Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από μια όμορφη μέρα στην παραλία, περιτρυγιρισμένος από στρίγκους και μπραζίλιαν, τα αρχίδια μου ζητούσαν επειγόντως εξαέρωση. Επίσκεψη στο ρομαντικό Μετάξι επομένως, για άμεσο ξεμπούκωμα. Πρώτη στάση στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, όπου σε προηγούμενη μου τσάρκα είχα πετύχει ένα ξανθό μιλφ με βυζάρες. Δυστυχώς δεν τη βρήκα και κατευθύνθηκα προς τα 30άρια της Κολωνού, για τα οποία γράφονται καλές κριτικές. Στο 30Α μου παρουσιάστηκε το ρουμανομιλφοπορνίδιο Άννα. Έχοντας υπόψη μου τις καλές κριτικές για κάποια Άννα αποφάσισα να μην το κουράσω άλλο μέσα στη ζέστη και παρέδωσα το πορνοεισητήριο.

Εμφάνιση Άννας: κοντό, μαύρο μαλλί, κοκαλωμένο με μπριγιαντίνη σα να το έχει γλύψει αγελάδα (Ρουσόπουλος style), έκφυλη τραβελόφατσα, ψηλή, μικρό νερουλό βυζί και ψωμομένη κωλάρα. Ο σωματότυπος της μου θύμισε λίγο τη θεία Αλίκη (Περγάμου και Προύσσης).

Δεν άργησε και πολύ να έρθει στο ευωδιαστό πορνοδωμάτιο, το οποίο είχε μια ρομαντική εσάνς από σομαλοχυσίλα και πακιστανοποδαρίλα. Ήρθε δίπλα μου και άρχισε να μου χαιδεύει το στήθος και να με φιλάει. Όρμησε αμέσως για γλωσσόφιλα κι εγώ ο μαλάκας δεν έχασα την ευκαιρία να γευτώ το συνδυασμό χυσιού και τσιγαρίλας. Κατέβηκε χαμηλότερα, πέρασε καπότα και άρχισε το τρομπόνι. Μέτριο θα το χαρακτήριζα, με πολύ χέρι και θόρυβο, αλλά το θετικό είναι πως έγλυφε μπάλες με όρεξη και μαεστρία. Διέκοψε μόνη της το τσιμπούκι και μου ζήτησε να τη γαμήσω. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικά, με πολλά γλωσσόφιλα, κοιτάγματα στα μάτια και θεατρινισμούς από τη μεριά της (σκίσε με μουρό μου, γκαυλιάρη μ’ και τα σχετικά). Για αλλαγή της είπα να ανέβει αυτή από πάνω για να τσεκάρω και την κίνηση της. Ξεκίνησε χαλαρά αλλά στη συνέχεια άρχισε να χορεύει πάνω στον πούτσο μου σαν ιέρεια βουντού! Επίσης, τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν, μιλάμε η τύπισσα τα κυνηγά όπως ο μπουρδελιάρης το κουλούρι. Για το τέλος την έστησα στα τέσσερα για να έχω θέα την κωλάρα της. Η τύπισσα έχει κωλάρα καμπόσων στρεμμάτων, ιδανική για σφυροκόπημα και μπατσίδια. Την κακομεταχειρίστηκα για αρκετή ώρα σε αυτήν τη στάση, χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου, ίσα ίσα που με προέτρεπε να συνεχίσω και πέταγε γκουσγκουνίστικες ατάκες, μέχρι που τέλειωσα και στράγγιξα μέσα της.

Περιληπτικά λοιπόν, η Άννα είναι ένα μίλφ με σκληρά χαρακτηριστικά, που αντέχει το σφυροκόπημα και το προσπαθεί για PSE. Πετάει διάφορες και καλά καυλωτικές ατάκες κατά τη διάρκεια του γαμησιού και επιμένει αρκετά στα γλωσσόφιλα. Δε βιάζεται μεν, αλλά το όλο στησιμό της αποπνέει μια βιασύνη δε. Αν και δεν πέρασα άσχημα μαζί της, δεν είναι του στυλ μου και δε νομίζω να τη ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Άννας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2012
Μωρε ειχα διαβασει καιεγω καλες κριτικές για την Αννα.Οταν πηγα εκει δεν μου αρεσε καθολου ήταν πανασχημη με μαυρο λιγδιασμενο μαλλι κοντο.Μου λεει εγω ειμαι η μεγαλη Αννα,και μεσα στο δωματιο θα γνωρίσεις κιαλη Αννα(το μουνι της ενοει),ομως δεν μου αρεσε και της ειπα και καλα θα ξαναπερασω.Παω μετα στο 32β και μπαινω με μια Βανεσα,και οταν μπηκα να μπω στο αμαξι που το χα παρκάρει εξω απο το 30α,με βλεπει η Αννα που είχε βγει λίγο στην πόρτα και μου πε,μεταξυ αστειου σοβαρου.Αυτο ειναι που θα ξαναπέρναγες καριώλη; Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1