιο θα ελεγα στο αγορι σου αν ηταν κολλητος μου/ τον παρατουσες γιατι δεν τον ηθελες αλλο πια και σε ελεγε καριολα. γιατι ρε φιλε ειναι καριολα? εσυ πχ που γαμας στα μπουρδελα και εχεις κοπελα τι εισαι???? μαγκας? εγω εκει θελω να καταληξω. καλα ειναι τα μπουρδελα να βγαζουμε τις καυλες μας αν εχουμε αλλα οχι να πηγαινουμε για να ξεφτυλιζουμε την καθε γυναικα που ειναι εκει. νομιζω πως ειμαι σωστος.Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
23 Ιουλίου, 2012
ρε μαλακα αφού είδες ότι την ενοχλησε αυτό που είπες γιατί το συνέχισες;;;;;;; κράτησε τη γνώμη σου για την πάρτη σου, ξέρεις υπό ποιες συνθηκες βρίσκεται αυτη εκει και ανέχεται τον κάθε άπλυτο;;;;;;;;;;
23 Ιουλίου, 2012
Άψογος διάλογος , και πολύ σωστό το σχόλιο της Λάουρα123 , εν αντιθέσει με τις γνωστές συναισθηματικές ψευδαισθήσεις κάποιων μελών εδώ.

Για λόγους marketing επιβάλλεται απ'το σύστημα , να αποκρύπτεται η σκληρή αλήθεια.
Οι "πουτάνες" είναι πλέον "εργαζόμενες κοπέλες", το "γαμήσι" είναι "ραντεβού" , το "μπουρδέλο" είναι "μαγαζί" ,ο "νταβατζής" είναι "γκόμενος μια απλής εργαζόμενης κοπέλας" οι "χαμηλής ταρίφας πουτάνες" είναι κακόμοιρα εξαπατημένα θύματα trafficking , ενώ οι "ακριβοπληρωμένες πουτάνες" είναι υψηλής αξιακής στάθμης προσωπικότητες με τις οποίες αγαπουλιάζουμε με την ελπίδα να τις πιάσουμε γκόμενες.

Επειδή το "κατ' ευφημισμόν" και η "ψευδαίσθηση" είναι γλυκά και ευμάσητα σε κάποιους, δεν σημαίνει ότι έτσι αναιρείται η δυσάρεστη πραγματικότητα.
23 Ιουλίου, 2012
τυπε μου φαινεται οτι το παρατραβηξες λιγο με την κοπελλα .....εγω στην θεση της θα σε ειχα πει μαλακα και αγαμητο πιθανον που τρεχεις να γαμησεις στις πουτανες οπως λες γιατι πιθανον δεν εισαι αξιος να βρεις γκομενα......Λιγο σεβασμος στο δεν βλαπτει............Την Αγαπη μου .....
N
nikbel2000
44 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5