Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Υστερα απο μια αοσμη καταθεση στο Ιασωνος 37 με τη Μαρια για την οποια εγραψα κριτικη και η οποια ηταν και η πρωτη μου στο Μεταξι σειρα ειχε η καυλα η Αλεξανδρα που μου κεντρισε το ενδιαφερον στο σαλονι.Η Αλεξανδρα ειναι μελαχρινη,κοντα στο 1.65 με ωραια προστυχοφατσα καλο βυζακι και κωλαρακι με πιασιματα(το οποιο και δινει).10 ευρω το απλο 15 με κωλο εγω επελεξα με το κωλαρακι φυσικα Μεγάλο χαμόγελο Μπηκα στο δωματιο το οποιο αν και μικρο ηταν αρκετα θετικο με αιρκον,νιπτηρα και γενικως πληρουσε τα βασικα στανταρ.Η Αλεξανδρα ηρθε μετα απο καποια λεπτα πολυ ανετη χωρις πιεση χρονου μες την καλη χαρα.Μπαλαμουτιαστηκαμε και στη συνεχεια περασε καποτα και εκανε μια πιπα αρκετα καλη θα ελεγα και με διαρκεια βαζοντας ομως λιγο χερι αλλα σε ανεκτα επιπεδα.Στη συνεχεια πηγαμε σε ιεραποστολικο στο οποιο με τραβουσε πανω της για αγκαλιτσες φιλακια δαγκωματα σε αυτι μαγουλα κλπ καθως εγω την καρφωνα με μανια ΘυμόςΜετα της ζητησα το κωλαρακι της το οποιο αρχικα αστειευομενη αρνηθηκε να μου δωσει λεγοντας οτι ειμαι κακο παιδι αλλα φυσικα μου το εδωσε αφου εβαλε λιγη κρεμα.Στην αρχη μπηκα σχετικα απαλα αλλα μετα τις δυο πρωτες καρφωτες αρχισα σφυροκοπημα το οποιο εδειχνε να αντεχει και συγχρονως να φωναζει καυλολογα και μαλιστα κατι μου ανεφερε οτι τελειωσε κλπ (οπως αναφερει και ο μπεμπας απο κατω)πραγμα το οποιο δεν πιστευω επ ουδενι αλλα τεσπα ποιος νοιαζεται.Οταν εγω τελειωσα πραγματικα μες την καβλα δεν με αφησε να βγω απο μεσα της αλλα αυτη με ενα μαντηλακι εβγαλε την καποτα απ το πεος μου.(ισως για να μην φανουν τπτ ιχνη μερεντας εικαζω εγω Χμμμ; ).Γενικα τα 15 ευρω τα αξιζε με τα χιλια και σιγουρα θα ξανατιμηθει το καβλακι απο εμενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού