Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η κριτική αναφέρεται σε απογευματινή επίσκεψη μου στο ρομαντικό Μετάξι την Τετάρτη και εν μέσω αφόρητου καύσωνα. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, οπότε δεν είχα πολλή όρεξη για βόλτες και η τσάρκα μου περιορίστηκε στα πορνόσπιτα της οδού Κολωνού. Στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι η τσατσά μου παρουσίασε την Αλίνα, την οποία και είχα ξαναπετύχει σε προηγούμενες τσάρκες μου. Λίγο το χαμόγελο της στο σαλονάρισμα, λίγο η περιέργεια μου να την τεστάρω στο τι πουλιά πιάνει, με έκαναν να παραδώσω το πορνοπαράβολο και να εισέλθω στα ενδότερα.

Εμφάνιση Αλίνας: μελαχρινό κοντοπούτανο, με ενιαίο κορμό χωρίς μέση, μικρά προς μεσαία βυζιά και μέτριο κώλο. Εμφανισιακά δε λέει ιδιαίτερα, στην αφή όμως διαπιστώνει κανείς πως η τύπισσα έχει πολύ σφικτό κορμάκι, χωρίς ίχνος λίπους. Σε ερώτηση που της έκανα μου είπε πως είναι από την Αλβανία και όχι από τη Ρουμανία όπως αναφέρουν οι υπόλοιποι συναγωνιστές.

Να αναφέρω εδώ πως σε αντίθεση με τα περισσότερα πορνοδωμάτια του Μεταξιού, το δωμάτιο στο οποίο εισήλθα ήταν πολύ ευρύχωρο, άνετα κοιμούνται εκεί μέσα δυο ντουζίνες Πακιστανοί. Η Αλίνα δεν άργησε να με ακολουθήσει. Έβγαλε τα εσώρουχα της και έκατσε δίπλα μου, ενώ εγώ άρχισα να τη φιλάω και να τη χουφτώνω μανιωδώς. Δυστυχώς η πόρνη δε μοιραζόταν τον ίδιο ενθουσιασμό με μένα και προτίμησε να μου φορέσει την καπότα χωρίς κάποια προκαταρκτικά, ενώ στη συνέχεια έσκυψε για μια παντελώς αδιάφορη πίπα. Ο μόνος λόγος που δεν έπεσε το ηθικό μου ήταν η αίσθηση του σφικτού της σώματος καθώς τη χούφτωνα, κίνηση που δρούσε διεγερτικά. Της πρότεινα για αρχή να ανέβει από πάνω αλλά αρνήθηκε, διότι όπως μου είπε δεν ξέρει πώς να κουνηθεί!!! Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε ιεραποστολικά, με τα πόδια της στους ώμους μου, όπου σφυροκοπούσα και παράλληλα χούφτωνα τα βυζάκια της. Η συμμέτοχη της Ελίνας καθ’όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής μου προσπάθειας ήταν μηδενική, σε σημείο που όπως είχε γείρει φοβήθηκα μην την πήρε ο ύπνος... Για να μην ξενερώσω εντελώς τη γύρισα στα τέσσερα, όπου η κοπέλα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, αμίλητη περίμενε να τελειώσει το μαρτύριο της. Δεν την ταλαιπώρησα κι εγώ πολύ βέβαια, με δυο - τρεις ψωλιές τέλειωσα, μιας και δεν ήθελα να συνεχίσω να ταλαιπωρώ και τους δυο μας.

Με λίγα λόγια, η Αλίνα είναι ένα ευγενικό κοριτσάκι, το οποίο όμως πολύ απλά δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά, δεν τη γουστάρει και φαίνεται. Δε θα τη συνιστούσα ούτε σε τροΐκανό.

Χρόνος παραμονής της Αλίνας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική