Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 54 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σήμερα μπορεί να μη γάμησα, βρήκα όμως το χρόνο να ανεβάσω δυο καθυστερημένες κριτικές. Η πρώτη από τις δύο αναφέρεται σε Σαββατιάτικο γαμήσι στην απογευματινή βάρδια. Η πόρνη που συμμετείχε σε αυτό ήταν η Ρουμάνα Ντενίσα, την οποία και πέτυχα στην αριστερή πόρτα του εν λόγω οίκου.

Εμφάνιση Ντενίσας: ξανθιά, με μακρύ κυμματιστό μαλλί, μέτρια σε ύψος, γύρω στα 35 έτη, ωραίο κρεμαστό βυζί και συμπαθητικό κώλο. Το σώμα της έχει κάποια χαλάρωση (όπως μου είπε αργότερα στο δωμάτιο είναι μαμά) αλλά σε τέτοιο βαθμό που να προσδίδει μάλλον θηλυκότητα και όχι να προξενεί αηδία.

Στο δωμάτιο ήρθε άμεσα, πάνω που είχα προλάβει να ξεντυθώ. Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου χαιδεύει τον μπούτσο και το στήθος ενώ εγώ ασχολιόμουν με τους βύζους της. Έκει άρχισε να μου λέει πως δεν έχει ωραίο βυζί λόγω του ότι έχει κάνει 3 παιδιά τα οποία έχει αφήσει στη Ρουμανία (μάλλον θα με πέρασε για τον ψυχολόγο της). Με αυτά που μου έλεγε το θεώρησα υποχρέωση μου να την πείσω για την έλξη που προξενούν στους άντρες τα έστω πεσμένα βυζιά της, οπότε χώθηκα ανάμεσα τους και άρχισα να τα μαλάζω και να τα γλύφω με μανία. Όταν η βυζομάχη με κούρασε άραξα πίσω και της ζήτησα να ξεκινήσει πίπα. Μέτρια θα τη χαρακτήριζα, χωρίς καθόλου περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Για πρώτη στάση της είπα να με καβαλήσει και εκεί τα είδα όλα: τύποι μου αν και έχει γεννήσει 3 παιδιά το μουνί της είναι μέγγενη, μιλάμε δεν έμπαινε με τίποτα μέσα! Και έχετε υπόψη σας πως είμαι και μικροτσούτσουνος! Με τα πολλά μπήκε και αρχίσε μια ιππασία σε αργό και αισθησιακό τέμπο, κατά τη διάρκεια της οποίας έσκυβε μπροστά για να ανταλλάξουμε ρομαντικά φιλάκια. Την ξάπλωσα πάνω μου και στο πλάι και ανέβασα λίγο ρυθμό ακούγοντας τη να βογγάει πνιχτά και να αναστενάζει. Καλή συμμετοχή η μαμά... Στη συνέχεια την έπιασα και τη γύρισα σε ιεραποστολικό όπου συνέχισα να αγαπουλιάζω, φιλώντας το λαιμό και τα χαιδεύοντας τα βυζιά της, ενώ η Ντενίσα αναστέναζε ηδονικά. Οι εκφράσεις του προσώπου και τα βογγητά της με καύλωσαν και ανέβασα στροφές, με αποτέλεσμα να μην αργήσω να καταθέσω το υγρό πυρ.

Για να ανακεφαλαιώσω, η Ντενίσα είναι μια τίμια ιέρεια του έρωτα, με την οποία δεν πρόκειται να κλάψεις τα λεφτά σου. Με εμένα τουλάχιστον, υπήρξε χαμογελαστή, ευδιάθετη και με καλή συμμετοχή στο δωμάτιο. Βέβαια την πήγα κι εγώ πολύ χαλαρά, άλλωστε με τόσο στενό μουνί δεν είναι και για βάναυση μεταχείριση. Νομίζω πως για ένα χαλαρό και όμορφο γαμήσι ενδείκνυται.

Χρόνος παραμονής της Ντενίσας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική