Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Αλεξανδρα την ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο αλλα κατι με εκανε να μην περναω ομως μετα τις αρκετες καλες κριτικες που διαβασε εδω μεσα το αποφασισα εχτες.Υστερα απο μινι τσαρκα 3-4 σπιτια καθως δεν ειχα πολυ χρονο μπηκα στο σπιτακι αυτο εκατσα στο παγκακι και μετα απο λιγο βγηκε η μινιον Αλεξανδρα(Τσατσα δεν εμφανιστηκε καθολου ουτε στο εμπα ουτε στο εβγα).Ηρθε μπροστα μου παρουσιαστηκε μιλησαμε λιγο και περασα στο δωματιο.Η μικρη ειναι καστανοξανθη,κοντουλα,μικρο βυζακι και κωλαρακι,19 χρονων και ενω δεν ρωτησα ειναι στανταρ απο Αλβανια(φαινεται απ την κοψια του προσωπου).Στο δωματιο ηρθε μετα απο λιγο ομιλητικη και καλοδιαθετη οπως ανεφεραν πιο κατω και αλλοι συναγωνιστες.Αρχισαμε λιγο χαμουρεμα και ειδα οτι οντως κυνηγαει τα φιλια(ισως και τα γλωσσοφιλα).Ετσι στην αρχη ανταλλαξαμε μερικα(φιλια οχι παθιασμενα γλωσσοφιλα) μεχρι να ερθει η ωρα της καποτας και της πιπας(η οποια ηταν οκ).Εκανε και ενα περασμα απο τα μπαλακια υστερα απο δικη μου επιθυμια(οχι τπτ σπουδαιο αλλα οκ).Ετσι αφου τελειωσε το πρωτο μερος περασαμε στο καρφωμα το οποιο ξεκινησε με ιεραποστολικο το οποιο συνοδευτηκε με φιλια και γλυψιματα μετα σταση του λωτου στο ιδιο τεμπο και τελος στα τεσσερα οπου εκει σταματησε ο αγωνας χωρις να μπει γκολ τελικα.(δεν καταφερα να τελειωσω καθως ειχα πιρφορισει 2 φορες τις προηγουμενες 3 ωρες οποτε λιγο αυτο λιγο η ζεστη καταλαβαινετε Ντροπή ).

Εν ολιγης το μωρο αξιζει εχει το πακετακι και το τιμαει το 20αρι.Απο μενα θα ξαναδοκιμαστει κι αλλη φορα με πιο γεματο το πυροβολο μου Μεγάλο χαμόγελο

Υ.Γ Εθνικογαμισμος FOREVER!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια