Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 161 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ψαχνωντας τα διπλανα δελα για τιποτα milfogranny καταστασεις πετυχαινω την Βαλερια απο Λετονια οπως μου ειπε.
Η εν λογο κοπελια πρεπει να ειναι περιπου 26-27 χρονων με 2,5εως3 στηθος,λευκη απαλη επιδερμιδα,κανονικο υψος περιπου 1,70,ξανθια με ισιο μαλλι και λιγο κοιλιτσα κατι που δεν με χαλαει καθολου.
Αφου πληρωσα περασα στο δωματια και την περιμενα αρκετη ωρα περιπου 15λεπτα οποτε λεω καλα θα περασω.
Τελικα αφου ψιλοπουντιασα απο το a.c ερχεται το μωρο και αρχιζει τα γλωσσοφιλα και τα φιλια σε ολο το πανω σωμα,καταληγοντας στους ορχεις μου οπου τους περιποιηθηκε τουλαχιστον 7 με 8 λεπτα με πολυ μαεστρια και προσοχη.
Στην συνεχεια περασε σκουφακι και ξεκινησε ενα απιστευτο τσιμπουκι deep με τα ολα του οπου μετα απο κανα 5λεπτο την σταματαω πριν τελειωσω γιατι ηθελα οπωσδηποτε να την γαμησω.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω και γω να γλυφω τις υπεροχες,απιστευτες,τεραστειες φυσικες βυζαρες τις και αυτη να κοπανιεται πανω κατω.Δευτερη σταση εγω απο πανω σφυροκοποντας την συνεχομενα και ατελειωτα και βλεποντας τις βυζαρες τις να παλονται το τελος δεν αργησε να ερθει και να νοιωσω την απολυτη υδονη με αυτο το πλασμα.
Πολυ καλη περιπτωση,τελειως gfe θα μπορουσα να πω οτι αισθανθηκα σαν να ηταν καποια πρωην μου γκομενα και βρεθηκαμε μια φορα για ενα γαμησι και τελος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
juko
Μέλος
24
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια