Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Κυριακή απόγευμα στις 18.15 , η Ναταλία είναι απο κάποια χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης , ηλικιακά την προσδιορίζω στα 45 -+ μιάς και δεν την ρώτησα.
είναι ξανθιά μακρύ μαλλί στρογγυλοπρόσωπη με κανονικών κιλών σώμα(και πολύ σφιχτό για την ηλικία της)έχει μικρό στήθος ωραία πόδια ,αλλά αυτό που ξεχωρίζει πάνω της είναι
η κωλάρα της....κάτι που πρέπει να το ξέρει , μιας και όταν βγαίνει για σαλονάρισμα αφου ανακοινώσει το πρόγραμμα γυρίζει πλάτη και κουνάει την κωλάρα της και σκύβει δείχνοντας
τον επιδεκτικά ,την έχω δει και 2-3 φορές πιο παλιά στο Διδύμου 8α(μάλλον τίποτα ρεπό θα έκανε)μπήκα στο δωμάτιο το οποίο το οποίο πάντα είναι καθαρό ενω και το κλιματιστικό
δούλευε μια χαρά.....ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και αφού έβγαλε το διάφανο που φορούσε πάνω απο τα εσώρουχα καθώς και το στριγκάκι της(το σουτιέν δεν το έβγαλε)ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου
και άρχισε να μου τρίβει το στήθος και να με φυλάει στο λαιμό και στο στόμα , σταμάτησε πήρε από το κομοδίνο μωρομάντηλο και με καθάρισε σχολαστικά στα αρχίδια και στον πούτσο παρόλο που δεν
κάνει ελεύθερο στοματικό, αφού μου τον έπαιξε λίγο μου πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια με πολύ μαεστρία αφού πρώτα τα έφτυσε!!!!!μετα απο κανα 3λεπτο και
αφού είχα γίνει τούμπανο τον έβαλε στο στόμα όπου στην κυριολεξία τον εξαφάνισε , έγλυφε τον πούτσο μου πολύ λυσσαλέα λές και δεν έιχε ξαναδεί πούτσο , ενώ ανα τακτά διαστήματα τον
έβαζε όλο στον στόμα της και καθόταν μέχρι να πνιγεί και μετά πάλι απο την αρχή , την σταμάτησα πρίν χύσω και την έστησα στα τέσσερα , πολύ καλή στάση σώματος ,άρχισα νατην σκίζω
πολύ δυνατά και αυτή γούσταρε αλλά και άντεχε , ήξερα ότι δεν θα αργήσει να έρθει το τέλος και επιβράδυνα ρυθμό , νευριασμένα μου είπε γιατί σταματάς σκίσεμε και χύσε με.....
δεν μπορούσα να μην την ακούσω.....έτσι ήρθε και το τέλος , πήρε ένα μωρομάντηλο μου έβγαλε το προφυλακτικό με καθάρισε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο , με ευχαρίστησε και έφυγε...
κάτι έχω πάθει τελευταία με τα μίλφ.....στο δωμάτιο έκατσα κάτι παραπάνω απο τέταρτο...

το 8 στην εμφάνιση δεν είναι για το πρόσωπο και το βάζω λόγο της ηλικίας της.
το 5 στην τσα τσα διότι δεν την είδα καθόλου μεν αλλά ότι έχει να κάνει με τον χώρο και την καθαριότητα του είναι δική της αρμοδιότητα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2012
Φίλε ξέρεις μήπως που και σε ποια βάρδια μπορεί να βρει κανείς το εν λόγω τεμάχιο??
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1