Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 40 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη χθες το απογευμα στο σπιτακι της Μονικας προς Πυλη.Θελω να ευχαριστησω το gl για τις οδηγιες που μου ειχε δωσει, διοτι με βοηθησαν να βρω τον οικο...Ομολογω οτι εκεινο το κομματι του Θεσσαλικου καμπου δεν το εχω εξερευνησει καθολου...δεν ετυχε ποτε...Εμμμμ

Κοσμο δεν ειχε,ανεβηκα τα σκαλοπατια κ χτυπησα κουδουνι...μου ανοιξε η ιδια η Μονικα...Ειμαι μια νταρντανα γυναικα,μελαχροινη,με μαυρα μαλια,ωραια ματια,ωραιες φυσικες βυζαρες που διαγραφονται ομορφα στο μαυρο φορεμα (κατι τετοιο)που φορουσε...το υπολοιπο προσωπο -αν εξαιρεσω τα ματια- μετριο κατα την γνωμη μου...στην εισοδο ηταν ευγενικη ,δεν μου ανακοινωσε προγραμματα,μου ειπε οτι το απλο στοιχιζει 35 ευρω,την πληρωσα κ ησηλθα στο δωματιο.Χαμόγελο
Το δωματιο καθαρο,με χαρτι κουζινας,σαπουνι,κοντο νεροχυτη (ψιλοβουλωμενος απο τριχες κ υπολειματα σπερματος),καθαρο σεντονι,κλιματισμο διακριτικο...μολις γθυδηκα κ προλαβα ισα-ισα να φρεσκαρω την γενετισια περιοχη,μπουκαρε η Μονικα στο δωματιο...Ξεκινησαμε με χαλαρη κουβεντουλα,αρχισα να της μαλαζω τα ομορφα φυσικα μασταρια με τις καυλωμενες σκουρες μεγαλες ρωγες της,ενω αυτη μου επαιζε απαλα τον πουτσο,περνωντας ταυτοχρονα κ το λαστιχο...κ εδω ξεκινησε σιγα-σιγα το ξενερωμα...ΘυμόςΘυμόςΘυμόςοσο μου τον επαιζε κ τον ψιλοτσιμπουκωνε,αρχησε να μου κανει προσωπικες κ ολιγον τι αδιακριτες ερωτησεις...εγω ειχα διαθεση να αρχησουμε τα προκαταρκτικα κ συνεχως με αποσυντονιζε με αυτα που με ρωτουσε...με ρωτησε ηλικια,με ρωτησε αν ειμαι σατανιστηςMoney MouthMoney MouthMoney Mouth,με ρωτησε για την Χοτ-βιλλα (ποια κοπελα δουλευει κ τι εθνικοτητα)Money MouthMoney MouthMoney Mouth...οταν της ειπα οτι μαλλον δουλευει Ρουμανα,ψιλοστραβωσε κ σχολιασε αρνητικα...με ρωτησε επιμονα απο που εμαθα για τον οικο,της ειπα απο εναν φιλο μου...με ρωτησε τι δουλεια κανει αυτος ο φιλος μου,,,της ειπα δεν ξερω...με ρωτησε αν ειναι σεφ,αν ειναι κομμωτης κτλ,κτλ...ηθελα να της πω οτι το εμαθα απο τον gl αλλα κρατηθηκα...ΓλώσσαΓλώσσα
Τεσπα,αρχησα να της δειχνω οτι ηθελα να προχωρησουμε στο δια ταυτα...την πιπα την σταματησε,πολυ μετρια,μπαλες δεν εγλειψε...περισσοτερο μιλουσε παρα με πιπωσε αλλωστε,,,,Δυο στασεις καναμε,ιεραποστολικο,οπου με αγκαλιαζε καλα κ τον επαιρνε καλα μεσα στην μουναρα της,με καλα καυλολογα κ μια υποψια gfe,χωρις βεβαια φιλια,τα οποια δεν επιδιωξα κ γω απο την πλευρα μου...κατοπιν την εστησα στα τεσσερα,την σφυροκοπησα σε αργο τεμπο,κατοπιν γρηγορο,μαλαζα τα κρεμαστα της στηθη,ανταλλαξαμε κ καποια βλεματα στον καθρεπτη,χουφτωσα κ την ομορφη κωλαρα της κ εκει ηλθε το πολυποθητο ανακουφισμα...Συνολικος χρονος κανα τεταρτο...χαιρετουρες κ μπραφ....

Γενικη εντυπωση:χλιαρη...οπως λεει κ ο τιτλος...μαλλον ειχα μεγαλες προσδοκιες κ απο εμφανιση κ απο υπηρεσιες κ καπου απογοητευτικα...περισσοτερο με ξενερωσε το μπλα-μπλα της κ οι ερωτησεις,παρα κατι αλλο...ευτηχως με πετυχε σε καλη διαθεση,αλλιως θα στραβωνα ασχημα κ θα κατεληγε σε παρωδια γαμισι η ολη φαση...εχει κ αρκετο κοιλιακο λιπος απο την μεση κ κατω κ με ψιλοξενερωσε κ αυτο..στηνεται καλα δε λεω,αλλα τιποτα περισσοτερο για μενα...δυσκολα να ξαναπαω για την ιδια,μονο εαν δουλεψει καποια αλλη κοπελα..ξερω,παω κοντρα στις υπολοιπες θετικες κριτικες,αλλα με μενα δεν ταιριαξε η χημεια καθολου...Αυτα...Στον γυρισμο δεν κοιταξα για τον αλλο οικο (εαν ειναι ανοιχτος) γιατι η ζεστη ηταν αφορητη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2012
μιλαει πολυ η πουτανα εχεις δικιο....παλια μου τα πρηζε και μενα λιγο.....τεσπα ειχα γραψει παλια κριτικη με τιτλο προσποιητα φιλικη μεχρις παρεξηγησεως.....οταν δουλευε στην οδο καρδιτσης
G
gl
(Updated: 13 Ιουλίου, 2012) 13 Ιουλίου, 2012
ναι ρε μαν,τι μπλα-μπλα ειναι αυτο...κ πολλες ερωτησεις,λες κ ημουν με τον Αστυνομο Θεοχαρη...ηθελα να βγαλω κανα γουστο κ με ξενερωσε,μου κοβε τον ειρμο συνεχεια...Money MouthMoney Mouth
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2