Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Στην πρωινή μου βόλτα στα στενάκια της Φυλής εκείνο το πρωινό της Δευτέρας 9ης Ιουλίου 2012 μεταξύ άλλων κοριτσιών είχα δει και την Αλεξάνδρα. Από πληροφορίες του σχετικού θρεντ είχα μάθει πως υπάρχει και ακόμη ένα κορίτσι η Κατερίνα, που ρωτώντας την Αλεξάνδρα έμαθα πως θα ερχόταν στις 5 το απόγευμα και θα μπορούσα να τις πάρω και τις δύο μαζί. Έτσι λοιπόν λίγο πριν βραδιάσει ήμουν εκεί.

Η Αλεξάνδρα είναι μια petit κοπελίτσα, συστήνεται ως Σερβίδα, και έχει μπόλικη γλυκιά τρέλα πάνω της που την κάνει πολύ τσαχπίνα. Η Κατερίνα είναι μια νταρντάνα, ψηλή, ομορφούλα Ρουμάνα με τέλειο φυσικό στήθος που πλησιάζει το 3 νούμερο και μια αφράτη και πανέμορφη κωλάρα.

Δίνω λοιπόν τα 40 ευρώ που αντιστοιχούν στο τίμημα και για τις διό κοπέλες μαζί. Από το σαλόνι αυτές άρχισαν να γλειφόντουσαν οπότε μου έφτιαξαν για τα καλά την διάθεση. Σε λίγο μπήκαν και οι διό στο δωμάτιο και έχοντας από ένα χέρι στην κάθε μια,τις πήρα στην αγκαλιά μου ενώ άρχισαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα μεταξύ τους. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ εύθυμη και μου άρεσε πολύ αλλά δεν την άφησα να μου ξεφύγει πολύ και την σοβάρεψα για να μην χαθεί και το στοιχείο του ερωτισμού.

Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι με εμένα στη μέση και την Κατερίνα να μου περνά το προφυλακτικό και να ξεκινάει την πίπα. Στο ένα μου χέρι είχα την πολύ ζεστή αγκαλιά της Αλεξάνδρας ενώ το άλλο άρχιζε να σκαλίζει τις τρυπούλες της Κατερίνας, η οποία όμως πολύ γλυκά δεν με άφησε να τις εξερευνήσω παρόλες τις παροτρύνσεις της Αλεξάνδρας. Η πίπα της Κατερίνας είχε λίγο δοντάκι και έτσι γρήγορα έδωσα πάσα στην Αλεξάνδρα. Εκεί τρελάθηκα, όσο μπόι της έλειπε αυτηνής της κοπέλας τόσο μεγάλη τεχνική κατάρτιση είχε στην πίπα σε τέτοιο βαθμό που γρήγορα αναγκάστηκα να την σταματήσω μην τυχόν και έχουμε κάνα πρόωρο τέλος.

Έκανα νόημα να ανέβει πρώτα η Αλεξάνδρα, η οποία όμως δεν τόχει το από πάνω. Έτσι πολύ γρήγορα αλλάξαμε προφυλακτικό και ανεβαίνει η Κατερίνα η οποία συμμετείχε και κουνήθηκε επαρκώς. Και φτάνοντας στην τελευταία πράξη έστησα την Κατερίνα στα 4, η θέα της απλωμένης κωλάρας της ήταν κάτι το εκπληκτικό και την σφυροκόπησα έχοντας στην αγκαλιά μου την Αλεξάνδρα. Γρήγορα το πισοκολλητό έγινε σε ξαπλωτό στυλ που μου αρέσει πολύ και η Κατερίνα το άντεξε μέχρι τέλους χωρίς το παραμικρό ίχνος δυσανασχέτησης, παρόλο που άργησα σχετικά να τελειώσω. Το τέλος ήταν ένα πολύ ένα πολύ δυνατό χύσιμο και οι κραυγές μου πρέπει να ακούστηκαν ως έξω στο στενό της Φυλής μιας που το παράθυρο του δωματίου ήταν κολλητά στο πεζοδρόμιο.

Γενικά ήταν μια πάρα πολύ καλή παρτούζα από τις καλύτερες ίσως που έχω κάνει, τα κορίτσια συμπλήρωναν το ένα το άλλο στις υπηρεσίες και είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Η μαντάμ ήταν ευγενική και προσφέρθηκε μάλιστα να με κεράσει και ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό το οποίο το είχα ανάγκη, μιας που τα κορίτσια με ξεθέωσαν. Ο χώρος ήταν σχετικά καθαρός στα όρια του ανεκτού. Είναι πολύ κρίμα που δεν ζω σε αυτή την πόλη για να επαναλάμβανα αυτή την όμορφη φάση σε μια τόσο προσιτή τιμή. Για τους συναθλητές των Αθηνών συστήνονται τα κορίτσια ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κατερίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2012
η Αλεξάνδρα μπορεί να δηλώνει Σερβίδα ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο όπως λές αλλά είναι απο Αλβανία.....
11 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχεις και άδικοΧαμόγελο αλλά ντάξυ γράφουμε ότι μας δηλώνουν οι κοπέλες σάμπως και την λεν Αλεξάνδρα ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
11 Ιουλίου, 2012
Aπ΄οπου και να ΄ναι, οπως και να την λενε, θα με κανεις να ψαχνω εισητηρια!
Α ρε φτωχομανα Θεσσαλονικη Μεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3