Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δευτέρα μεσημέρι βρέθηκα στα γνωστά στέκια και ευτυχώς δεν βρήκα να παρκάρω στην Μ.Αλεξάνδρου ως συνήθως, η ανάγκη να τοποθετήσω κάπου το όχημα με έκανε να αναζητήσω την ανακούφιση ξεκινώντας από τα μαγαζιά της Κολωνού.
Το 30Α ήταν το πρώτο που τσέκαρα, κοίταξα και τα υπόλοιπα γύρω αλλά δεν βρήκα κάτι πιο τραβηχτικό από την Ντάρια παρόλο που σε όλα τα μαγαζιά δούλευαν όμορφες κοπέλες.
Ξαναγύρισα λοιπόν εκεί. Μπαίνοντας μέσα βλέπω καμία δεκαριά άτομα να έχουν κάνει κατάληψη στο σαλόνι, σκέφτηκα λοιπόν να τους προσπεράσω και να δώσω το δεκάρικο στην τσατσά αφού είχα δει το εμπόρευμα. Περνώντας την κουρτίνα βλέπω μια άλλη κοπέλα και σκάλωσα, εκεί κατάλαβα ότι δούλευαν δυο μωρά στο μαγαζί.
Πολύ όμορφο κοριτσακι και αυτό, ξανθούλι, λεπτό, με ωραίες αναλογίες. Η κοπέλα με παρότρυνε να περάσω μαζί της, όμως δεν είχε "το κάτι" που είχα δει και γούσταρα στην Ντάρια. Έδωσα πενηντάρικο στην τσατσά γιατί δεν είχα ψιλά, τονίζοντας της ότι θέλω την άλλη κοπέλα, εκείνη με έστειλε στο δωμάτιο που έχει είσοδο από το σαλόνι, πέρασα "like a boss" ανάμεσα από τους πολύχρωμους συναγωνιστές και μπήκα στο δωμάτιο.
Τυπικό, καθαρό, και άοσμο. Δυο καθρέφτες, ο ένας στα δεξιά κολλητά με το κρεβάτι και ο άλλος στον απέναντι τοίχο λίγο μικρότερος, βοηθάνε στο να έχεις μια καλύτερη οπτική στο τι κάνεις.
Ψηλά, μπροστά από το κρεβάτι παίζει και μια μικρή τηλεόραση που εκείνη την στιγμή έδειχνε τσοντούλα με δυο καυλάκια κάνοντας με να ψιλομετανιώνω που δεν πήρα παρτούζα και τα δυο μωρά.
Γδύθηκα και άραξα να κοιτάω το ταβάνι, η πόρτα άνοιξε και η τσατσά μπήκε χύμα μέσα να μου φέρει τα ρέστα, μου ζήτησε συγνώμη αλλά δεν ήταν τίποτα που να με χάλασε, άλλη μια φορά που κάποια τσατσά με παίρνει μάτι... Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει, τυπικές διαδικασίες χαιρετούρας, γδύσιμο και αμέσως δίπλα μου με την καπότα στο χέρι.
Από εμφάνιση η Ντάρια, χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο καταφέρνει να με κερδίζει. Ξανθά ψιλοσπαστά μαλλιά, λεπτούλα, μεσαίο βυζάκι προς το μικρό, στρογγυλό όμορφο νεανικό κωλαράκι. Η ηλικία τις πρέπει να είναι 22-23, το δέρμα της απαλό και αψεγάδιαστο.
Αν και διαισθάνθηκα μια τάση ξεπέτας, η εικόνα της με έφτιαχνε πολύ και δεν χρειάστηκε να κουραστεί για να με φέρει σε πλήρη στύση.
Είχε γονατίσει διπλά μου και είχε ξεκινήσει την πίπα της ενώ χάιδευα άπληστα το κορμάκι της, δεν νομίζω να άφησα χιλιοστό που να μην άγγιξα, με έφτιαχνε πολύ και το γεγονός ότι από τον καθρέφτη έβλεπα το άτριχο "συκαλάκι" που έλεγαν οι παλιοί. Κάπου εκεί έγλυψε για λίγο τα αρχίδια μου και με τρέλανε ακόμα περισσότερο, μετά από αυτό της ζήτησα να επικεντρωθεί στο σημείο, όπως και έκανε. Ρουφήγματα και γλειψίματα χωρίς τις υπερβολές που κάνουν πολλές άλλες πουτάνες.
Το τσιμπούκι της είναι πολύ καλό, κάλο επίσης είναι το γεγονός ότι ξέρει να στον πιάνει όπως πρέπει για να σε καυλώσει χωρίς να σε πονέσει καθόλου.
Ήθελα να την γλείψω απεγνωσμένα, σαν γέρος πούστης που ψάχνει τσιμπούκια στην Ομόνοια, με το ζόρι κρατήθηκα για άλλη μια φορά σκεπτόμενος τα Πακιστάνια που είχαν περάσει από πάνω της πριν από έμενα...
Της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου, έβαλε λιπαντικό στο μουνάκι της και έκατσε με την πλάτη όρθια. Το κούνημα της ήταν αργό, βαθύ, και με κυκλικές κινήσεις της λεκάνης που και που, μετά από ούτε καν δίλεπτο, είπα να πάρω τον έλεγχο και την πήρα αγκαλιά.
Την κόλλησα πάνω μου και άρχισα να καρφώνω δυνατά.
Αυτό που με καύλωνε πολύ ήταν τα μάτια της, όχι μόνο γιατί είναι όμορφα, άλλα γιατί τα είχε καρφωμένα στα δικά μου, κάτι που πολλές αποφεύγουν, κόντεψε να με αποτελειώσει όταν γύρισα να κοιτάξω τον καθρέφτη δίπλα μου και κόλλησε το μάγουλο της στο δικό μου, και μέσα από τον καθρέφτη με κάρφωνε ξανά στα μάτια.
Γύρισμα σε ιεραποστολικό για ένα λεπτό περίπου, δεν μπορούσα παραπάνω γιατί μου ήρθε να αδειάσω. Βγήκα, έβγαλα την καπότα και της ζήτησα να μου γλύψει πάλι τα αρχίδια. Το έκανε αφού πρώτα μου ζήτησε και αυτή να μην την λερώσω με τα φλόκια. Γονάτισα δίπλα της ενώ αυτή ήταν ακόμα ξαπλωμένη και μετά από μερικά δευτερόλεπτα εγινε η κατάθεση.
Πέρασα πολύ καλά. Από της φορές που λέω ευχαριστώ εγώ στην πουτάνα και όχι το αντίστροφο. Πάντως ήμουν σίγουρα τυχερός γιατί αν δεν ήμουν τόσο καυλωμένος, και αν δεν γούσταρα τόσο πολύ την εμφάνιση της, δεν την έβλεπα πρόθυμη για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το παιχνίδι με τα μάτια με τρέλανε αλλά το πρόσωπο της ήταν ανέκφραστο και οι κινήσεις κάπως μηχανικές.
Όπως και να έχει για μια δοκιμή δεν είναι κακή αλλά δεν ξέρω αν είναι ικανή να κρατήσει κάποιον σαν μόνιμο πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντάρια
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού