Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα απόγευμα,κάβλες!Mπαίνω τη Σαπφούς 5 και το μπουρδέλο είναι άδειο.Έψαχνα μια παλιά μου γνωριμία,την Βερόνικα.Βγαίνει η τσατσά γεμάτη χαρά και μου λέει "έχω πολύ ωραίο κοριτσάκι,πίπα, φιλάκια, χαδάκια,παίζει στο δωμάτιο,κάνει πλακίτσα,είναι ευχάριστη!".Την έρωτα ρωτάω για την Βερόνικα και μου λέει ότι έχει πάει στην πατρίδα της και δεν θα ξανάρθει.Βγαίνει και το κοριτσάκι λοιπόν,και αυτή πολύ ευδιάθετη.Η εμφάνιση της..Γύρω στα 25,ψηλή, μακριά μαύρα μαλλιά,βυζί μικρό,δυνατό κωλαράκι.Τελικά σκάω τα 25 γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο μπροστά μου να ψάχνω στα σπιτάκια και μπαίνω.Μετά από λίγο έρχεται η Μιρέλα.Από την Ρουμανία το μωρό.Την βάζω στα 4 να χαζέψω την κωλάρα της. Μου πετάει στησίματα απίστευτα και ο Χαράλαμπος γίνεται αιμοβόρος!Δεν αντέχω κι αρχίζω να της γλύφω την κωλοτρυπίδα και να της την φτύνω!Μετά δαχτυλάκι στο κωλαράκι.Κανένα πρόβλημα.Την γυρίζω,μου φοράει σκούφο και αρχίζει μια πίπα αρκετά καλή.Όχι πολύ χέρι,καλό ρούφηγμα.Δεν καραμέλωσε μπάλες όμως.Αφού έχω γίνει τούρμπο την γυρίζω στα 4 και της τον καρφώνω στο μουνάκι.Γαμήσι δυνατό,κανένα πρόβλημα,καλή συμμετοχή με προστυχόλογα! Πόναγε στην αρχή αλλά σιγά-σιγά άνοιξε,της λέω να το κάνουμε στο ανάσκελο! Γυρίζει,ανοίγει πόδια,ανασηκώνει λεκάνη και μπαίνω πάλι!Εκεί έγινε και η κατάθεση!Μιρέλα σ’ευχαριστώ και πάλι,και νάσαι πάντα καλά!Ελπίζω να τα ξαναπούμε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
DS
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού