Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απογευματινη τσαρκα στην Φυλης λιγακι νωρις για να προλαβουμε και το παιχνιδι...ΓλώσσαΑφου δεν βρηκα τιποτα εκει ειπα να το ριξω στα πιο ρομαντικα στενακια της περιοχης οποτε οι καυλες μου με οδηγησαν στην Διδυμου και συγκεκριμενα σε αυτο το σπιτακι..

Η τσατσα μας παρουσιασε την Αλιονα. Ψιλη ξανθια μιλφαρα με τεραστιες (φτιαχτες) βυζαρες και προστυχο βλεμμα. Γιατι οχι? Δινω το μπλε εισητηριο και εισερχομαι στο δωματιο. Δεν με τρελανε πολυ..ηταν καπως βρεγμενο γυρω απο τον νιπτηρα και οι τειχοι ειναι αυτοι οι πλαστικοι που δεν μαρεσουν..Χμμμ; Αλλα παρολ'αυτα ειχε καθαρο σεντονι, μυριζε ωραια και ειχε και μεγαλο καθρεφτη στον τοιχο...Μικρη αναμονη και ερχεται το "μωρο"..

Με ξαπλωσε και αρχισε γλυψιματα σε ολο μου το σωμα. Εγλυφε παντου ενω τριβοταν πανω στο ηδη καυλωμενο πεος μου. Εγω χουφτωνα και ρουφαγα τις βυζαρες της κατι που φανηκε να της αρεσει αφου οι ρωγες αρχισαν να σκληραινουν..Αφου με εγλυψε κυριολεκτικα παντου πηγε προς τον πουτσο μου και τον εβαλε κατευθειαν στο στομα της χωρις να τον σκουπισει με μαντιλακι...αρχισε μια πιπα..τι να πω δεν μπορω να την περιγραψω, συνηθως δεν συγκινουμε καθολου απο τις πιπες αλλα αυτη την φορα ενιωθα λες και θα με τελειωνε σε 2 λεπτα ετσι...Καποια στιγμη μου λεει να ανεβω απο πανω? Ναι της λεω αναστεναζοντας..Περασε καποτα σε χρονο ντε-τε και πριν το καταλαβω εκανε ιππασια πανω μου.. Κουνιοταν πολυ καλα ακομα και οταν την ξαπλωσα πανω μου για να γλυφω τις βυζαρες της. Μετα λιγο ιεραποστολικο και στησιμο στα 4 οπου ενιωθα λες σφυροκοπαω τσιμεντο αντι για κωλο οποτε ξανα ξαπλωσα μου εβγαλε την καποτα και αρχισε παλι αυτο το θεικο τρομπονι.. Εγω σκεφτομουν "now i can die in peace"Μεγάλο χαμόγελο..Μου τον εβγαζε τον χτυπουσε στην γλωσσα της με πολυ σαλιο και ξανα παλι μεσα. Το τελος δεν αργησε να ερθει και εχυσα μεσα της βογγοντας απο ηδονη. Δεν σταματησε μεχρι να με στραγγιξει ολοκληρο..Σηκωθηκε τα εφτυσε στον νεροχυτη με χαιρετησε και εφυγε ενω εγω ημουν ακομη ξαπλωμενος προσπαθωντας να συνελθω..

Η καλυτερη πιπα που μου εχουν παρει στανταρ..δεν υπαρχει η κοπελα σε αυτον τον τομεα πραγματικα.. Την συνηστω ανεπιφυλακτα δεν προκειται να το κλαψετε το 20ρικο..Καλο "γαμησι" γυρω στα 12-13 λεπτα χωρις ενοχλησεις απο την τσατσα..

Μερκελ ερχεται η σειρα σου!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
blooddead
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
131
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού