Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 137 10
Μπουρδέλα
128313
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
απογευματακι γυρο στησ 7μισι πηγαινοντασ στο εν λογο δελο..συναντο την τζουλια δεν την ειχα ξαναδει .η υπηρεσια ειπε καινουργιο το κοριτσι απο ρουμανια πολυ καλο κια υπομονετικο..[το μονο που δεν μου ειπε η τσαστα οτι ειναι και περιεργο]αλλα οκ.η τζουλια ειναι γυρο 22χρονον μαυρομαλλα σπαστο μαλλι μαυρο μεχρι τουσ ομουσ..ειναι αδυνατη αβυζη με ο ωραιο κολαρακι κια ειναι αρκετα χνουδοτη .δεν ενοο αξυρηστη αλλα εχει τρχεσ μαυρεσ στα χερια και στην μεση..ειναι στρογγυλοπροσοπη με μεγαλα μαγουλα ..μπανο στο δοματιο αναμονη 2 λεπτα ερχετε ..αμεσοσ μου λεει πο πο πο μυρηζη το τσιγαρο σβηστο στο νερο ,,,το κανο μετα λεο δεν καπνιζεισ μορο μου;;λεει οχι λεο καλα κανεισ,,μετα κοιταει τα τσιγαρα μου και λεει το κορυφεο εγο κανο φιλιπ μορισ ελεοσσσ...λεο και γελαγα,,,προκαταρκτικα δεν κανει αμεσοσ πιπα σε πεσμενο μοριο αλλα την εκανε καλα τοκανε τουρμπο αμεσοσ παιδια..μετα στα τεσσερα οπου δεν στηνοταν πολυ καλα και τησ λεω παμε πλαγια..ε εκει μεχρι να καταλαβει τι 8ελω μουπεσετο σηκοσα χειρονακτικα και τησ το καρφονο στα πλαγιακαι παλυ δεν στηνοταν καλα επεφτε πανο μου δεν μαφηνε να την αγκαλιασο αναστεναζε ομωσ[παλυ καλα ειπα απο μεσα μου]την τραβαγα για να την αγκαλιασο τιποτα εκεινη πηγαινα να πιασο βυζι στα πλαγια στα οπωσ ειμαστν εσφυγγε το χερι τησ πανο στο βυζι τησ για να δυσκολευομε να πιασο...γενικα εκλβε πολυ η κοπελα ,,,ε μετα απο λιγο τησ σπροχνο το κολαρακι στα πλαγια οπωσ ειμαστα σφυροκοπιμα δυνατο κια εχυσα,..δεν 8α ξαναπαο ενοειτε αυτο μου αφησε ενα συναισ8ημα 8λιψεισ κατα ενα περιεργο λογο που ειχα να το αισταν8ο πολλα χρονια 8α ελεγα.....αυτα μαγγεσ η αναζητηση του καλητερου gfe συναιχιζετε..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
tzanhs
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2012
Πριν αποφασίσεις να γράψεις την όποια κριτική...κάτσε και μάθε ορθογραφία...πραγματικά με πόνεσαν τα μάτια μου...
Ripper
13 Ιουλίου, 2012
Εγω καταλαβα τι θες να πεις εστω και ανορθογραφα, και σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Δεν "πονεσαν" τα ματια μου και δεν θελω να στερηθω τις κριτικες σου. Οποιος "ποναει", το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια.
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
15 Ιουλίου, 2012
ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗ πεφωτισμενοσ σευχαρηστο για τα καλα σου λογια...για εσασ ετσι και αλλιοσ τα γραφο οχι για μενα...για τουσ συναγωνηστεσ....εχω ξαναπει οτι εδω δεν ειναι τεστ ορ8ογραφιασ..αλλα για να βοη8αμε με τησ κριτικεσ μασ....εγω χερομε για αυτουσ που με καταλαβαινουν..και τουσ βοη8αο με τησ κριτικεσ μου...και ελπιζο για αυτουσ που με σνομπαρουν λογο ορ8ογραφιασ....να καταλαβουν το ρεζουμε τισ υπο8εσισ....και να βοη8η8ουν και εκεινη..
T
tzanhs
16 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ολοι καταλαβαινουν το ρεζουμε της υποθεσης, μεινε ησυχος, απλα μερικοι "το παιζουν" μορφωμενοι... Εξυπναδες.... Εδω ταιριαζει η παροιμια οταν το δακτυλο δειχνει το φεγγαρι, ο βλακας κοιταει το δακτυλο.
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4