Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 97 10
Μπουρδέλα
150306
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το μεσημέρι επισκέφθηκα τον ανώγειο Οίκο επί της οδού Λιοσίων αρ. 76.
Με υποδέχθηκε εκδιδόμενη Αλβανή με εμφάνιση κακοποιημένης νοικοκυράς.
Έπαθα σύγχυση προτεραιοτήτων:
Από τη μια, είχα κατά νου να κάνω διαδοχικές επισκέψεις σε Οίκους, ώστε να συνουσιασθώ μετά από διαλογή και επιλογή, να ξεχωρίσω την ήρα από το σιτάρι.
Από την άλλη, σκέφτηκα ότι μάλλον είναι μάταιο, γιατί αφού κάνω την επιλογή 1-2 αισθητικά προτιμητέων θηλέων από ένα σύνολο 10-20 εξεταζομένων υποψηφίων και εν τέλει συνουσιαστώ με ένα από αυτά, δυστυχώς την επόμενη ημέρα κάποια θα φύγουν, κάποια θα έρθουν και θα ξεκινήσω πάλι από την αρχή, σα να μην έγινε ποτέ η διαλογή. Αλλά έτσι είναι η ζωή, όταν σου δίνει τις εμπειρίες, σου είναι άχρηστες.
Προτίμησα λοιπόν, για να τελειώνουμε, να ασελγήσω στην εν λόγω.
Λάθος επιλογή… Επρόκειτο για θηλυκό ιπποπόταμο.
Προσπάθησα να αντιπαρέλθω το πρόβλημα, άφησα το νου να περιπλανηθεί σε μνήμες και φαντασιώσεις, πράγμα που παλιότερα δεν περίμενα ότι κάποτε θα μου συνέβαινε ενώ θα βρισκόμουν σε πράξη με εκδιδόμενη.
Στο νου ήρθαν απίθανες μνήμες και θέματα: Σκηνές από τσόντες των 70s, γειτόνισσες, συγγενικά θήλεα…
Ούτε αυτό δούλεψε όμως… Ο κόλπος της ήταν σαν κάρτερ λαδιών.
Τα ηδονικά κύτταρα του ανδρός δε λειτουργούν σε τέτοια περιβάλλοντα, αλλά αυτό φαίνεται ότι το αγνοούν πολλές.
Απεβλήθη σχεδόν ευγενικά.
Πήγα παραδίπλα, Χωματιανού 11Α.
Αρχαίο μπουρδέλο.
Χριστίνα, Ρουμάνα περί τα 30.
Θήλυ δημόσιας χρήσης.
Όπως τα αποχωρητήρια δημόσιας χρήσης.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να τα επισκέπτεται.
Η Χριστίνα έχει περιορισμένο σε έκταση σώμα, ωστόσο σφριγηλό και καθαρό.
Αξιόλογοι μείζονες γλουτιαίοι μύες.
Ωραίοι, σχετικά ευμεγέθεις μαστοί, καλοσχηματισμένοι, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Μελάγχροα περιποιημένη κόμη.
Ελιά πάνω από το άνω δεξί χείλος.
Αρχικά επιδόθηκε σε αργή οσχεολειχία.
Στη συνέχεια πέρασε σε πεοθηλασμό μετά περικαυλίδος, στη διάρκεια του οποίου η κόμη της και οι μαστοί της άγγιζαν τους μηρούς μου, προκαλώντας μου πρόσθετη διέγερση.
Παρατηρώντας τη νεαρή Ευρωπαία, Χριστιανή Ορθόδοξη με σταυρό στο λαιμό, να εργάζεται στα γεννητικά μου όργανα, αναλογίστηκα ότι από μικρός απορούσα πως είναι δυνατόν η συνουσία, αυτή η τόσο σπουδαία πράξη, αυτός ο διακαής πόθος του εφήβου, να ευτελίζεται τόσο πολύ, ώστε με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο να εκδίδονται υπεργυναίκες σε οποιονδήποτε γελοίο πελάτη.
Ωραιοτάτη σπερματέγχυσις.
Έξω κάνανε εκλογές.
Η κοινωνία καθαρμάτων προσπαθούσε να εκλέξει τους αντιπροσώπους της.
Οι Οίκοι είναι παράγωγο αυτής της κοινωνίας.
Ζούμε σε δημοκρατία αραβικού τύπου, με πολλή διαφθορά και πολλά μπουρδέλα.
Ενώ η Χριστίνα καθάριζε τη σίελο από τους μαστούς της κι εγώ απέθετα την περικαυλίδα στον κάλαθο των αχρήστων, διημείφθη ο εξής διάλογος:
- Ψηφίζεις Χριστίνα;
- Όχι, είμαι από Ρουμανία.
- Μα έχεις χρόνια στην Ελλάδα… Δεν τη νιώθεις πατρίδα σου;
- Πατρίδα; Είναι το μέρος που μεγάλωσα.
Το προηγούμενο βράδυ ο Ομπάμα αποφάσισε μόνος του με πυγμή και ενάντια στο Κογκρέσο, ότι όποιος ενήλικος μετανάστης όταν πρωτομπήκε παράνομα στις ΗΠΑ ήταν παιδί, είναι επίσημος πολίτης των ΗΠΑ.
Ούτε Ελλάδα, ούτε Ρουμανία, ούτε ΗΠΑ, ούτε Αλβανία.
Πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία.
Με υποδέχθηκε εκδιδόμενη Αλβανή με εμφάνιση κακοποιημένης νοικοκυράς.
Έπαθα σύγχυση προτεραιοτήτων:
Από τη μια, είχα κατά νου να κάνω διαδοχικές επισκέψεις σε Οίκους, ώστε να συνουσιασθώ μετά από διαλογή και επιλογή, να ξεχωρίσω την ήρα από το σιτάρι.
Από την άλλη, σκέφτηκα ότι μάλλον είναι μάταιο, γιατί αφού κάνω την επιλογή 1-2 αισθητικά προτιμητέων θηλέων από ένα σύνολο 10-20 εξεταζομένων υποψηφίων και εν τέλει συνουσιαστώ με ένα από αυτά, δυστυχώς την επόμενη ημέρα κάποια θα φύγουν, κάποια θα έρθουν και θα ξεκινήσω πάλι από την αρχή, σα να μην έγινε ποτέ η διαλογή. Αλλά έτσι είναι η ζωή, όταν σου δίνει τις εμπειρίες, σου είναι άχρηστες.
Προτίμησα λοιπόν, για να τελειώνουμε, να ασελγήσω στην εν λόγω.
Λάθος επιλογή… Επρόκειτο για θηλυκό ιπποπόταμο.
Προσπάθησα να αντιπαρέλθω το πρόβλημα, άφησα το νου να περιπλανηθεί σε μνήμες και φαντασιώσεις, πράγμα που παλιότερα δεν περίμενα ότι κάποτε θα μου συνέβαινε ενώ θα βρισκόμουν σε πράξη με εκδιδόμενη.
Στο νου ήρθαν απίθανες μνήμες και θέματα: Σκηνές από τσόντες των 70s, γειτόνισσες, συγγενικά θήλεα…
Ούτε αυτό δούλεψε όμως… Ο κόλπος της ήταν σαν κάρτερ λαδιών.
Τα ηδονικά κύτταρα του ανδρός δε λειτουργούν σε τέτοια περιβάλλοντα, αλλά αυτό φαίνεται ότι το αγνοούν πολλές.
Απεβλήθη σχεδόν ευγενικά.
Πήγα παραδίπλα, Χωματιανού 11Α.
Αρχαίο μπουρδέλο.
Χριστίνα, Ρουμάνα περί τα 30.
Θήλυ δημόσιας χρήσης.
Όπως τα αποχωρητήρια δημόσιας χρήσης.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να τα επισκέπτεται.
Η Χριστίνα έχει περιορισμένο σε έκταση σώμα, ωστόσο σφριγηλό και καθαρό.
Αξιόλογοι μείζονες γλουτιαίοι μύες.
Ωραίοι, σχετικά ευμεγέθεις μαστοί, καλοσχηματισμένοι, άνευ χειρουργικής προσθετικής.
Μελάγχροα περιποιημένη κόμη.
Ελιά πάνω από το άνω δεξί χείλος.
Αρχικά επιδόθηκε σε αργή οσχεολειχία.
Στη συνέχεια πέρασε σε πεοθηλασμό μετά περικαυλίδος, στη διάρκεια του οποίου η κόμη της και οι μαστοί της άγγιζαν τους μηρούς μου, προκαλώντας μου πρόσθετη διέγερση.
Παρατηρώντας τη νεαρή Ευρωπαία, Χριστιανή Ορθόδοξη με σταυρό στο λαιμό, να εργάζεται στα γεννητικά μου όργανα, αναλογίστηκα ότι από μικρός απορούσα πως είναι δυνατόν η συνουσία, αυτή η τόσο σπουδαία πράξη, αυτός ο διακαής πόθος του εφήβου, να ευτελίζεται τόσο πολύ, ώστε με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο να εκδίδονται υπεργυναίκες σε οποιονδήποτε γελοίο πελάτη.
Ωραιοτάτη σπερματέγχυσις.
Έξω κάνανε εκλογές.
Η κοινωνία καθαρμάτων προσπαθούσε να εκλέξει τους αντιπροσώπους της.
Οι Οίκοι είναι παράγωγο αυτής της κοινωνίας.
Ζούμε σε δημοκρατία αραβικού τύπου, με πολλή διαφθορά και πολλά μπουρδέλα.
Ενώ η Χριστίνα καθάριζε τη σίελο από τους μαστούς της κι εγώ απέθετα την περικαυλίδα στον κάλαθο των αχρήστων, διημείφθη ο εξής διάλογος:
- Ψηφίζεις Χριστίνα;
- Όχι, είμαι από Ρουμανία.
- Μα έχεις χρόνια στην Ελλάδα… Δεν τη νιώθεις πατρίδα σου;
- Πατρίδα; Είναι το μέρος που μεγάλωσα.
Το προηγούμενο βράδυ ο Ομπάμα αποφάσισε μόνος του με πυγμή και ενάντια στο Κογκρέσο, ότι όποιος ενήλικος μετανάστης όταν πρωτομπήκε παράνομα στις ΗΠΑ ήταν παιδί, είναι επίσημος πολίτης των ΗΠΑ.
Ούτε Ελλάδα, ούτε Ρουμανία, ούτε ΗΠΑ, ούτε Αλβανία.
Πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
ΑΓΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ! ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ! ειλικρινά !!!
Δε νομίζω ότι ένας συντηρητικός κύριος (ή ακόμη χειρότερα κυρία) θα είχε την ίδια άποψη με εσάς.
διαφθορά και υποκρισία διατρέχει όλη τη νεοελληνική ιστορία