Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μετά από πολύωρη τσάρκα σε Φυλής και Μετάξι αρχισα να πεινάω οπότε είπα να καταθέσω κάπου και μετά για φαΐ..Μπαίνω μέσα πολύς κόσμος ειχαν πολυ δουλεια τα κοριτσια εβγαινε ο ενας εμπαινε ο αλλος οποτε εφυγα εκανα μια βολτα και ξαναπηγα γιατι δεν βρηκα τιποτα αξιολογο...Ηταν η Μαρινα που λεει οτι ειναι τσεχαΧμμμ; και μια αλλη μελαχρινη αδυνατη βουλγαρα. Φουλ προγραμμα και οι δυο και μετα απο συζητηση με την τσατσα αποφασισα να παρω την Μαρινα παρολο που μου αρεσε η αλλη πιο πολυ.

Το δωματιο αίσχος...Νερα στο πατωμα το σεντονι μες την μπίχλα και στους λεκεδες σιχαινομουν και μονο που το εβλεπα...Τουλαχιστον ειχε aircondition αλλα τι να το κανεις....Αν με αφηνε το συστημα θα εβαζα 0-1 στην καθαριοτητα με μεγαλη επιηκεια.Θυμός

Ερχετε μετα απο λιγο το Μαρινακι μου λεει ωραια ειναι εδω...Money MouthMoney Mouth Μετα μου λεει ξαπλωσε..Δεν ξερω πως το εκανα αλλα τελικα ξαπλωσα και μετα απο δυο-τρια υποτυπωδη χαδακια περασμα καποτας και αρχισε μια μετρια πιπα. Αρχισαμε με ιεραποστολικα και μετα στα 4 οπου ειχα πολυ καλη αισθηση και αφου ειχα να χυσω και 2 μερες ενιωθα να ερχετε το τελος οποτε της λεω ελα να δοκιμασουμε κολαρακι. Βαζει λιγη κρεμα και μου λεει μην μπαινεις πολυ μεσα γιατι τον εχεις μεγαλο...Money Mouth Τελος παντων καλυτερα που με ξενερωσε για να μην τελειωσω αμεσως Γλώσσα Πηρε μια θεση οπου δεν με βολευε καλα αλλα η αισθηση ηταν απιστευτη και μετα απο λιγο σφυροκοπημα με προσπαθεια ηρθε το τελος.

Συνολικος χρονος γυρω στο 8-10λεπτο. Δεν πιστευω να ξαναπαω...υπαρχουν σπιτακια στο 10ευρω με 1000φορες καλυτερους χώρους, αυτο ηταν πραγματικο αχουρι ουτε που να βαλεις τα ρουχα σου δεν ειχε...Η κοπελα φαινοταν να βιαζεται καπως δεν αφηνε χαδια στο μουνι ουτε εδινε φιλια κλπ...ειχε πολυ κοσμο βεβαια συνεχεια αλλα νταξει δεν ειμαστε και μηχανες χυσιματος..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
blooddead
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική