Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Το μενού έλεγε «Λεπτό Πιπίνι» και στην δεύτερη πόρτα που χτύπησα το βρήκα. Ο τσάτσος δήλωσε κανονικό πρόγραμμα για την φρέσκια κοπέλα την Τζούλια, η οποία έδειχνε αρκετά ελκυστική φορώντας ένα σετ λευκά εσώρουχα πάνω στο μαυρισμένο ψηλόλιγνο κορμί της.
Η Τζούλια είναι ένα μελαχρινό πιπίνι γύρω στα 20 από την Βουλγαρία. Σχετικά ψηλή, αρκετά λεπτή, μαλλιά μαύρα φουντωτά μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, στήθος πολύ μικρό (Α) αλλά με καλές θηλές, καλό μικρό ποπό, λεπτά ίσια πόδια.
Όταν ήρθε στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι στο επικοινωνιακό ήμασταν στο μηδέν. Δυο λέξεις ελληνικά και μερικές λέξεις αγγλικά ήταν όλο της το λεξιλόγιο. Δεν βαριέσαι, είπα μέσα μου, άλλα έχουν σημασία. Το πιπίνι γδύθηκε και κοντοστάθηκε. Μιας και ήταν ελκυστικό χαμουρευτήκαμε λίγο στα όρθια (δηλαδή εγώ χάιδευα, αυτή άγαλμα). Η πρώτη της κίνηση ήταν να ανοίξει το προφυλακτικό. Από αυτά κατάλαβα τι με περίμενε στην συνέχεια. Είπα όμως να το δω όλο το έργο (πιπίνι ήταν άλλωστε). Πίπα παντελώς ερασιτεχνική, χάδια και προκαταρκτικά μηδέν. Μόνο θετικό ότι δεχόταν χάδια στην μικρή περιοχή της. Εντός λεπτού αντιλήφθηκα πως η πορεία μου ήταν μάλλον πτωτική, οπότε την διέκοψα προτρέποντας την να αρχίσει ο αγώνας. Από πάνω δεν ήθελε να ανέβει. Την βάζω από κάτω κανονικά και βρε παιδιά δίπλωνε τα πόδια νευρικά και δυνατά που ήταν αδύνατο να μπω περισσότερο από 1-2 εκατοστά! Είδα και απόειδα και της πρότεινα doggie. Λέω εδώ τι κόλπο να κάνει; ο στόχος πλέον ήταν απλά να ολοκληρώσω τον αγώνα με το γκολ της τιμής. Γυρίζει, και τι κάνει; Ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι λέγοντας μου να μπω! Που να μπω δηλαδή, στο ξαπλωμένο κορμί της! Το προσπάθησα λίγο αλλά δεν βόλευε, την σήκωνα λίγο αυτή πάλι βουτιά μπροστά, άσε που όλο τραβιόταν προς τα μπροστά και είχαμε μπλοκάρει στα κάγκελα του κρεβατιού. Με τα πολλά την ξαναγύρισα κανονικό, ήμουν ελαφρά λιγότερο ευγενικός μαζί της (από ανάγκη), και ολοκλήρωσα το έργο να φεύγω. Κάπως καταναγκαστικό έργο μου βγήκε στο τέλος. Το πιπίνι ήταν ψιλοχαμογελαστό και μάλλον αδιάφορο για την όλη φάση, αργά-αργά ντύθηκε, μου έκανε και μερικά κομπλιμέντα (σχήμα λόγου) πως και καλά ήμουν πολύ καλός (προφανώς φτιάχνει πελατολόγιο) και χαιρετηθήκαμε. Πέραν της ομορφιάς της μηδέν η Τζούλια, 5 χαμένα λεπτά η όλη φάση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas