Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 73 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Βραδάκι Σαβάτου,σκέφτηκα να ξοδεψω λιγότερα χρήματα αυτήν την φορά,και ετσι ο δρόμος με έφερε στο συγκεκριμένο σπίτι.Ο χώρος στο σαλόνι ηταν καθαρός και υπήρχε ένας ωραίος απαλός φωτισμός.Περιμένω την κοπέλα 5 λεπτάκια που είχε δωμάτιο,να βγει στο σαλόνι.Το σώμα της ηταν τέλειο ,με μέτριο πρόσωπο και πολύ μικρό στήθος.Με χάλασε λιγο το χαμογελό της που ηταν πραγματικα σαν να ναι χαζοχαρούμενη.
Τελικα δίνω το 20αρικο και μπαίνω.Το δωμάτιο πολυ καθαρό με ενα καναπέ και ενα νιπτήρα.Το κρεβάτι φαίνεται να ειχε καθαρά σεντόνια.
Μπαίνει στο δωμάτιο διατηρώντας το ηλίθιο χαμόγελο.Εκεινη την στιγμή κατάλαβα και χωρις να παρεξηγηθώ η κοπέλα πρεπει κατι να χε( πιει).Μου πιανει το πέος με προσοχή από απόσταση σαν να με συχαινότανε,μεχρι να σηκωθεί λίγο.Οπως ηταν μελάτο μου έβαλε με τα δύο χερια την καπότα,και κατευθείαν ανέβηκε πάνω μου.Ξεκιναμε λοιπόν αυτην την στάση.Μετά απο ενα λεπτό το πολυ,κατεβαινει απο πανω μου και μου λέει ,να αλλάξουμε στάση.Της λεω ετσι όπως είμαι απο κάτω,γυρνα απο την αλλη μερια χωρίς να με κοιτάς.Μου λέει με τον γνωστο χαμόγελο,οχι έτσι δεν θελω.Και στήνεται στα 4.Μου λέει ετσι δεν σου αρέσει;Δεν απαντώ και συνεχίζω στα 4 οπου και κατέθεσα.Μολις τελείωσα,ουτε καν με φίλησε και εφυγε,με τρόπο σαν να δείχνει οτι δεν βιαζεται και τόσο.Βγαινοντας στο σαλόνι,δεν ηταν κανένας να με χαιρετήσει και ετσι εφυγα σαν τον κλέφτη!Με 15 ευρω στην Κολωνου είχα περάσει πολυ καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
therion1985
Μέλος
43
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2012
κριμα γιατι αυτο το σπιτι τωρα τελευταια ειχε καλα πραγματα.....ελπιζω την επομενη φορα που θα παω να εχει κατι καλυτερο
18 Ιουλίου, 2012
Ξαναπηγα και προχτες και ηταν μια Αννα μελεχρινη με μαλλι μεχρι τους ωμους.Αρκετα καλη αλλα δεν μπηκα τελικα.Παντως το μαγαζι αρκετά καθαρό για μπουρδέλο!
21 Ιουλίου, 2012
therion1985 ναι οντως αυτο εχω παρατηρησει και εγω σε συγκριση με τα πιο πολλα που διαβαζω κριτηκες και σε ενα αλλο που πηγαινα παλια δεν μου αρεσε και τωρα πηγαινω σε αυτο...πηγαινα πιο παλια στο φυλης 86Β αλλα δεν μου αρεσε ηταν βρομικο και συνεχεια μπενοβγαιναν ατομα...ενω αυτο μου φενεται καπως ησυχο..
30 Ιουλίου, 2012
therion1985 πηγα την παρασκευη που μας περασε και ηταν ακομα αυτη η Αννα που λες...ηταν πολυ καλη αλλα αυτο που με χαλασε λιγο ηταν οτι μου ειπε οτι ηταν κουρασμενη ομως κατα τα αλλα πολυ καλη...θα προτεινα σε οποιον παει να την δοκιμασει....ακου και αυτο...ηταν και ενας φιλος μου εξω και οταν ειμουν μεσα μπαινει ενας μεσα και λεει η Αννουλα η ψηλη ?? χαχαχα....μαλλον κανενας απο το site θα ηταν...
30 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Tην ξαναδα αυτην την Αννα και δευτερη φορα.Μετρια φατσα, μεσαιο στηθος,αλλα αγελαστη εντελως.Αυτο ειναι που με εκανε να μην την δοκιμασω.Προκαταρκτικα σου εκανε;Aνεβασε μια κριτικη να μας πεις!
31 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σε εμενα ηταν γελαστη παντως αλλα απλα οπως μου ειπε ηταν κουρασμενη αλλα δεν εκανε προκαταρκτικα μου εβαλε κατευθειαν το προφυλακτικο και μου εκανε πιπα...πιο πριν με ρωταγε ποσο χρονων ειμαι ομως κατα τα αλλα για καταθεση σπερματος ηταν καλη....βλεπεις με τουτα και με εκεινα που εγιναν και ακουγονταν στις ειδησεις ειχα παρα πολυ καιρο να παω και ετσι μπηκα κατευθειαν....
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6