Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Κυριακη πρωι καφεδακι με φιλους σε καφετερια και κατα τις 14:οο παρθηκε η αποφαση να παω να επισκεφθω κανενα milf στα κλασσικα σπιτακια! Αφου εκανα μια περατζαδα απο καλυμνου και μαγνησιας βρεθηκα στην ελλης. Μπαινω και μου εμφανιζεται η Βαλια ολο ναζι και λαγνες ματιες. Δινω το αντιτιμο στην τσατσα, ευγενεστατη και φιλικη, και περναω στο δωματιο οπου υπαρχει ντουζιερα ζεστο νερο και τσοντουλα στην μικρη τηλεοραση. Σε 10 λεπτα εμφανιζεται και η καυλιαρα Βαλια ανεβαινει στο κρεβατι στα γονατα ολο γελια και μου λεει αφου συστηθηκαμε για ενα πελατη της 70χρονο ο οποιος της ζητησε να γαμηθει απο αληθινη πουτσα μετα απο τα πλαστικα που τον εσκιζε η Βαλια τοσο καιρο κι ετσι του εφερε ενα πελατη της και τον ξεκολιασε. Σημερα μου λεει μου ζητησε να γαμησει και την τσατσα αλλα αυτο δεν εγινε γιατι δεν ηθελε εκεινη. Μαλλον μου λεει ο μπαρμπας θελει να τα κανει ολα τωρα στα γεραματα του και γελαγαμε. Ξεκιναμε με γλωσσοφιλα μου ρουφηξε τις ρωγες κατεβηκε και ξεκινησε ενα πολυ καλο τσιμπουκι με γλυψιμο αρχιδιων κανα πενταλεπτο ωσπου την σταματησα γιατι θα ερχοταν η ολοκληρωση πολυ γρηγορα! Την ξαπλωνω και την πλακωνω σε ενα γλυφομουνι στο τριχωτο μουνακι της χωνοντας της απο ενα δαχτυλο σε καθε της τρυπα κανοντας τη να σπαρταραει απο καβλα για κανα πενταλεπτο. Εκει ηρθε και η κορυφωση της τιναζοντας τα ποδια της σαν να την περναγε ηλεκτρικο ρευμα! Αφου την αφησα για κανα λεπτο να χαλαρωσει λεγοντας μου οτι της αρεσε πολυ το γλυψιμο μου ερχομαι απο πανω της και βαζω την καποτα και την καρφωνω στο μουνι της με τα ποδια της ψηλα και να της γλυφω τα δαχτυλα και τις πατουσες της. Τον βγαζω και τον χωνω στην κολαρα της οπου γλιστρησε πολυ απαλα λογω της κρεμας που ειχε βαλει. Σπρωξιμο δυνατο με κωλοσκαμπιλα που της αρεσαν για κανα τριλεπτο την ρωταω που θα γουσταρε να την χυσω και αφου μου ειπε οπου θελεις εσυ. Τον βγαζω και της τον δινω στο στομα οπου και την εχυσα παιρνοντας τα ολα στο στομα στραγγιζοντας τον μεχρι τελευταιας σταγονας! Η απολυτη καβλα!! Σηκωνεται τα φτυνει στο τασακι;;;;; διπλα της και ξεκιναμε συζητηση για διαφορα θεματα χαλαρα ενω οι συναγωνιστες περιμεναν απ εξω χωρις ομως να αγχωνεται γι αυτο αλλα ουτε και η τσατσα η οποια δεν ενοχλησε ποτε! Χρονος παραμονης γυρω στα 25 λεπτα! Βαλια! Σιγουρα απο δω και περα το στανταρ μου. Θα την τιμαω ανελλιπως και συχνα. Απο τα καλυτερα γαμησια μου μεχρι σημερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Μέλος
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2012
Φιλε μου τι ηλικια την εκοψες τη Βαλια;
12 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

40αρα και !!!!!!!!
19 Ιουλίου, 2012
ΚουλΣυμφωνώ για την ηλικία της...!Οντως Η Βάλια επαγγελματίας που τιμάει τα χρήματά που της δίνουν!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3