Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348397
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Αλιόνα πιστεύω οτι πλέον όλοι την ξέρετε και οι περισσότεροι θα την έχετε δοκιμάσει.Είναι ένα απο τα βαρύτερα χαρτιά στο Χρηματιστήριο του αγοραίου έρωτα και έχει αναδειχθεί σε vfm για τις πιπές της.Eίναι μία καλοδιατηρημένη πενηντάρα Ρωσίδα με ξανθά μαλλιά και πρόστυχο μακιγιάζ και πρόσωπο αρκετά έκφυλο.Οι βυζάρες της είναι αρκετά προσεγμένες και έχει γίνει καλή δουλειά απο τον πλαστικό της σε σχέση με άλλες μιλφ που έχω δοκιμάσει και είναι σαν να πιάνω μάρμαρο.Αντίθετα της Αλιόνας έχει απαλή υφή και ευχαριστιέσαι πιάσιμο.Επίσης η Αλιόνα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ώριμης γυναίκας που με τα χρόνια έχει καλυτερέψει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες ακολουθώντας σε αυτό την ιδιότητα των αλκοολούχων ποτών που με τα χρόνια γίνονται καλύτερα.Επειδή λοιπόν έχει βελτιωθεί αρκετά στις υπηρεσίες της η συγκεκριμένη φρονώ οτι πρέπει να γράψω και μία δεύτερη συμπληρωματική κριτική .Κατέβαλλά λοιπόν το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο που επικοινωνεί με το σαλόνι.Δίπλα στο κομοδίνο ήταν τοποθετημένη συσκευασία με υγρά μαντηλάκια που χρησιμοποιεί η Αλιόνα.Το δωμάτιο ήταν σχετικά καθαρό και σε ανεκτή κατάσταση.Μιας και η κοπέλα δεν είχε ραντεβού δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο.Αμέσως άρχισε ενώ εγώ ημούν ξαπλωμένος να με γλείφει σε όλο μου το σώμα.Ξεκίνησε απο πάνω απο το πρόσωπο μου όπου εκεί αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα.Έγλειψε τα αυτιά μου, το λαιμό μου,τις ρώγες μου,τα πλευρά μου όπου και γαργαλήθηκα,τους μηρούς μου κατεβαίνοντας μέχρι και τις πατούσες μου.Έπειτα ήρθε πάνω μου όπου και εγκλώβισε τον πούτσο μου στις βυζάρες της και άρχισε το ισπανικό.Φυσικά μετά από όλα αυτά είχα γίνει κάγκελο.Έβαλε τον πούτσο μου γυμνό στο στόμα της αφού πρώτα με ρώτησε αν θέλω και άρχισε να τον τσιμπουκώνει αρκετά βαθιά και με πολύ σάλιο.Κάποιες φορές τον έβγαζε και τον χτυπούσε στην γλώσσα της.Αναμφισβήτα είναι μία αρκετά έμπειρη γυναίκα.Επιπρόσθετα την τιμητική τους στην ιεροτελεστία του γλειψίματος είχαν και τα αρχίδια και ο κώλος.
Στην συνέχεια την γύρισα σε στάση 69 όπου άρχισα να την γλείφω και εγώ ενώ αυτή συνέχιζε το καταπληκτικό τσιμπούκι της.Πέρασμα καπότας και πρώτη στάση ιππαστί με το πρόσωπο της προς εμένα.Τίμιο γαμήσι όπου έπιανα,έγλυφα,γάμαγα χωρίς κανένα εμπόδιο.Ενώ την γαμούσα παράλληλα χάιδευα και την κωλοτρυπίδα της που είναι δουλεμένη.Στο πρόγραμμα όμως που κάνει στο μπουρδέλο δεν την δίνει,χωρίς να ξέρω αν την δίνει με εξτρά χρήματα.Φιλάκια κατά την δειάρκεια του γαμησιού δεν μου έδωσε και μου έκανε εντύπωση.Δεν ξέρω αν οφείλεται στο οτι την είχα γλύψει και εγώ η ήθελε να συγκεντρωθώ στο γαμήσι για να χύσω γρηγορότερα.Πάντως στην αρχή ήταν αρκετά πρόθυμη.Επόμενη στάση ιεραποστολικό όπου και την κάρφωνα δυνατά βλέποντας το έκφυλο πρόσωπο της.Σε μία φάση της είχα σηκώσει την μία ποδάρα ψηλά και την γαμούσα ενώ παράλληλα της την έγλυφα.
Το τέλος φυσικά ήρθε με τσιμπούκι και γλείψιμο στις μπάλες και τον κώλο.Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω τα πήρε στο στόμα της και δεν σταμάτησε μέχρι να βεβαιωθεί οτι με είχε στραγγίξει.Ευχαριστώ πολύ Αλιόνα!!
Στην συνέχεια την γύρισα σε στάση 69 όπου άρχισα να την γλείφω και εγώ ενώ αυτή συνέχιζε το καταπληκτικό τσιμπούκι της.Πέρασμα καπότας και πρώτη στάση ιππαστί με το πρόσωπο της προς εμένα.Τίμιο γαμήσι όπου έπιανα,έγλυφα,γάμαγα χωρίς κανένα εμπόδιο.Ενώ την γαμούσα παράλληλα χάιδευα και την κωλοτρυπίδα της που είναι δουλεμένη.Στο πρόγραμμα όμως που κάνει στο μπουρδέλο δεν την δίνει,χωρίς να ξέρω αν την δίνει με εξτρά χρήματα.Φιλάκια κατά την δειάρκεια του γαμησιού δεν μου έδωσε και μου έκανε εντύπωση.Δεν ξέρω αν οφείλεται στο οτι την είχα γλύψει και εγώ η ήθελε να συγκεντρωθώ στο γαμήσι για να χύσω γρηγορότερα.Πάντως στην αρχή ήταν αρκετά πρόθυμη.Επόμενη στάση ιεραποστολικό όπου και την κάρφωνα δυνατά βλέποντας το έκφυλο πρόσωπο της.Σε μία φάση της είχα σηκώσει την μία ποδάρα ψηλά και την γαμούσα ενώ παράλληλα της την έγλυφα.
Το τέλος φυσικά ήρθε με τσιμπούκι και γλείψιμο στις μπάλες και τον κώλο.Όταν ήμουν έτοιμος να χύσω τα πήρε στο στόμα της και δεν σταμάτησε μέχρι να βεβαιωθεί οτι με είχε στραγγίξει.Ευχαριστώ πολύ Αλιόνα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Βέβαια το διευκρινίζετε πως κατα την πράξη δεν παίχτηκαν τέτοια.
Πάντως μου κάνει εντύπωση.
Ισως ειναι επιλεκτική με τους πελάτες ή αναλόγως τη διάθεση της ή έχει αλλάξει πολιτική (γιατι απέχω ένα διάστημα τωρα απο τα μπουρδέλα)