Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

3.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Κυριακή απόγευμα. Επίσκεψη κατα τις 20:50. Βγαίνει η τσατσά λέει πως η ξεπέτα είναι στο δωμάτιο κάντε λιγάκι υπομονη. Απο εδω και περα θα χρησιμοποιω τον ορο ξεπετα και οχι κοπελα στη συγκεκριμενη γιατι ειναι ο ορισμος της ξεπετας πουτανας και στο μουνι της για τον πελατη...

Βγαινει στη συνεχεια η ξεπετα, εντυπωσιακη δε λεω, ωραιο προσωπο, κωλαρα, χυμωδης, αφρατη σαν χοιρινη μπριζολα, βυζους, δινω το 20αρικο και μπενω στο δωματιο κατα τις 21:00..

Περιμενω, γδυνομαι, ακουω την τσατσα να ανακοινωνει την ξεπετα σε αλλους πελατες, παει η ξεπετα να γαμηθει, περιμενω...

Μετα ερχεται ενας ουκρανος-μαλλον νταβατζης της και ακουω την τσατσα να μιλαει μαζι του, στη συνεχεια βγενει η ξεπετα μιλαει μαζι του και με την τσατσα, λεω τι γινευαι ,περιμενα 25' στο δωματιο συνολικα, στο μουνι της που περιμενα εγω σαν τον ΜΑΛΑΚΑ τελικα αρχιζω να ντυνομαι..

Εκεινη την στιγμη μπενει μεσα της λεω αργησες, ελα που ειχα να γαμισω 16 μερες ακριβως και ο αντρας πως να πει οχι στο μουνι..

Βγαζει το σουτιεν βλεπω κατι μασταρια να κρεμονται σαν του τραγου το ταγαρι, αρχιζω και τα γλυφω , βαζει την καποτα μου περνει μια πιπα για 1'-κοροιδια σκετη, της λεω να συνεχισει, δυσανασχετει μετα της λεω για 69 μου λεει δεν κανει, της λεω
Να γυρισει να μου περνει πιπα και να βλεπω το μουνι της, μου λεει μην ακουμπας λες και ειναι βαζο και θα σπασει...

Μετα την παιρνω στα 4, ακουμπωντας στην πλαδαρη κωλαρα της, εγω απο πανω, ερχεται το τελος...

Συμπερασματικα συναγωνιστες εγω αισθανθηκα τριπλα ΜΑΛΑΚΑΣ που 1) περιμενα 30' με το ρολοι στο δωματιο 2) το τσιμπουκι ηταν για 1', 30'', 3) δεν αφηνε να πιασεις
4) ειχε την συμπεριφορα της ξεπετας γι'αυτο σας λεω ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Πρεπει να φανε οι καριολες μερικα ακυρα να πεσει η πελατεια για να βελτιωθουν.
Με 400 γιουρια που παει να γινει ο βασικος το 20ρικο εχει αξια, καλυτερα να τα δινεις στα σουβλακια η στο super-market παρα σε ξεπετες που απλα χυνεις αντι για να χυσεις στην παλαμη σου..

ΜΑΚΡΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2012
400 ευρω μισθος και 20 ευρω πολλα? Σε ποιον τα λες ρε φιλτατε, εδω ολοι θα παρουν την ολγα φαρμακη και θα σκασουν ετσι το 1000αρικο για την πλακα Κουλ το 20ρικο τους μαρανεΜεγάλο χαμόγελο

υγ. Καλα κανεις που την ανεφερες.Και χαλαρωσε, εχει αρκετες που πιανουν τοπο τα λεφτα σου.
S
stam_90
19 Ιουνίου, 2012
καταρχήν κάθε κριτική και ειδικά απο συναγωνιστή που είναι 7 χρόνια στο σαιτ είναι χρήσιμη και την θέλουμε...
θέλω όμως να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου μιας και την Καρολίνα(Αλμπίνα)την έχω πάρει πάνω απο 15 φορές...
θα συμφωνήσουμε ότι είναι πολύ εντυπωσιακή σαν γυναίκα , απο κει και πέρα αν διαβάζεις κριτικές και ενημερώνεσαι εδώ μέσα
θα ήξερες ότι δεν κάνει 69(δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι άλλωστε)δεν δίνει φιλία και δεν δέχεται δάχτυλα , από
την άλλη δεν βιάζεται ποτέ στο δωμάτιο ακόμα και αν η τσα τσα χτυπήσει την πόρτα , όταν λοιπόν έχει δυο πελάτες
πριν από σένα είναι λογικό να κάνει 30 λεπτά να έρθει σε σένα....όσο για την πίπα που λές ότι ήταν του ενός λεπτού
θα στο πω ευθέως ότι λές ψέμματα.....όλα αυτά στα λέω γιατί την ξέρω και ξέρω και πως συμπεριφέρεται και σε σταθερούς της
πελάτες αλλά και σε περαστικούς........
19 Ιουνίου, 2012
Συμφωνω και γω με τον νσμυρνη..
Οκ δεν ειναι και οτι καλυτερο απο υπηρεσιες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα παραλες..
Η μονη περιπτωση να εγιναν τα πραγματα ετσι ειναι η να ησουνα αγενης η απλυτος η κατι τετοιο
C
COBRA1986
19 Ιουνίου, 2012
σε απαντηση του n.smirni 76
Εγω απλα αναφερω τι συνεβη στο δωματιο εχτες με την Καρολινα ακριβως, ηταν η πρωτη μου φορα μαζι της, μπορει να μην με γουσταρε, δεν εχω λογω να γραψω ψεματα, εχω γραψει αρκετες κριτικες ολες με 100% αληθοφανεια οτι ακριβως συνεβη σε καθε δωματιο

Ευχαριστω
19 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδη την ξερω κι εγω την Καρολινα (Αλμπινα), επιβεβαιωνω τους ανωτερω. Ειναι πολυ επαγγελματιας. Ισως να επεσες στην περιπτωση, να τσακωθηκε με αυτον που ειπες και να ειχε αντιχτυπο σε σενα. Αν ξαναπας θα δεις μια εντελως διαφορετικη συμπεριφορα. Ισως να το προκαλεσες και εσυ αθελα σου, εκνευρισμενος απο την μεγαλη αναμονη. Τα νευρα και ο θυμος μεταδιδονται, ειδικα σε τετοιους χωρους οπου οι κοπελες ερχονται καθημερινα αντιμετωπες με καθε καρυδιας καρυδι.
ΥΓ. Προσεξε λιγο την εκφραση σου. "Αληθοφανες", ειναι κατι που φαινεται αληθινο, αλλα ΔΕΝ ειναι.
19 Ιουνίου, 2012
Εις απαντηση ΙΙ

Ειμαι στα 33, οταν πηγαινω στα σπιτακια ΠΑΝΤΑ ειμαι μπανιαρισμενος και προσπαθω να συμπεριφερομαι στις κορασιδες οσο πιο ευγενικα και χαλαρα μπορω σαν να ηταν γκομενες μου..

Εμενα αυτο που με εκνευρισε περισσοτερο ειναι που μπηκα στο δωματιο στις 20:55, βγηκε η κοπελα απο το δωματιο που ειχε αλλο πελατη κατα τις 21:05 και εγω περιμενα μεχρι τις 21:30 να μπει στο δικο μου το δωματιο.

Εως τοτε ειχε ερθει ενας Ουκρανος-νταβατζης, γκομενος, αδελφος, παππας δεν ξερω και εγω τι ηταν και μιλουσαν 25' μεχρι τις 21:30 στην κουζινα.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγιναν τα πραγματα ειχαν ερθει στο μεταξυ αλλοι πελατες και παρουσιαζε η τσατσα την κοπελα αλλα ξαναεμπαινε η -τανα μετα στην κουζινα να συνεχισει την κουβεντα με τον τυπα και την τσατσα.

Συνολικα απο την στιγμη που καθαρισε τον προηγουμενο πελατη, μιλουσε με τον τυπα στην κουζινα μεχρι την στιγμη που μποηκε στο δικο μου δωματιο περασαν 25'.

Οπως εχω δηλωσει σε προηγουμενο σχολιο, γραφω ακριβως τι συμβαινει σε καθε κορασιδα μαζι μου.

Οσο για το εαν ειμαι απλυτος η αγενης αναφερω οτι 2-3 κορασιδες με εχουν φιλησει στο στομα μετα το σεξ, με μια παιζαν οι γλωσσες μας οταν γαμιομασταν ιεραποστολικα με την προτροπη δικη της ενω με την Μιραντα την Πολωνη απο Φωκαιας 22, μετα Φυλης 71Β, μετα Φυλης 71Α και τελικα Φυλης 65Α ΜΟΥ ΕΓΛΥΦΕ τα ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ Μ-Ο-Ν-Η ΤΗΣ.
Αυτο συνεβη τον Σεπτεμβρη οταν την πετυχα στο Φυλης 84Β.Δεν νομιζω οτι μια -ΤΑΝΑ περνει τετοιες πρωτοβουλιες εαν καποιος ειναι ΑΠΛΥΤΟΣ η ΑΓΕΝΗΣ!

Ευχαριστω

kolas99, Μελος στο site απο το 2005-7 χρονια τωρα...
20 Ιουνίου, 2012
Παιδες την Αλμπινα, Καρολινα δεν ξερω κι εγω πως αλλιως την λενε την εχω παρει αρκετες φορες και θα σας πω τι παιζει. Περσυ τετοια εποχη της εδινα πιπα στο φωκαιας. Την ειχα πετυχει και δυο φορες στις καλες της και ειχε πολυ δυνατη συμπεριφορα (παρολο που γενικα ειναι κρυα γυναικα). Την μια μαλιστα ημουν ο πρωτος πελατης της βαρδιας και ητανε η μοναδικη γυναικα και λογος που ειχα αγχωθει οταν εσκασε το θεμα με τη ρωσιδα(οχι παρα πολυ τραβηγμενα πραγματα αλλα σιγουρα αγχωτικα και που δεν πρεπει να κανεις σε ρδελο) . Γενικα δεν ειναι η σουπερ ντουπερ συμπεριφορα και την εχω για πιπες. Ομως μην μας λες οτι εκανε πιπα 1 1/2 λεπτου. Δεν το πιστευω. Κρυα ναι, μπορεις να την πεις, αλλα δεν τα κλαις τα λεφτα σου και σε γενικες γραμμες ειναι φιλοτιμη. Αυτα.
20 Ιουνίου, 2012
ρε παιδια μη του την πεφτετε του ανθρωπου,πηγε και για καποιους λογους δεν περασε καλα,αυτο αναφερει.
03 Σεπτεμβρίου, 2012
Σαν τερας αντικειμενικοτητας θελω να πω το εξης:
Η Καρολινα δεν μπορει καν να μπει στην διαδικασια βαθμολογησης μαζι με τις λοιπες κοπελες.
Τα κυβικα της το απαγορευουν,μαζι με καποιες αλλες αποτελουν
την δυνατοτητα να πηδηξουμε καποια απιστευτη γυναικα για τετοιους χωρους
οποτε ας μεινει σαν σημειο αναφορας χωρις συν η πλην του τι κανει μεσα γιατι ειναι επιλεκτικη
πιστευω,οντως δεν βιαζεται παντως.
Δινω συν στην κριτικη γιατι θεωρω οτι ειναι ντομπρα!Μεγάλο χαμόγελο
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9