Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αλλη μια κλασικη Ρωσοουκρανεζικη φαση,αυστηρα για gilf λατρεις.
Καθοτι ημουν κοντα στην Λιοσιων λεω δεν παω να ριξω κανα μανικι που εχω και ορεξεις τωρα.Αφου εψαξα και τα περιξ κατεληξα στην Αγαπη.Η αγαπη ειναι στα 45-50 (τελεια ηλικια) με 2 σιλικονατες βυζαρες που εχουν ασχημη ρωγα,δηλ. πολυ μικρη ρωγα ασυμετρη με της μπαλες της θα μπορουσα να πω σαν τραβελορωγεςΜεγάλο χαμόγελο μαλλον λογω αποτυχημενης επεμβασης,κοιλια αρκετα μεγαλη στα + αυτο,κωλο αρκετα φαρδυ -,κοντουλα +,γεματα σχεδον χοντρα ποδια -,ωραια μαλακη επιδερμιδα.Στο δωματιο οταν ηρθε μου εκανε το σκετσακι με τις αδελφες τηςMoney Mouth (μαλακια πολυ στημενο),τσιμπουκι καλο αρκετα deep αργο και γρηγορο οσο πρεπει με πολυ μαεστρια.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω,με κουρασε αρκετα λογο βαρους με αποτελεσμα να εχω ελαφρα πτωσηMoney Mouth,δευτερη σταση εγω απο πανω με δυνατο σφυροκοπημα και αφου ηρθε η απολυτη στυση την γυρναω στα 4 και μετα απο λιγο το τελος...
Δεν μπορω να πω οτι θα ξαναπαω περιμενα κατι καλυτερο,οχι οτι ηταν τελειως χαλια αλλα ηθελα κατι παραπανω .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Υπηρεσίες
juko
Μέλος
24
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2012
πάνω απο 50 ειναι η Αγάπη στάνταρ
11 Ιουνίου, 2012
καλησπερα ολες οι βαρδιες εκει ειναι φολες πεθαμενες κολογριες απορω υπαρχουν ακομα ατομα που πανε εκει σκετη τραγωδια η κατασταση που να παρει ο διαολος ποτε θα φυγουν οι σαπιλες ολες εκει να ερθει καμια αξιοπρεπεις επαγγελματιας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2