Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανηφορίζοντας την Κολωνού από Μεγ.Αλεξάνδρου και έχοντας φάει μιά απογοήτευση με τα μπάζα που δούλευαν,είπα να κατέβω στο υπόγειο τσαρδί.Κίνηση να πάω στα γύρω δεν έκανα μιας και ξέρω πάνω κάτω ποιές δουλεύουν...
Κατεβαίνω λοιπόν στην υπόγα,κόσμος μηδέν και μετά από λίγο σκάει σαλονάρισμα το μωρό...και μιλάμε για το καυλιάρικο μωρό....Οι προηγούμενοι έχουν κάνει περιγραφή,οπότε δεν θα το κάνω.
Δίνω το αντίτιμο και περνάω στο δωμάτιο.Η μικρή έρχετε στο δωμάτιο σε λίγο,δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη όρεξη για προκαταρκτικά,ωστόσο είναι ομιλιτική....Μου βγάζει τα 2 μικρά βυζάκια της(πολύ χαλαρά για την ηλικία της)ασχολούμε λίγο με αυτά και ξεκινάει το κλαρίνο.Δεν είναι εκπληκτικό,αλλά είναι καλό,αισθησιακό,γλύφει κορμό,δαγκώνει...Εγώ όση ώρα γλύφει,της χαϊδεύω τις τρυπούλες χωρίς να δείχνει ότι ενοχλείται.Στο τσακ ήμουν να χωθώ και να της ρουφίξω το μουνάκι...αλλά κράτησα χαρακτήρα(δεν είναι ώρες για παράσημα..)Ξεκινήσαμε με κλασσικό ιεραποστολικό και μετά την γύρισα στα 4.Ευτυχώς είναι λεπτούλα και μικρούλα ηλικιακά,οπότε η πλαδαρότητα στο κορμάκι της φαίνεται μόνο όταν την πασπατεύεις...Σε κάποια δόση που πήγαινα για το "τελείωμα" σταμάτησα και την άρχισα σε κάτι χάδια,για να πάρω αμπάριζα και να παρατείνω την διάρκεια,αλλά τελικά η παράταση ήταν μεγάλη.Δεν κατάφερα στην συνέχεια να χύσω...προσπάθησε παίζοντάς τον,αλλά δεν έβλεπα φως,οπότε της είπα να εγκαταλείψει την προσπάθεια.Έβαλα ρούχα και την έκανα.......Θα επιστρέψω όμως ξανά....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
48
Πόντοι:
1.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού