Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 147 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ότι είχα διαβάσει για την Βερονίκη με προέτρεπε να την δοκιμάσω, μα κάθε φορά που την έβλεπα προτιμούσα κάτι άλλο και η μέρα της δοκιμής καθυστερούσε.
Αυτή την Τετάρτη ο καιρός με βοήθησε για να έχω ένα καλούτσικο γαμήσι που με άφησε ικανοποιημένο.
Πάρκαρα ακριβώς έξω από το μαγαζί ενώ η βροχή άρχισε να δυναμώνει εδώ και ώρα, μπαίνοντας μέσα η τσατσά μου παρουσίασε την Βερονίκη που για άλλη μια φορά της έκανα μεταβολή και είπα ότι θα επιστρέψω. Βγήκα έξω με σκοπό να ρίξω και μια ματιά και κάπου άλλου. Όμως ο ουρανός άνοιξε, και πριν να φτάσω στην γωνία με Πέρδικας είχα γίνει σχεδόν μούσκεμα. Γύρισα και μπήκα στο μαγαζί, έδωσα το δεκάρικο στην τσατσά και πέρασα στο δωμάτιο δεξιά. Καθαρός ο χώρος και με ζεστό νερό, απαλλαγμένος από οποιαδήποτε μυρωδιά.
Η Βερονίκη δεν άργησε να έρθει. Μελαχρινή με τεράστιες βυζάρες για χούφτωμα και παιχνίδι, Ψιλή, με σχετικά μικρο κώλο για το μέγεθος της και τατουάζ, πουτανόσημο στην μέση. Για όποιον γουστάρει χοντρές γυναίκες είναι ότι πρέπει, δεν είναι τόσο μούσχαρος όσο θα την φαντάζεται κάποιος αν βγάλει συμπέρασμα από τις προηγούμενες κριτικές.
Με ρώτησε αν θέλω το ελεύθερο τσιμπούκι που προσφέρει, της είπα όχι και ξεκίνησε ένα πολύ καλό γλύψιμο μαζί με περάσματα από τα αρχίδια μου. Στην κατάσταση που ήμουν το σκεφτόμουν να την αφήσω να με τελειώσει έτσι αλλά το σκέφτηκα καλύτερα και την έστησα στα τέσσερα.
Κοπάνιμα αντέχει κάργα και σε παροτρύνει για ακόμα πιο δυνατό με τα κλασσικά "σκίσε με" κτλ. Η κατάθεση πραγματοποιήθηκε έτσι, με πισωκολλητό και με μερικές μπάτσες στα κωλομέρια που μου εδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα.
Είναι "επαγγελματίας καυλιάρα" και τυπικά πρόθυμη.
Στα αρνητικά θα βάλω το ότι δεν έχει το γλυκό πρόσωπο που έχουν οι περισσότερες χοντρές και η προφορά της θυμίζει Ρώσο μπράβο του Ασπροπύργου.
Καταγωγή και ηλικία δεν ρώτησα.
Θα ξαναπροτιμηθεί κάποια στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερονίκη
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού