Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 26 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κατεβαίνοντας προς το κέντρο για ποδηλασία με συνάδερφο ποδηλάτη, είπα να σταματήσουμε για να ρίξω ένα πούτσο μιας και πάντα έχω όρεξη ειδικά αν έχω λεφτά πάνω μου.Δένουμε τα ποδήλατα σε ένα βενζινάδικο εκεί κοντά γι'αυτό το 10 στο πάρκινγκ και αποφασίζω να γαμήσω στο πρώτο που θα μπω για να μην βγάλουν φτερά τα ποδήλατα και πάμε ποδαράτη στο σπίτι.
Την ώρα εκείνη, περίπου στις 23:00 τα περισσότερα ήταν κλειστά για την αλλαγή βάρδιας και μπαίνουμε σε αυτό που ήταν ανοιχτό και είναι καινούριο σπιτάκι στην περιοχή.Με το που μπαίνουμε ανακουφιστήκαμε από τον κλιματισμό που δούλευε στο φουλ και η ευγενική τσατσά μας παρουσιάζει την Αλεξία αναφέροντας ότι δουλεύει σε στούντιο και ότι είναι πολύ περιποιητική μέσα!Με την εμφάνιση και την θετική αύρα που εμπνέει αυτό το κορίτσι δεν χρειάζεται καθόλου διαφήμιση για να δόσεις το 20άρικο!Η Αλεξία είναι μία όαση για την περιοχή που έχει γιαγιάδες ως επί των πλείστον και από εμφάνιση είναι αδύνατη,φορούσε ένα μαύρο κορμάκι, ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, αψεγάδιαστο κορμί χωρίς καθόλου κυτταρίτιδα, 2,5άρι βυζί στητό, πεταχτό κωλαράκι απίστευτο, γύρο στα 23 το πολύ, ύψος 1,70 περίπου και όμορφο πρόσωπο!Δίνω τα λεφτά, η Αλεξία μπαίνει σε έναν πελάτη πριν έρθει σε μένα και ο φίλος μου με περίμενε στο σαλόνι.
Περιμένω λίγα λεπτά στο καθαρό δωμάτιο και σκάει το μωρό!Με ρώτησε ναζιάρικα αν άργησε να έρθει και της λέω καθόλου, την ρωτάω άμα έπιασε τώρα βάρδια και μου είπε ότι δουλεύει από το απόγευμα.Σκέφτηκα ότι θα είναι πτώμα και δεν θα περάσω καλά αλλά τελικά έγινε το αντίθετο!Μιλάει τέλεια τα Ελληνικά και παίζει να είναι Ελληνίδα!Είπαμε μερικά κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο για να σπάσει ο πάγος και ξεκινήσαμε την ερωτική πράξη χωρίς βιασύνες και άγχος!Πρώτα ξεκίνησε με άψογα προκαταρκτικά φιλώντας τον λαιμό μου και την κοιλιά μου, έγλειψε τις ρόγες μου με κολλημένο το σώμα της πάνω μου σε όλη την διάρκεια και τον σηκωμένο πούτσο μου να ακουμπάει το αγαλματένιο κορμί της!Όταν ανεβοκατέβαινε τρίβοντας το σώμα της στο δικό μου εγώ την φιλούσα στον λαιμό και έγλειφα τα βυζιά της!Στην συνέχεια μου βάζει προφυλακτικό στο ορθωμένο ήδη πούτσο από τα προκαταρκτικά και ξεκινάει μια καλή πίπα χωρίς δόντι με διάρκεια!Πρώτη στάση αυτή από πάνω και η αίσθηση του ξυρισμένου, καλοσχηματισμένου αιδοίου της που δεν είχε βάλει κρέμα ήταν τέλεια!Άρχισα να δίνω ρυθμό και οι καυλοτικές της κραυγές με έστειλαν καθώς και τα φιλιά χωρίς γλώσσα στο στόμα!Επόμενη στάση εγώ από πάνω της με αργές κινήσεις για να απολαμβάνω την αίσθηση του αιδοίου της και για να μην χύσω γρήγορα!Αυτή έβγαζε αληθοφανείς κραυγούλες και γω της έγλειφα τα βυζιά και την φίλαγα στο πεντακάθαρο στοματάκι που δεν μύριζε τσιγαρίλα και άλλα πολλά όπως συμβαίνει με τις περισσότερες!Μετά από κανά 5λεπτό σε αυτήν την στάση με λίγο πιο δυνατό ρυθμό στο τέλος, έχυσα χωρίς να την πάρω πισωκολλητά που ήθελα πολύ!
Συμπέρασμα: Συνολική διάρκεια 15 λεπτά χωρίς βιασύνες και χτυπήματα στην πόρτα με μία χαμογελαστή κοπέλα που μου θυμίζει την μουνάρα συμμαθήτρια που πάντα ήθελα να πηδήξω και δεν μπόρεσα ποτέ!Εγώ πέρασα τέλεια!Ισως να έπαιξε ρόλο η χημεία?Δεν ξέρω. Πάντος είναι στα στανταράκια μου από δω και πέρα σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Υπηρεσίες
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2012
Ενδιαφέρουσα περίπτωση, φίλτατε. Γνωρίζεις αν η κοπέλα κάνει στο πρόγραμμά της 69;
15 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν γνωρίζω γιατί δεν το ζητάω ποτέ αυτόΚουλ
E
Erotiaris26
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2