Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Παρακινούμενος από τα σχόλια πέρασα να δω εάν είναι εκεί το πρωί, την βρήκα με τα δωμάτια άδεια και πέρασα αμέσως. Εάν δεν είχε θετικά σχόλια δεν θα έμπαινα λόγω εμφάνισης. Μέτριο πρόσωπο ούτε όμορφο ούτε γλυκό απλά ευδιάθετο. Σωματάκι λεπτό στηθάκι μικρό αλλά κοιλίτσα.
Στα 2 λεπτά ήρθε ίσα που πρόλαβα να γδυθώ, έριξε μία αγκαλιά και 3-4 φιλάκια και κατ'ευθειαν καπότα πριν προλάβω να "ζωντανέψω" , την πέρασε με το στόμα και άρχισε πίπα μέτρια ενώ εγώ χάιδευα το ωραίο δερματάκι της.
Λόγω αποχής ανταποκρίθηκα άμεσα χωρίς να προβληματίζομαι για την πίπα, σταμάτησε για αγκαλιές και ξανά έως ότου την έβαλα κάτω για την σειρά μου όπου φίλησα και έγλειψα σώμα στήθη - δεν πάω πλέον πιο κάτω - και μπήκα μέσα της. Ωραία αίσθηση στενή η φάση ολοκληρώθηκε στο ιεραποστολικό με χάδια από μέρους της φιλιά και γλυψίματα στο λαιμό, αυτί κλπ. περιοχή ενώ τα χείλη της πέρναγαν από τα δικά μου ξυστά και ερεθιστικά, χωρίς να θέλω να προχωρήσω ώστε να δω αντίδραση.
Υπερτιμημένα θεωρώ τα σχόλια συναγωνιστών για την εμφάνιση της όμως πολύ καλή η απόδοση της για τα 10€

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια