Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 201 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πριν λίγο πήγα στην Χριστίνα του "n.smirni76"... Ξεκινάει με ένα κλασικό,απλό τσιμπούκι και ξεκινήσαμε άσχημα λέγοντας μου ότι δεν κάνει 69 - δεν δέχεται κωλοδάχτυλα και δεν ανεβαίνει από πάνω... ΟΚ λέω,κάτι είχε δει ο "n.smirni76" όταν έγραφε την κριτική! Την παίρνω κανονικά....πισωκολλητό και άρχισε τα τρελά με την ώρα.... "Μωρό μου έχουμε μόνο 10 λεπτά"......κτλ.... Έχω φάει και γαμώ τις μανούρες,αλλά είχα αποφασίσει να την "τιμωρήσω"............... Πάω να τον βάλω κώλο και άρχισε τα "πονάω"...."'έχουμε μόνο 2 λεπτά" ακόμα και έβριζε στην γλώσσα της!!! Μου πέφτει από την φρίκη και της λέω "Επίτηδες το κάνεις"....??? Είμαι ήδη 15 λεπτά μέσα και μου αρχίζει τσιμπούκι και προσπάθησα ξανά για κώλο..... Της τον βάζω και τη γαμούσα από κώλο 5 λεπτά (ενώ έβριζε πάλι και μου έλεγε ότι πρέπει να κάνω σύντομα)... Με τα πολλά την ξαναβάζω ιεραποστολικά ώσπου ήρθε το τέλος........... Η κοπελιά δεν κάνει για την δουλειά...τέλος,αν δε γουστάρει...να γυρίσει στο χωριό της να βόσκει τίποτα πρόβατα κ'έτσι..... Δεν κατάλαβα κυρία μου,δε γουστάρεις και θα την πληρώσουμε εμείς? 20€ από εμένα δεν ξαναβλέπεις........ΜΑΥΡΟ να τελειώνουμε όπως έγραψα και στον τίτλο.... "n.smirni76",πρέπει να την είχες πετύχει και στα καλά της εσύ...φαντάσου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2012
πάντως εγώ όταν την είχα από πάνω για κανα 3λεπτο της έβαζα κωλοδάχτυλο και δεν είπε τίποτα....
μόνο είχε φέρει το σώμα της και με φιλούσε...
10 Ιουλίου, 2012
Θα είχε τα θέματα της μάλλον,πάντως εγώ δεν ξαναπατάω.........................Θυμός
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2