Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 81 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Απογευματοβραδυνη τσαρκα στο ρομαντικο Μεταξι και οι καυλες μου με οδηγησαν στο εν λογω οικημα για να δοκιμασω επιτελους την περιβοητη Αλεξια που ολο καλα λογακια ακουω..Χαμόγελο Το πιπινακι είναι μια καστανοξανθη ρουμανα, 20 μαιων με τελειο κωλαρακι, γλυκο προσωπακι και ζουμερα βυζακια.

Δινω το αντιτιμο στην τσατσα και περναω στο δωματιο, το οποιο δεν ηταν τοσο χαλια οσο περιμενα..καθε αλλο βασικα ειχε καθαρο σεντονι, κρεμοσαπουνο και χαρτι και δεν μυριζε πακιστανικη ποδαριλα..Μετα απο λιγο ηρθε και η μικρουλα, μιλησαμε την ρωτησα αν εχει παιδια μου απανταει και μετα μου λεει "θες και εσυ ενα? Θα στο κανω δωρο." χαχαχα οχι ευχαριστω Μεγάλο χαμόγελο

Μου τον επαιξε λιγο στην αρχη ενω εγω χουφτωνα την κορμαρα, μετα περασε καποτα και αρχισε μια -προς εκπληξη μου- πολυ καλη πιπα που με εκανε τουρμπο και ετοιμο για μαχη.. Ξεκινησαμε ιεραποστολικο με φιλακια στο λαιμο χαδακια και αναστεναγμους απο μερους της. Ημουν τοσο καυλωμενος που μετα απο λιγο ετσι ενιωθα να ερχεται το τελος οποτε για να το καθηστερησω της ειπα να γυρισει να την παρω στα 4. Ο κωλος της σκετη καυλα, αλλα η μαλακια ηταν οτι εκανε σκια το σωμα μου και δεν εβλεπα καλα..εκει την γαμησα δυνατα για 3-4 λεπτα περιπου ενω αυτη αναστεναζε και ελεγε "fuck me baby" και τετοια..Γλώσσα την ξαναγυρισα ιεραποστολικο για να βλεπω το αγγελικο προσωπακι της..το τελος δεν αργησε να ερθει και με δυνατους σπασμους αφησα τα παιδια μου στον πλαστικο τους ταφο..

Συμπερασματικα μια αρκετα καλη επιλογη..Η Αλεξια ειναι σιγουρα στο τοπ 5 του Μεταξιου για μενα την συστηνω ανεπυφιλακτα και εννοειται οτι θα ξαναπαω για 2ο και 3ο γυρο.Κουλ Η τσατσα δεν ενοχλησε καθολη την διαρκεια της ρομαντικης αυτης συνευρεσης(10-12 λεπτα περιπου)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
blooddead
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια