Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή στις 02.00 τα ξημερώματα....
Μελαχρινή ψηλόλιγνη με μικρό στήθος ωραία ρόγα 22-23 χρονών απο Ρουμανία , ελληνικά λίγα αγγλικά μέτρια.
χαμογελαστή μπαίνει στο δωμάτιο και μου λέει πρώτη φορά που περνάς...όλο έρχεσαι κοιτάς και φεύγεις....
βγάζει τα εσώρουχα της ξαπλώνει δίπλα μου με αγκαλιάζει και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό στο στήθος ενώ με το ένα χέρι της έτριβε τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου...με καύλωσε.
την ξαπλώνω και άρχισα να την φιλάω στα μικρά βυζάκια της μετά στον λαιμό και ύστερα στο στόμα όπου και ανταποκρίθηκε αμέσως....κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της
καλή αίσθηση και μυρωδάτο....όλη την ώρα έβγαζε μικρούς διακριτικούς αναστεναγμούς...πέρασμα προφυλακτικού και αρχίζει πίπα , αρκετά μέτρια με πολύ χέρι και πολύ αργή , την σταμάτησα
μιας και ήμουν ήδη καυλωμένος , την ανεβάζω απο πάνω , στην αρχή έδινα ρυθμό εγώ αλλά σιγά σιγά λύθηκε και αυτή και άρχισε να δίνει αυτή τον ρυθμό , μάλιστα άρχισε να τρίβει τα μικρά βυζάκια της
και να τσιμπάει τις ρόγες της , της έβαλα κωλοδάχτυλο , το δέχτηκε αλλά όχι βαθιά , αλλαγή στάσης στα όρθια πισοκωλητά , μια στάση που δεν την βόλευε οπότε την έστησα στα τέσσερα γονατιστή στην
άκρη του κρεβατιού , καλή στάση σώματος τις έριξα και 2-3 χαστούκια στα κωλομάγουλα και μου είπε αν είμαι φίλος της Αλεξάνδρας γελώντας(το είπε γιατί η Αλεξάνδρα όταν κάνει διπλό με αυτήν ή με την Κατερίνα αρχίζει και
τις βαράει στον κώλο)νέα αλλαγή στάσης χώρις να δυσανασχετεί ή να βιάζεται , ιεραποστολικό όπου μετά από κανα 3λεπτο σφυροκόπημα εν μέσω παθιασμένων γλωσσόφιλων ήρθε το τέλος...
καλή δεκτική , όχι κάτι το εξτήμ αλλά το τιμάει το 20αράκι...στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια