Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 59 10
Μπουρδέλα
79842
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθες το μεσημεράκι έκανα μια βόλτα στην περιοχή μήπως και βρώ την Βίκη που δούλευε στην Ρεμούνδου 21, για κακή μου τύχη ήταν σχεδόν όλα κλειστά εκτός από το σπίτι στην Ρεμούνδου 20.
Μπήκα κι εγώ από περιέργεια.
Η τσατσά ήταν μάλλον ρωσίδα, πολύ καλή, η δε κοπέλα ήταν γερμανίδα Κική αν δεν κάνω λάθος,γύρω στα 45 με πολύ καλό κορμί για την ηλικία της.
Μια και δεν υπήρχε κάτι άλλο ανοιχτό εκείνη την ώρα στην περιοχή είπα να την δοκιμάσω.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη θα έλεγα.
Εκανε πολύ καλή πίπα, επαγγελματική, αλλά στην συνέχεια με απογοήτευσε το όλο στήσιμο της στο κρεβάτι, δεν άφηνε χάδια στα περισσότερα μέροι του σώματος της, εν ολίγης δε με έφτιαχνε η συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να το κάνω αγγαρεία.(χύσε Μήτσο να τελειώνουμε).
Αν κάποιος έχει απαιτήσεις στο κρεβάτι η εν λόγο κυρία είναι πολύ λίγη.
Μπήκα κι εγώ από περιέργεια.
Η τσατσά ήταν μάλλον ρωσίδα, πολύ καλή, η δε κοπέλα ήταν γερμανίδα Κική αν δεν κάνω λάθος,γύρω στα 45 με πολύ καλό κορμί για την ηλικία της.
Μια και δεν υπήρχε κάτι άλλο ανοιχτό εκείνη την ώρα στην περιοχή είπα να την δοκιμάσω.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη θα έλεγα.
Εκανε πολύ καλή πίπα, επαγγελματική, αλλά στην συνέχεια με απογοήτευσε το όλο στήσιμο της στο κρεβάτι, δεν άφηνε χάδια στα περισσότερα μέροι του σώματος της, εν ολίγης δε με έφτιαχνε η συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να το κάνω αγγαρεία.(χύσε Μήτσο να τελειώνουμε).
Αν κάποιος έχει απαιτήσεις στο κρεβάτι η εν λόγο κυρία είναι πολύ λίγη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2008
Όνομα κοπέλας
Κική
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού