Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Φοβερή ζέστη σήμερα μεσιμέρι μέσα στο αυτοκίνητο αλλά η αποχή μιας βδομάδας έκανε την επίσκεψη απαραίτητη !!! Πήγαινα για Αγκύρας 12β για την Αλεξάνδρα αν δούλευε αλλά ή για την Ελένη στο 12 που είχα δει σε προηγούμενη έξοδο και δεν είχα περάσει αν και μου έκανε κλικ το τρυφερό και ναζιάρικο ύφος της ... καμμία απο τις δύο και αναχώρηση για Διδύμου 20 που πολλές φορές δουλεύει η Αλεξάνδρα όπως μου είχε πει. Νο Αλεξάνδρα αλλά η ευγενική τσατσα μου ανακοινώνει Ελένη και μου εκθειάζει τη συμπεριφορά της κοπέλας ... όντως εμφανίστηκε το πλάσμα με το ίδιο ναζιάρικο και προκλητικό υφάκι και βλέμμα, μαυρα σπαστά μαλλιά, αδύνατο αλλά με καμπύλες και πολύ μαυρισμένο σώμα γύρω στο 1,65 - 1,70, ενα όμορφο στητό στήθος και μια καυλιάρικη αύρα να πλανιέται στον αέρα. Δε σκόπευα να αφήσω και σήμερα την ευκαιρία και το εικοσάρικο έφυγε χωρίς 2η σκέψη. Λίγο πλύσιμο να φύγει ο ιδρώτας και χαλάρωμα στο καθαρό και δροσεδρό δωμάτιο...σε λίγο μπαίνει το μωρό με νάζι και χαμόγελο... αγκαλίτσες στο όπθιο με φιλιά στο λαιμό και με μικρα βογγητά...πολύ δεκτική στα χάδια και στα φιλιά με ανταπόκριση και καλή συμμετοχή, στη συνέχεια ξαπλώσαμε και συνεχίσαμε τα χάδια και τα φιλιά (στο στομα αλλά όχι με γλώσσα)για αρκετή ώρα όταν αρχισε να κατεβαίνει για ένα τσιμπούκι όπως μου αρέσει (ακα παρότι δε το συνηθίζω), αργό και αισθησιακό, χωρίς χέρια, βαθύ και με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής... βέβαια ήξερα ότι δε θα είχα αντοχές (είχα σκεφτεί να περάσω ενα μετάξι για τα χοντρά αλλά με τέτοια ζέστη δε μου άρεσε η ιδέα της ιδρωτίλας και βρωμιάς της περιοχής)έτσι τη σταμάτησα τρεις τέσσερις φορές ... τέλος στήσιμο στα τέσσερα με θέα μια πανέφορφη κωλάρα, αλλά επειδή το τέλος ερχόταν γρήγορα γύρισμα σε ιεραποστολικό για να ΄βλέπω τα μάτια με τη καύλα και για φιλια στο στόμα με το τελείωμα .... λίγο κουβεντούλα, εκεί μου είπε ότι είναι και η τελευταί μέρα της και μετά επιστροφή απο Σεπτέμβριο , ενα φιλί, μια ερώτηση αν πέρασα καλά και έφυγε με ενα χαμόγελο.....απλά το κορίτσι είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω !!!!!! Η βαθμολογία θα ήταν μεγαλύτερη αλλα δε με αφήνει το σύστημα ...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού