Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επισκεψη εγινε την Δευτερα που μας περασε αλλα δεν βρηκα ευκαιρια να την γραψω τοτε. Αφου ειχα γυρισει σχεδον ολο το Μεταξι και ολα μου τα στανταρακια ηταν αφαντα συνεχισα απογοηητευμενος την τσαρκα για λιγο χωρις να εχω σκοπο να μπω πουθενα...Μολις μπηκα στο εν λογω σπιτακι ομως και ειδα την Αννα με παραμερισμενο το στρινγκακι της ξυπνησαν αγριες διαθεσεις μεσα μου. Πολυ σπανια παω με μιλφ και ετσι γιατι προτιμω πιπινακια, αλλα ειχα καυλωσει ασχημα με την ιδεα να την ξεσκισω οποτε περασα πολυ γρηγορα και μπηκα στο δωματιο.

Το δωματιο πολυ καθαρο, απο τους καλυτερους χωρους του μεταξιου...Μετα απο λιγο ηρθε και η Αννα με βρηκε ηδη καυλωμενο και αρχισε τις αγγαλιτσες και τα γλωσσοφιλα. Εγω δεν ειχα παει για τετοια εκει ομως αυτα μου αρεσουν με τα πιπινια οποτε σχετικα γρηγορα της ειπα να αρχισει τσιμπουκι. Μου περασε την καποτα με το στομα και μου εκανε μια πολυ καλη πιπα με περιποιηση της γυρω περιοχης και των αρχιδιων. Αφου κοντευα να εκραγω απο την καυλα την σταματαω και ανεβαινει απο πανω μου. Κουνιοταν σε καλο ρυθμο λεγοντας διαφορα προστυχολογα και τετοια. Μετα την γυρισα λιγο ιεραποστολικο και μολις ανεβηκε λιγο η ταχυτητα στα 4 για δυνατο σφυροκοπημα οπως το ειχα φαντασιωθει πριν μπω. Το μουνι της παντως δεν ειχε και πολη εντονη αισθηση και δεν εβλεπα να χυνω γρηγορα...Το καταλαβε ομως και μου λεει να ξαπλωσω να μου παρει πιπα παλι αν θελω. Αρχισε παλι το τελειο τσιμπουκι και μολις εφτασα στο σημειο να τελειωσω της ειπα να ανεβει απο πανω παλι και χωρις κανενα σημαδι βιασυνης το εκανε και αρχισε παλι να χοροπηδαει και εγω να χουφτωνω της βυζαρες της και τα γλυφω την γλωσσα της που την ειχε εξω. Απο την μια σιχαινομουν αλλα απο την αλλη γουσταρα την ζωη μου ετσι οποτε δεν σταματησα τα γλωσσοφιλα. Το τελος ηρθε ετσι μετα απο 2 λεπταμε εμενα να βογγαω απο ηδονη και την αλλη να λεει ετσι πουτσαρα μου..

Ωραια εμπειρια και καλη καταθεση για μια φορα. Το παρακανει λιγο με τα προστυχολογα στο δωματιο αλλα κατα τ'αλλα το κατεχει το "αθλημα". Συνολικος χρονος στο δωματιο περιπου 15-16 λεπτα. Πολυ κομπλε δηλαδη χωρις καμια ενοχληση.Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
blooddead
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
131
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2012
Είναι μεγάλη καύλα η Άννα. Σιχαμένα τα γλωσσόφιλα αλλά πως να κρατηθείς;
19 Σεπτεμβρίου, 2012
τιμια κριτικη
θα την δοκιμασω το σ/κ και θα σκασει και δικο μου review
ωραιος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2