Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήθελα απο καιρό να βρω ένα Milf καλοδιατηρημένο, με πιασίματα, και καλές υπηρεσίες. Κάτι ανάλογο με τη Ζλάτα από Σπ Πάτση 27 που είχα περάσει τέλεια.
Παρότι λάτρεις των πιπινιών και των μοντελέ γυναικών, ήθελα να βρω κάτι άλλο.
Λίγο οι κριτικές των συναγωνιστών, λίγο ότι ήθελα να δοκιμάσω, με έκαναν και πήρα την απόφαση να καβαλήσω τον τυφώνα και να κατέβω στα σπιτάκια της Διδύμου.
Είδα την Τζούλια, νταρντανογυναικάρα, για την ηλικία της σούπερ, ξανθιά, με κωλάρα, με βυζάρες, δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε την "stifler's mother" για όσους έχουν δει τα American Pie, δεν δίστασα και αμέσως έδωσα το παράβολο και μπήκα στο δωμάτιο.
Εντάξει το δωμάτιο ήταν κάπως, δεν περίμενα και τπτ καλύτερο, με νιπτήρα και κωλόχαρτο μισοτελειωμένο.
Μπαίνει μέσα η κοπέλα, και μετά τις απαραίτητες συστάσεις, πιάνει δουλειά.
Τριψίματα παντού με πάθος, φιλιά σε όλο το σώμα, και μετά βγάζει ένα μωρομάντηλο, και αρχίζει να μου σκουπίζει όλη την περιοχή. Εμμμμ
Δεν το περίμενα καθώς καμία άλλη δεν το κάνει αυτό. Με βάζει κάτω λοιπόν και ξεκινάει από ψηλά να με φιλάει παντού, και κάπου στο στήθος της αρχίζει μια ισπανική όλο καύλα, ήδη είχα γίνει τούρμπο και φτάνωντας πιο χαμηλά αρχίζει γλύψιμο @@ και κορμού του πέους.
Πέρασμα προφυλακτικού και ένα τσιμπούκι χωρίς χέρια όλο μαεστρία, η τύπισσα το κατέχει το άθλημα. Έκατσα το απόλαυσα και αν δεν την σταμάταγα ακόμα τσιμπούκι θα μου έπαιρνε.
Στάση πρώτη και έκατσε επάνω μου, να χτυπιέται σαν μικρό κοριτσάκι και εγώ να έχω μείνει μαλάκας, απίστευτη. Μετά την γυρίζω σε ιεραποστολικό, όλα τα λεφτά, τα πόδια της επάνω μου, ανοιχτά, όπως ήθελα, δεν διαμαρτηρήθηκε καθόλου, αντίθετα μου έλεγε να δώσω και άλλο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι το τέλος έρχεται και την γύρισα στα 4. Απίστευτη θέα η κωλάρα της. Ξέρει να στήνεται. Εκεί ακολουθησε σφηροκόπημα και οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν μέσα στο νινάκι της.
Σε γενικές γραμμές... η Τζούλια είναι αυτό που λέμε έμπειρο μιλφ, ξέρει να γαμιέται, και ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά. Η εμφάνισή της για την ηλικία της είναι πολύ καλή, δεν βιάζεται, έκατσα ένα 20λεπτο στο δωμάτιο και δεν χτύπησε κανένας και τη πόρτα. Κάνει πολλά προκαταρτικά για δέλλο, δίνει έμφαση στη καθαριότητα, καθώς με σκούπισε με μωρομάντηλο πριν και μετά την πράξη.
Επίσης μου είπε αν θέλω να μου φέρει να μου δείξει τα χαρτιά της.
Να πω επίσης ότι την επισκέφτηκα 2 φορές, μία την Παρασκευή και μία την Κυριακή. Για μένα θα αποτελέσει ένα στανταράκι της "δύσκολες πρωινές ώρες" που στην Φυλής δεν κυκλοφορεί κάτι το αξιαγάμητο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2012
Υ.Γ. Η κριτική είναι αφιερωμένη στον SPEED, ελπίζω να πλησιάσα λίγο τα γούστα σου, λίγο όμως Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
09 Ιουλίου, 2012
Αν μοιάζει με την καυλιάρα μάνα του στιφλερ τότε μιλάμε για συλλεκτικό μιλφόνι!!!Κουλ Εύγε φίλε μου για την κατατοπιστική σου κριτική...
09 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εντάξει δεν τις λες και ίδιες, αλλά εμένα στο μυαλό μου αυτή μου ήρθε, είναι πάντως ανάλογων κυβικών, απο εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει από μόνος του. Πάντως από υπηρεσίες το τιμάει το 20άρικο και με το παραπάνω
09 Ιουλίου, 2012
2 φορες μεσα σε λιγες μερες εδω μιλαμε για ενα μεγαλο ερωτα
09 Ιουλίου, 2012
Ο τίτλος απλά κορυφαίος Κουλ

09 Ιουλίου, 2012

φίλε μου άλλαξε τα φώτα, πρώτη φορά που χόρτασα σεξ σε δέλλο. Βγήκα έξω και παραπάταγα. Money Mouth
09 Ιουλίου, 2012
ωραίος και ήρωας...εγω την είδα την Κυριακή και σκιάχτηκα(βέβαια έχω περάσει και έγω με μπάζα)
απλά η κριτικές που διάβασες να σε ενημερώσω ότι αναφέρονται στην άλλη Τζούλια.....
και εμένα μου άρεσε ο τίτλος...την πέμπτη είχα πάει και είδα το american pie reunion...
09 Ιουλίου, 2012

Thanks n. smirni, το ξέρω ότι αναφέρονται σε άλλη Τζούλια, τις διάβασα και λέγανε ότι είναι μελαχροινή, απο εκεί το κατάλαβα. Μεγάλο χαμόγελο
10 Ιουλίου, 2012

αναφέρονται στην Τζούλια που δουλεύει Φωκαίας 25β και Φυλής 84&86
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9