Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 155 10
Μπουρδέλα
188815
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ευρισκομενος στην περιοχη,νωρις το απογευμα αποφασησα να περασω μια τσαρκα απο τα γνωστα λημερια της Τροφωνιου...Δεν κυκλοφορουσε ουτε ψυχη,ο ηλιος εκαιγε δυνατα κ οι καυλες ηταν πολλες...να σημειωσω οτι μπηκα στο μπουρδελακι που ειναι στον οροφο κ οχι στο ισογειο...Τσατσα δεν παρουσιαστηκε καθολου,βγηκε ενα ξανθο τουμπανο,με προστυχη φατσα,βυζαρες τιγκα (με μεγαλες ρωγες κ τιγκα στις φλεβες οι βυζαρες),με τα πιασηματακια της η κοπελα κ μου ανακοινωσε το αντιτιμο με το μινι προγραμμα....Εδωσα το ταπεινο 20 αρι κ ησηλθα στο δωματιο που βρισκεται τερμα αριστερα στο βαθος...Με διαφορα ενα απο τα καθαροτερα δωματια σε μπουρδελο που εχω βρει...το πατωμα ελαμπε,σαπουνι,χαρτι,καλογερος για τα ρουχα,σεντονια καθαρα,χωρις ψωλοχυματα κ πουτσοτριχες...Γθυθηκα κ περιμενα με την ψωλη ορθια κ καμαρωτη το τουμπανο την Μπετυ.
Ευγενικη η Μπετυ,καλη στο social time,ξαπλωσε διπλα μου,μου προσφερε τις ομορφες βυζαρες της για ρουφηγμα κ ελευθερο αρμεγμα,με πιπωσε με μια ολιγολεπτη,τυπικη χαρη ,ενω εγω μπορουσα να χαΐδευω ελευθερα το μουνακι της...δεν επιχειρησα δακτυλο μονο εξωτερικα ετριψα...Η συνεχεια ειχε σταση απο πανω,οπου δεν καθεται κ πολυ καλα,εριξε ολο το νταρντανο-βαρος της πανω μου,με αποτελεσμα να μην μπορω να κουνηθω για Πεΐκη παλινδρομηση...γρηγορα της ζητησα πισωκολλητο,οπου εχοντας μια απιστευτη αισθηση της δυεισδησης εχυσα το ασπρο,μαγικο ζωμο της ζωης,χαΐδευοντας την κωλαρα της Μπετυς...καλη κ τυπικη η συνουσια,τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο,η κοπελα εχει τις Βυζαρες του γουστου μου κ ανετα θα ξαναπερνουσα για ενα δευτερο χερι μονο κ μονο για αυτο...
Ευγενικη η Μπετυ,καλη στο social time,ξαπλωσε διπλα μου,μου προσφερε τις ομορφες βυζαρες της για ρουφηγμα κ ελευθερο αρμεγμα,με πιπωσε με μια ολιγολεπτη,τυπικη χαρη ,ενω εγω μπορουσα να χαΐδευω ελευθερα το μουνακι της...δεν επιχειρησα δακτυλο μονο εξωτερικα ετριψα...Η συνεχεια ειχε σταση απο πανω,οπου δεν καθεται κ πολυ καλα,εριξε ολο το νταρντανο-βαρος της πανω μου,με αποτελεσμα να μην μπορω να κουνηθω για Πεΐκη παλινδρομηση...γρηγορα της ζητησα πισωκολλητο,οπου εχοντας μια απιστευτη αισθηση της δυεισδησης εχυσα το ασπρο,μαγικο ζωμο της ζωης,χαΐδευοντας την κωλαρα της Μπετυς...καλη κ τυπικη η συνουσια,τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο,η κοπελα εχει τις Βυζαρες του γουστου μου κ ανετα θα ξαναπερνουσα για ενα δευτερο χερι μονο κ μονο για αυτο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού