Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Σημερα λοιπον καθοτι ημουν σε μεγαλη φορμα και ειχα ενα δεκαρι ακομα στην τσεπη ειπα να δοκιμασω και την Νταρια . Την ειχα δει στο πρωτο περασμα και δεν ηταν κακη . Παρα το οτι ειχα κανει ενα duo πριν σκεφτηκα "το πολυ πολυ να παει χαμενο ενα δεκαρικακι " . Συναγωνιστες οποτε σας περασει απο το μυαλο αυτη η σκεψη πηγαινετε για σουβλακια καλυτερα γιατι κατ 99% το δεκαρι θα παει χαμενο .
Στα του αγωνος τωρα . Το δωματιο καλο και καθαρο , η τσατσα ευγενικη και μπηκα . Κλιματιστικο αναψε εκεινη τη στιγμη αλλα ηταν καλα . Και μπηκε η Νταρια μεσα . Εβγαλε το στρινγκακι και σε ημιανορθωμενο εργαλειο αρχισε μια μετρια πιπα με το σωμα της να πιεζει τα ομορφα βυζακια της ετσι ωστε να μην μπορω να πιανω . Στα 54" με ρωτησε αν ηθελα κιαλο ή ημουν ενταξει και φυσικα της ειπα να συνεχισει . Οπερ και συνεχισε για αλλα 30" . Μετα με ρωτησε πως ηθελα και της ειπα να ερθει απο πανω . Αφου εβαλε κρεμα με καβαλησε και εκανε ενα μετριο κουνημα για περιπου ενα λεπτο και μετα μου ειπε " αλλαζουμε " . Την εβαλα στα 4 και επεσε σφυροκοπημα . Το καλο ηταν οτι αντεχε και ηταν καβλωτικο να την βλεπεις στον καθρεφτη . Το κακο ηταν οτι ειχε σκυψει τοσο πολυ που δεν μπορουσα να χουφτωσω βυζια . Τελος παντων και σε αυτη τη σταση μετα απο 1 λεπτο γυρισε ανασκελα . Κολλησα επανω της και πηγα να της γλυψω το λαιμο αλλα εκανε πλαγια διακριτικα ενω οταν πλησιασα στο αυτη της μου ειπε οχι . Τελος παντων ειχα βαρεθει και αφου της σηκωσα τα ποδια της χουφτωσα τα βυζακια και μετα απο 1 λεπτο σφυροκοπημα ( κατα το οποιο ειχε μια εκφραση δυσφοριας παρα τα κλειστα ματια και τους αναστεναγμους ) τελειωσα . Εκεινη ντυθηκε και εξαφανιστηκε εν ριπη οφθαλμου . Φευγοντας εμαθα το ονομα της απο την τσατσα η οποια μου ειπε να ξαναπαω και οτι η Νταρια ειναι εκει καθε πρωι .
Ο τιτλος μουσικες καρεκλες παει στο οτι το σεξ μαζι της μου θυμισε το παιχνιδι με τις γρηγορες εναλλαγες θεσεων . Η κοπελλα ομορφη αλλα ειναι μετρια επαγγελματιας . Αμα θελετε να "γαμησετε" και να "χυσετε" απλως σε μια ομορφη κοπελα οκ . Αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι για δευτερη φορα . Ή ισως αν τα υπολοιπα εχουν μπαζα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2012
"Στα 54" με ρωτησε αν ηθελα κιαλο ή ημουν ενταξει και φυσικα της ειπα να συνεχισει"

τυπε χρονομετρο ειχες βαλει?Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1